Димо Алексиев и Дария Симеонова излизат от "Откраднат живот"?

Агенция Монитор - понеделник, 12-03-2018 - 15:55

След като Александър Алексиев и Радина Думанян излизоха от сериала "Откраднат живот" като сценаристите пратиха героите им да живеят във Великобритания, сега феновете на поредицата по Нова телевизия се питат дали Димо Алексиев и Дария Симеонова няма да споделят тяхната съдба и да напуснат актьорския състав. Героите им Калин и Наталия ще се изправят пред поредно предизвикателство в новите серии. Те ще трябва да вземат съдбовното решение дали да заминат за Канада или да останат да работят в „Св. Кирил“, което ще бъде последвано от поредния семеен сблъсък. Така сценаристите на сериала ще акцентират върху наболели теми от реалното българско ежедневие като - бъдещето на лекарите в у нас, експерименталното лечение и каква е цената на успеха.

Междувременно Тони (Димитър Захариев) и Марио (Велислав Павлов) ще се окажат на ръба на медицината и закона. „Братята ще опитат да помогнат на Мона с метадонова терапия – този метод е използван в някои държави при третиране на онкологични заболявания. Темата за експерименталните лечения и сблъсъкът с установените правила в традиционната медицина е изключително голяма. В предстоящите епизоди ще разберем какви са мотивите на Ковачеви да предприемат тази стъпки и как това ще се възприеме от колегите им“, коментират сценаристите.

Д-р Стилянова (Ралица Паскалева) амбициозно тръгва към шефския стол на АГ отделението, но ще трябва да премиен през едно неочаквано предложение от бизнесмена Иво Фотев (Васил Бинев), който поставя под въпрос професионалните и личните й позиции.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.