Путин за почерка си: Пиша като кокошка

Мила КУДРИНА, МОСКВА - петък, 17-03-2017 - 12:06

Руският президент Владимир Путин публично се надсмя над себе си заради нечетливия си почерк. Случката се разигра по време на пленарна сесия на конгреса на Руския съюз на индустриалците и предприемачите, предаде Газета.ру.

          Слушайки изказванията на бизнесмените, държавният глава си води записки. След това Путин взе думата, за да коментира доклада на крупния предприемач Владимир Потанин, в чиято реч се говореше за увеличаването на доходите и производителността на труда. Поглеждайки в бележките си, обаче президентът не можа да ги разчете, винейки за това лошия си почерк. „По повод производителността на труда и ръста на доходите… Вчера обсъждахме тази тема. И това, както вие казахте, не е повод за… за какво? За песимизъм. Така съм го написал, като кокошка с краката си, и сам не мога да го прочета. Като в училище", каза с усмивка президентът и предизвика смяха в залата.

          Газета.ру допълва, че в рамките на конгреса Путин е провел закрита среща с представителите на крупния бизнес, на която е засегнал и въпроса за ситуацията в Украйна. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.