Хороскоп за 12 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 12-01-2016 - 08:29

Овен 21 март – 20 април

Всичко, което предприемете сами, без чужда намеса, подкрепа или съдействие ще ви донесе ползи. Не е ден за съвместна работа, за приемане на нови членове в екипа и бъдещата ви дейност, за подписване на нови договори и срещи с нови клиенти. Четата ви може да се обзаведе с предател, политическата ви група с наблюдател, а семейството ви със страничен обожател. Денят не е добър за обсъждане на съвместни проекти. В личен план сте много близо до греха, който ще ви излезе солено и не по джоба.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Един от най-неблагоприятните дни в месеца за оформяне не коалиции, за подписване на партньорски договори и работа в екип. Всичко, което направите сами ще носи ползи, дори и временно да не потръгне както го искате. Това, което предприемете заедно с някой друг ще ви излезе много по скъпо и ще донесе проблеми в бъдеще. Десет пъти помислете преди да дадете съгласието си по съвместни проекти. Не се забърквайте в чужди дела и инициативи и точно днес не правете предложение за брак.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще използвате като щит и меч потенциала на семейството и групата, в която работите и се изявявате. Ще успеете да яхнете личната им инициатива и да постигнете максималното в условията, в които се намирате. Важното е да не издавате намеренията си и независимо, че афиширате екипност в мислене и поведение вършите всичко на своя глава и работите по своите си проекти. Не взимайте страна в спор и не споделяйте намеренията си. Сънищата ви носят предупреждение за опасност.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Отложете съвместните инициативи и подписването на нови договори за утре. Днешният ден е зареден с енергия за зарибяване, манипулиране и обсебване. На прага сте на фатални срещи и привличания, които може да упражнят влияние и натискт по отношение на личния ви избор. Не търсете чуждо мнение и съдействие, не участвайте в консултации и колективни инициативи. По някакъв начин енергията на събраното множество ще се насочи към ползи и придобивки само за определени личности, фирмени проекти и дейности.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес лъвовте спорят за постове и влияние, опитват да привлекат съмишленици, да спечелят на своя страна колеги, партньори и общественото мнение като цяло. Не се знае кой стои зад общите решения и декларации. Ще се оформят задкулисни коалици и групи по интереси. Днешните запознанства ще поставят и семейните връзки на изпитание. Денят е белязан с изневери, някои от които ще ви свършат работа, дори и да не участвате пряко в тях. Родените в третата декада губят едно приятелство поради предателство.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на фатални привличания, които ще донесат кризи в отношенията и проблеми на работното място в следващите два дни. Бъдете особено внимателни в думи, дела и личен избор. Може би изобщо не бива да правите избор, а да ограничите контактите и преговорите с нови партньори. Не е ден за запознанства и предложения за брак. Не споделяйте проектите си, особено с потенциални конкуренти. Там, където се съберат трима, единият със сигурност ще е предател. Желанието да се похвалите ще ви провали.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще спечелите, ако влезете в ролята на балансьора в отношенията на околните. Днес е противопоказно да се работи в екип, да се влиза в чужда територия и да се дават съвети, но може би точно вие ще успеете да оправите нещата и личния си живот с подкрепата, която ще окажете дори и на враговете си. Границата между манипулацията и благотворителноста е финна. Не се знае кой какви интереси преследва в желанието да ни подкрепи, разбере и посъветва как да постъпим. Бъдете честни и лоялни и ще ви се получи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден ден за родените в третата декада. Може да се очаква обединение на конкуренцията и опити да се навлезе в личното ви пространство. Не правете прибързан избор, не се радвайте или отчайвайте предварително, независимо какви предложения или съобщения ще получите днес. Не прибързвайте, не смятайте, че сте длъжни да направите избора си точно в момента. Утре шансовете ви ще са максимални, отношенията ще се изяснят и ще се направят много по-малко грешки. Ден за пасивност и нищоправене.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ограничете на контактите до минимум и взимайте решения само в тесен семеен или приятелски кръг. Всеки нодовошъл в компанията ще наруши равновесието и мира, ще се окаже препъни камъка в работата и новият ви бизнес. Навлизате в тридневен проблемен период, в който само най-неотложното и важното трябва да се придвижва напред. Пазете си документацията. Бъдете сигурни, че всяка споделена идея ще се окаже знаме в чужди ръце и ще донесе ползи на тези, които не са участвали в проекта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за тестване на приятелските връзки. Може да пуснете една муха, да подадете лъжливи сигнали и да видите кой как ще реагира. Подложете на тест по пригодност и връзките поместоработа. Може би е време да се разделите с хора, чиито усилия и степен на компетентност не отговарят на изискванията, начините и методите ви на работа. Но най-важното в момента е да не се привличат нови съюзници, съдружници и партньори. Може да попаднете под фатално влияние и привличания, от които трудно ще се отървете.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако днес имате възможност да избирате между старата си работа, приятелства и връзки и шанса да попаднете в нова среда може би е по-добре нищо да не избирате. Лесно може да се изпадне в нежелани зависимости, да се попадне под въздействие на чужди интереси и амбиции. Отложете за утре взимането на важни решения, подписването на нови договори и старта на нови инициативи. На път сте да повторите старите грешки, да приемете старите излъскани лъжи, които отново ви се поднасят като истина.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ако сте сънували нещо объркано или родителите си, това е знак за предупреждение, че нещо и в живота ви може да се обърка поради днешния ви избор, намерения и действия. Отложете важните и отговорни срещи за утре и ще спечелите много повече отколкото предполагате. Със сигурност ще си спестите неприятности и болки, които може да изживеете с днешния си прибързан избор. Груповата работа е противопоказна. Не бива да се секат дървета и подаряват цветя. Ще сбъркате и ако подсичате чуждия ентусиазъм.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви ще се увеличи двойно, дано и заплатата, и парите ви растат с такива темпове. Ще помъдреете и остарете в тази година. Трудно ще намирате време за удоволствия, но със сигурност ще стабилзирате материалното си положение и имиджа си в обществото.

Родените днес ще имат афинитет към групови инициативи и работа в екип. Това ще бъде до време. Втората половина на живота им ще е свързана със самостоятелни и индивидуални действия далече от блясъка на света. Отглеждате един малък мъдрец.

Заченатите днес ще се продължителите на рода ви, защитниците на традициите и обичаите. Може би в семейстовто ви ще се прероди някой от известните ви предци. Може и да имат белег, по който ще ги познаете и различите. Ще довършат това, което преди не са успели.