Лекотоварната гама Renault Pro+ включва и модели като бус Master 16+1, линейка Master, Trafic и Kangoo.
Снимки Любомир Асенов

Renault Pro+ се концентрира върху колите за бизнеса

Денислав Стоянов - вторник, 22-03-2016 - 17:22

Подразделението предлага лекотоварни и специализирани модели на марката

Наред със своята продуктова и пазарна офанзива, Renault България лансира и новото специално подразделение за лекотоварни автомобили, наречено Renault Pro+. Световната експертна марка е концентрирана върху предлагането на персонално и специфично обслужване на бизнес клиентите, за да може те да получат най-подходящия за тях автомобил. Освен осигуряването на специално подготвени продукти и услуги, специализираната мрежа на Renault Pro+ ще има грижа за контакта с клиентите според техните индивидуални и специфични нужди чрез мрежа от висококвалифицирани специалисти.

Новият Master е наличен в 350 варианта и се предлага със задвижване 4x4 за всички сезони и трудно проходими места.

Като експертна марка в специализираната мрежа, Renault Pro+ ще придружава клиентите на лекотоварни автомобили Renault от търсенето на подходящия модел през покупката му до цялостния период на собственост, гарантирайки положително изживяване за клиента през целия жизнен цикъл на използване на автомобила. Експертният филиал Renault Pro+ съставлява неразделна част от плановете на марката да се превърне във водещ световен играч на пазара на лекотоварни автомобили. Продуктите, които Renault Pro+ предлага на клиентите на лекотоварни автомобили, се определят според всичките им нужди и специфичните трансформации.

Новото Renault Trafic се предлага в 270 варианта и може да бъде от товарен фургон до истински мобилен офис.

Амбициозната продуктова офанзива на Renault Pro+ включва обновена лекотоварна гама, която се състои от моделите Kangoo, Trafic и Master. Новото Renault Trafic се предлага в 270 варианта и може да бъде истински мобилен офис. За да затвърди своето място като лидер на пазара, новият Master е наличен в 350 варианта и се отличава с нов дизайн на предната решетка, обновена двигателна гама и най-нови технологии, като ESC, система за повишено сцепление Extended Grip, навигация, огледало покриващо мъртвата точка и т.н. Неотдавна Renault представи у нас изцяло електрическото Kangoo Z.E., което е чудесен автомобил за куриерски фирми и доставки.

За първи път у нас е представена модификация на Dacia Dokker за превоз на хора с инвалидни колички.

Освен традиционните Kangoo, Trafic и Master, лекотоварната гама включва и специфични трансформации като бус Master 16+1, линейка Master, Master 4x4, Master Box Van и много други. За първи път у нас е представен и автомобил, осигуряващ превоз на хора със специфични нужди, който е много добро решение за пътуването на хора с инвалидни колички. Гамата на Renault Pro+ включва модификация на Dacia Dokker, трансформирана със собствена рампа и система за закрепване на инвалидна количка на борда на автомобила. Автомобилът е с хомологация N1 и може да ползва данъчен кредит.

Трансформацията е със собствена рампа и система за закрепване на инвалидна количка на борда на автомобила.

В България вече има три действащи дилърства на подразделението Renault Pro+. Специализираната дилърска мрежа на Renault Pro+ е високо квалифицирана за нуждите на бизнес клиентите. Тя предлага услуги като удължено работно време, бързо обслужване, диагностика докато чакате и наличие на заместващи автомобили, които осигуряват непрекъснат цикъл на работата на клиента.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.