Хороскоп за 5 април, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 04-04-2016 - 23:57

Овен 21 март – 20 април

Венера навлиза във вашия знак, но Меркурий го напуска. Този аспект ще ви направи една идея по разсеяни и емоционално нестабилни, ще остави на заден план битката за кокала, в момент, когато това е особено важно. Но за Овенът любовта винаги е на първо място. Дано все пак намерите време и за деловите въпроси. Денят е важен и благоприятен за сделки с недвижим имот. Може би ще намерите жилището, където да приютите любовта на живота си. Мислете комплексно, гледайте да не изоставате от изискванията на живота.

 

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Един от най-силните ви дни за месеца. Планетата на бизнес инициативите и комуникациите Меркурий навлиза във вашия знак. Очертават се печалби, покани за делови участия и възможност да заработите нещо допълнително. Стартирайте нов проект. Всичко започнато днес има тенденцията да се развива в изгодна за вас посока, да донесе повече стабилност на работното място и в обществото. От особено значение е да подсигурите базата за бъдещето си развитие. Ден за брокерски инициативи. Намирате мястото си на сила.

 

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Дес влизате в ролята на мост между двама търсещи нещо важно и значимо в живота си. Ще спечелите от посредническа игра. Може да намерите търсената база, жилище и имот за децата или приятелите и да насочите колективнити усилия към личните си интереси. Родените във втората декада ще трябва да се постараят повече. С действията си привличате погледите на конкуренцията, която ще направи така, че да купите евтиното достатъчно скъпо. От значение е да контролирате емоциите. Провокациите ще се на всяка крачка.

 

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще тръгне с успех, ще донесе ползи и пари след три дни. Доверете се на избора на интуицията. Ще се събудите с важно прозрение за пътя напред. Ще направите крачка в правилната посока и ще привлечете качествени съюзници. Може да закупите имот и да намерите базата, на която в бъдеще да развивате дейноста, за която в момента се подготвяте. Този ден помага да се окопаете на сигурни позиции в бизнеса и в живота. Не отминавайте и не подритвайте късмета си.

 

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 6

Здраве - 5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Очаквайте покани и срещи, които ще проправят път към любовта, към по-добри условия на живот и работа. Един от най-благоприятните дни в месеца за покупка на жилище и имот. Ще ви подкрепят тези, които в известен смисъл се чувстват ваши длъжници. Ден за връщане жестовете на внимание. Ще спестите усилия и пари след една приятелска намеса в договарянията, които правите. Част от разходите ви ще се поемат от друг. В следващите дни ще доминирате в средата си и ще играете решаваща роля в избора на околните.

 

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Тенденцията е днес да попаднете на златна мина, да намерите нещо търсено отдавна, да се обзаведете с жилище, с база за бъдещето си развитие и не на последно място да си осигурите нужното финансиране. От днес планетата на бизнеса Меркурий ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Стартирайте нова дейност, подпишете нови договори и търсете начин да се внедрите в нова среда. Това, за което се договорите днес ще ви донесе награда в петък, а през уикенда покана за приятно гостуване.

 

Работа - 5

Пари - 6

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Не пропускайте нито една възможност и предложение в днешния ден. В момента съдбата ви води към престижни места, позиции и хора способни да ви подкрепят. Каквото се посее в земята или в нечия глава ще даде богата реколта. Ден на слънцето, в който е възможно прозрение за истински важната посока и цел. В следващите два дни намалете темпото, ако не искате да зациклите и изпаднете в неприятни зависимости. Днес имате повече степени на свобода, както и възможност да направите изпреварващ ход.

 

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ако отделите повече време на деливите отношения и работата ще спечелите повече от очакваното в днешния ден. Контролирайте емоциите. Днес в живота ви може да се появи опасен конкурент или някой да отвори заведение до вашето. Ще се наложи бърза реорганизация на работата и концентрация на усилия и труд. Направете инвестицията, която ще ви се отплати във времето. Денят е особено благоприятен за уреждане на имотни отношения и покупка на жилище. Опитайте да разделите с роднините неделимото преди.

 

Работа - 6

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ако днес може да избирате между пари и имот, предпочетете имота. От значение е да си осигурите нужната база за развитие на бизнеса ви и за постигане на лична самостоятелност. С действията си от днешния ден ще изключете чуждата намеса, ще се спасите на квартира от присъствието на тъщи и свекърви и може да заживеете по-спокойно с половинката. Каквото се засее ще се хване и даде богат урожай. Сключените днес договори ще са законово и юридически обезпечени. Пазете очите, следете кръвното налягане.

 

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

Всичко, което предприемете днес ще стане основа на бъдещи печалби, първите от които ще дойдат в края на седмицата. Реагирайте на всяка покана и предложение. Добре е да подпишете нови или допълнителни договори, даващи възможност да печелите нещо странично от пряката си дейност. Ще ви търсят по няколко линии, а отправените предложения ще си струват труда. Ден с пречистваща и ведра енергетика. Погледнете на света по-благосклонно и късметът ще ви се усмихне. Нищо важно не планирайте за утре.

 

 

Работа - 6

Пари - 5

Любовн - 5

Късмет - 5

Здраве - 4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

От днес при вас се засилва тенденцията да правите безплатни услуги. Планетата на бизнеса Меркурий вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Денят е благоприятен за подписване на нови договори, но не и преди да се пазарите. Някак без да се замисляте може да приемете първото предложение и да се заробите с много работа за малко пари. Проучвайте добре как стоят нещата и търсете най-доброто за себе си. Склонни сте да давате чудесни идеи на другите, а сами не се вслушвате в тях. Доверете се на интуицията.

 

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 6

Късмет -5

Здраве - 5

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

Ако се доверите на вътрешния си усет ще направите чудесни връзки, ще намерите работа и ще се спазарите за жилището, което отдавна имате намерение да купите. Чудесен ден за сделки с имот, за участие в брокерски дела и подписване на изгодни договори. Едно неподозирано чувство може да ви отведе на място, което отдавна сте търсили. Низ от случайности ви среща с точните хора. Нищо важно и значимо не отлагайте за следващите дни. Днес в отношенията ни има повече светлина, разбиране и тенденции към компромис.

 

Работа - 5

Пари - 6

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

 

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е деветка. Като се добави и универсалната деветка на 2016 г. в живота ви искате или не ще започне инвентаризация на връзките. Очертават се раздели и загуби. Може да излъжете съдбата като бързо се разделите с това, което е по-маловажно и незначително в живота ви. Обирата реколтата на девет години старания. Дипломирайте се. Не оставайте нещата на чуждия избор.

Родените днес са ведри личности, с вроден прогностичен талант. Ще се насочват винаги към продуктивни и перспективни пазарни и житейски ниши. Никога няма да са бедни, а и вие покрай тях.

Заченатите днес ще печелят успехи и състезания. Всичко, което предприемат ще им носи късмет и радост. Тайните на небето и земята са в сърцето и ума им. Ще бъдат откриватели. Не ги оставяйте да лентяйстват. 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.