Хороскоп за 23 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 22-12-2015 - 22:57

Овен 21 март – 20 април

Започнете този ден с прояви на разбиране и благотворителност към всички, с които ви сблъсква живота. Следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще се окажете с повече задължения и отговорности, някои от които не търпят отлагане. Отнесете се спокойно към проблемите, идете на фитнес, на фризьор и на релаксиращи процедури, които ще ви помогнат да превъзмогнете стреса и тази вечер да изглеждате добре. Чакайте покани от две места. Дано на едното близките и приятелите ви не останат да чакат с излъгани надежди.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят започва с мисъл и желание за благодеяние. Не започвайте амбициозни проекти. Не е ден за професионален натиск, а за повече мисъл за другите. Насочете вниманието си към обгрижващи и радващи близките и приятелите ви дела. Сега е момента да разпределите подаръците и да попълните липсите. Този следобед изисква да обърнете повече внимание и на себе си. Енергия, кръв и полезени вещества прекрасно циркулират в организма ни. С лекота ще се решат старите проблеми и ще се излезе с чест от трудна ситуация.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната навлиза във вашия знак. Денят отприщва двойнствено поведение, възможност да водите двойни игри, а някои от вас и двойно счетоводство. Започнете деня с едно добро дело, с участие в дарителски и спонсорски инициативи. До вечерта и вие ще се радвате на допълнителни екстри, ще участвате и може да бъдете водещата фигура в светски и шефски тържества. Навлизате в един магичен период, който ще помогне да изглеждате добре, да се справите със стреса, да възродите връзки изгубени в миналото.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Включваме се към канала на космическата любов, милост и състрадание. До обед намерете начин и време да направите едно добро дело, да обгрижите и помогнете на човек в нужда и да осигурите на друг шанс за по-добро посрещане на коледните празници. Правете това, за което ви молят. Следобед ще получите свежи сили, а вечерта ще направите крачка към решаването на спорен въпрос. Погрижете се максимално и за визията си. Този ден завърта колелото от възможности, дава шанс на всеки да направи правилния избор.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Излизате от период на задържане и проблеми. Протегнете ръка, не започвайте със служебните задължения преди да сте стопили ледовете, да сте обгрижили и подкрепили някого в пътя му напред и и в инициативите, които е предложил. Печелите нови съюзници и сътрудници. Не е все едно в каква среда се движите. Този ден ще привлече добрите случайности, ще ви направи съпричастни към нечия победа и ще ви помогне да победите. Извличате максимални ползи от ситуаците, в които играете стимулираща роля.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

При вас този ден ще тръгне с мъка, с молби и претенции, които искате или не ще трябва да удовлетворите. Проблемът е, че личните ви желания и амбиции ще останат на втори план и няма да бъдат правилно изтълкувани и приети. Днес и утре отговорностите ви ще са повече от приятните неща и чак на Коледа ще си позволите разпускане, разтоварване и почивка. Ще ви тревожат старите проблеми, които не сте успели да разрешите или прибързано и дипломатично сте потулили под килима.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Заемете се с благотворителност и си върнете дълговете. Не започвайте деня с искания и претенции. Всеки жест, който направите към другите и всяка молба, която удовлетворите ще ви донесе покой и вътрешен комфорт, ще помогне до вечерта да се решат и вашите проблеми. Намерете време и за личната си визия, позволете си релаксиращи процедури. До утре на обед полезните продукти лесно се усвояват. Погрижете се за тялото и косата, не си позволявайте да се появите неглиже на важни и престижни мероприятия и събития.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден, в който молитвите се чуват и сбъдват. Ще се събудите с едно откровение как да се постъпи в дадена ситуация на избор. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти, ще излезете с чест от една привидно губеща за вас ситуация. Не странете от светския живот. Включете се и в играта на колегиалния празник, за да усетите накъде духа вятъра и да получите шанс за включване в деловите игри. В тези дни в процеса на веселбата ще се решават кардинални въпроси на всички нива. Не може да си позволиш да останеш извън купона.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените в първата декада. Не правете планове, може да се наложи да ги променяте поради нужната да обгрижите някого. Близки и деца ще ви затрудняват. Ще правите промени в плана, ще отлагате или насрочвате прибързани делови срещи, на които ще губите предимства. Може да се наложи да отсъствате от тържествата, на които сте важен гост. Изпълвате се с неудовлетворение, а това още повече ще влоши нещата. Обърнете внимание и на себе си, релаксирайте, променете прическа и визия.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще се наложи да тъчете на два стана, да тичате от едно място на друго в стремежа да бъдете полезни и да огреете навсякъде. Първата половина на деня се свързва със сърцето, с благотворителноста и вазможноста сами да станете обект на подкрепа и закрила. След това колелото на съдбата ще се завърти, ще се увеличат отговорностите, ще се налагат промени в плана, които ще повлекат след себе си редица от непредвидени случайности. Отнесете се спокойно и с разбиране към старите проблеми. Идва време да ги решите. Ще ви олекне.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на заслужени награди и поощрения за добре свършената работа през годината. Днес и утре постигате максималното, дори и без да полагате големи усилия. Тези, които сте обгрижили и подкрепили в миналото, изнасят на плещите си голяма част от вашите товари, играят спонсорираща и стимулираща роля в личния ви и професионален живот. Ще получите свежи сили и ресурси и ще се радвате на предстоящия празник. Денят е магичен, сваля и оставя на забравата тежестите на миналото.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков и неблагоприятен ден за родените в първата декада. Родители и деца ще ви притесняват с изисквания и рискови изпълнения. Ще се налага да се занимавате с чужди дела, да загърбвате личната си работа и отговорност. За вас предстоят два дни на изкупление на греховете. Връща се бумерангът на това, което сте забравили и пренебрегнали във времето назад. Някой ще реши да замине и да избяга от проблемите, които не може да реши. Това не е начинът, нито средството. Намерете сили и уредете проблемите до края на деня.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. Излизате от година на двоен отлив, на усилено търсене и възможност за внедряване в нова среда, която ще помогне да посрещнете и новите изисквания. 2016 ще бъде за вас една печеливша година. По спиралата на осмицата се върти и енергията на парите. Ще ви повишат, ще намерите по-добра работа, а някой и ще се ожени престижно. Всичко предприето ще носи ползи.

Родените днес притежават добро и любящо сърце, но в живота си ще срещат доста неразбиране и незачитане. Ще имат двойнствени връзки, ще разчитат на две дейности и работи, а може и два брака да имат. Ако не се оженят млади, после ще гледат деца на стари години.

Заченатите днес ще имат силна интуиция и целителски способности. В живота си ще изпият до дъно двете чаши на щастието и страданието.