Хороскоп за 2 октомври, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 02-10-2016 - 11:16

Овен 21 март – 20 април
Не рискувайте излишно, не носете със себе си оригинали, за които нямате дубликат. Каквото загубите трудно ще въстановите. Ще постъпите нереално и нестандартно в ситуация, която изисква точна и безпогрешна преценка. Във въздуха витае някаква агресия. Печелят тези, които са готови да защитват позиции, мнения и възгледи и да влезат в битки с неизвестен край. Спазвайте закона и не си намирайте оправдания за отсъствие от дома. Прегледайте колата, наточете сечивата, свършете работата, която сте обещали.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май
Ще влезете в битки за защита на територии и права. Ден на леопарда. Не може да останеш пасивен, когато другите навлизат в личната ти територия или се опитват да налагат своите правила на ваш терен. Поставете ултиматуми, движете се разпоредително и не позволявайте да ви пренебрегват. Ако изпуснете момента да кажете и направите каквото трябва в следващите два дни ще губите време и нерви да уточнявате нещата и да си търсите правата. Навлизате в противопоставящ период. Нищо няма да ви се даде даром.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес пасивността е нежелателна и даже разболява. Организирайте се максимално, свършете изостаналата работа, водете преговори и се постарайте да наложите личните си амбиции на тези, които трудно се ориентират в ситуацията. Днес няма друго положение освен това на ловецът и жертвата, която той преследва. Поставете на тясно тези, които в предните дни са ви създавали проблеми. Направете и някои защити, подгответе се за утрешните битки и не бързайте да се обвързвате с непроверени в житейските битки хора.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли
Днес на всички нива е добре да покажете сила, да парирате атаките, да не оставате без необходимите защити и да си гоните интереса. Прегледайте техниката, с която утре ще работите. Направете някои ремонти, потърсете майстори, ако сами не може да се справите с нещо по-сложно. Сега е момента да заемете точна позиция по даден въпрос, да поставите условията си на тези, с които утре ще направите крачка в нова посока. Не може да си позволите пасивност. Така шансовете и в любовта ще отидат при друг.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август
Не пропускайте възможноста да проведете уточняващи разговори. Ако усетите агресия не се давайте без бой. Нападайте и си гонете интереса. Нека околните да разберат докъде може да отидат в претенциите си и докъде вече няма да ги допуснете. Ако оставите една ситуация без контрол още утре ще страдате, ще имате повече неприятности и проблеми. Съдбата ви дава възможност да постигнете максималното в една объркана ситуация. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции за следващите два дни.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 4

 

Дева 23 август - 22 септември
Не е ден за изчакване и разсейване. Натоварете се максимално с работи и дейности, които не търпят отлагане. Сега е момента да се срещнете и проведете уточняващи разговори с бъдещи и настоящи партньори. Днес всеки показва какво може, защитава територии и права и поставя условията си. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да си докара здравословни неприятности. Насторйте се и на самозащита, търсете начини за справяне с тези, които ви поставят неизпълними искания.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври
Ден на неочаквани обрати, на нестандартно поведение и реакции, които не сте очаквали нито от себе си, нито от околните. И без повод дори избухват заложените в миналото мини в отношенията. Всичко неподредено и неуточнено ще ангажира вниманието и свободното ви време, ще ви връща от пътя и качва кръвното. Плановете ви ще се променят, ще водите неприятни разговори и може да позволите да ви въвлекат в интриги. Започнете да разчиствате терена на връзките, освободете място за любовта.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Не оствайте работата недовършена и чашката неизпита. Ще ви се обаждат с изненадващи предложения и покани, които ще изместват погледа и интереса от важното, ще ви вкарват в непривични отношения и положения, които ще променят и утрешната ви програма. Гответе се за битки, за пътувания и преговори, на които не бива да отстъпвате и да се отказвате от условията си. Ден на хората с хищническо поведение. Може да пропуснете срещата с любовта, но утре няма да си го позволите и ще изживеете нещо магично.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден за битки на всички нива. Конкурентите ви задвижват нова програма, правят промоции и залагат капани за бъдещите ви инициативи. Ще се наложи да влезете в битки, да си търсите правата, да доказвате нещо съвсем очевидно. Печели по-силният, този който няма да се даде без бой и ще си гони интереса до дупка. Вътрешната ви енергия нараства. Може да направите ход, който друг път не бихте си позволили. Настройте се на самозащита, ако не искате да попаднете в числото на жертвите. Изпробвайте нова тактика и в любовта.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

 

Козирог 22 декемри – 20 януари
Денят ще бъде труден и мъчителен повече за родените в третата декада. Ще ви настъпват от различни посоки, ще се почувствате предадени и изоставени в момент когато се нуждаете от разбиране и любов. Може да направите нарушение и да си докарате проблеми със закона. Спазвайте правилата, но това не значи да се давате без бой. Днес нищо не се дава даром. Отделете време за срещи, за планиране и подготовка на утрешните инициативи. Никъде на бива да отивате наподготвени и без защити.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 феверуари
Днес може да постигнете максиалното, да извлечете ползи от нечие бездействие, отсъствие или немарливост при изпълнение на задачите. Не насрочвайте за утре делови срещи и запознанства. Лесно ще бъдете уловени в капана на неприятни зависимости и използване. Не планирайте и гинекологични интервеници и аборти за следващите два дни. Опитайте да притиснете тези, които нещо ви дължат, които не си поемат отговорностите и ви оставят сами да се оправяте в общите работи и семейни ангажименти.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март
Може да се захванете за дела, за които в миналото не са ви стигали сили и възможности. Този път ще ви се получи и в любовта. В следващите два дни ще изкачите едно по едно стъпалата към върха на постиженията и славата. Само не се разсейвайте и отчайвайте в този ден на голямата подготовка. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете в числото на жертвите. Този ден дава сила за справяне дори и с най-трудните проблеми и задачи. Тествайте себе си в позната и непозната среда. Опитайте да прокарате идеите си.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 4

 

Честит рожден ден!
Личната ви година е тройка. В момента извършвате преход към нова работа и ново местоживеене. Някой ще го направи и чрез брачен договор. Увеличете натиска и натоварването и се внедрете в по-добра среда. В следващата година ще сте максимално натоварени с отговорности и задачи.
Родените днес притежават нестандартна ориентация. Ще показват и нестандартна рекация в привидно стандартни ситуации. Те носят различното в себе си и дано това е печелившия ген на бъдещето. Ще донесат големи промени в живота на родителите си още в следаващите месеци. На всеки 12 г от живота им ще настъпват щастливи случайности и промени.
Заченатите днес ще съчетаят борбен дух в жилаво тяло. Ще наследят дарбите на родителите си и един ден ще ги заместят в семейния бизнес.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.