Вашият хороскоп за 3-9 септември

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 03-09-2016 - 08:00

Овен 21 мат – 20 април

Започвате с проблеми, с желание да си останете пасивни и у дома и с невъзможност да бъдете себе си през уикенда. Съботният ден няма да мине безпроблемно, ще донесе разбъркване в личната ви програма, неочаквани срещи и гостувания. За неделя не планирайте работа в екип. Не е добре да се обвързвате, а и за сключване на брак това не е препоръчителен ден. Единият със сигурност ще попадне под влиянието на другия и няма да има равностойност във връзката. Но ако партньорите имат по-малка разлика в годините проблемите няма да се усетят. На 5-и в по-неблагоприятна позиция са родените в третата декада, но за другите денят ще донесе ползи и преимущества. До 6-и на обед си хапвайте на воля, няма да напълнеете. 6-и ще даде предимства и възможности за сключване на нови договори. Побързайте, защото от петък планетата на правото и закона Юпитер вече ще ви гледа в опозиция от знака на Везните една година до другия септември. Ще започнат да се случват събития, които ще ви притискат за взимане на бързи и неотложни решения. На 7-и може да получите и покани от чужбина. Внимавайте в признанията тази вечер. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но и каквото признаете, ще наклони везните на избора на партньорите към вас или против вас. Може би най-успешният ви ден е 8-и. Намирате важен източник на сила и ресурс и подписвате нов договор. На 9-и до обед позицията ви е още стабилна.

Телец 21 април – 20 май

На 3-и не се препоръчва пасивност. Постарайте се да се срещнете с всеки, който може да ви бъде от полза. Проведете разговори с екипа. Не отлагайте запознанствата, делови и лични контакти за неделния ден, в който всяка среща ще носи обсебване, ще ви травмира и изисква повече, отколкото може да си позволите и да дадете. На 5-и не се ограничавайте в храната, хапнете си сладко до вторник на обед. Всичко, което уредите в понеделник, ще носи ползи и предимства, а отложеното за следващите дни ще ви вкарва в кошарата, в която ще ви доят и стрижат с допълнителни ограбващи клаузи в сключените договори. Отложете пътуванията си за 8-и . На 6-7-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона, ще трябва да довършвате неща, затлачени във времето, а това ще глътне сили и ресурси и няма да позволи да стартирате нови инициативи. Ще делите нещо. Вашият порцион ще бъде по-малкият. Ще се ядосвате и ще влизате в конфликти. Ако получите покана от чужбина, проучете нещата, не се хвърляйте веднага в тази посока, за да не останете излъгани. На 8-и ще срещате хора с комплекси, а това ще помогне да задвижите своята програма на фона на тяхната нерешителност. 9-и е ден с негативна енергетика. Вероятни са неприятни знаци на съдбата. Контролирайте емоциите, не влизайте в скандали.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 3-и излизате от храстите на изчакването и правите провокиращ и объркващ конкуренцията ход. Това е ден, в който всеки се опитва да пусне мухата на другия, да събере информация на всяка цена и с всички средства. Не започвайте нищо ново, но може да се възползвате от признанията и начинанията на конкурентите. В неделя ще привлечете в личната си орбита качествени хора. Ако не контролирате положението, не влизайте в съвместни инициативи. В този ден с лекота правите удобни за другите собствените си амбиции и желания. В понеделник всичко предприето ще тръгне по правилата, и то преимуществено по вашите правила и наставления. Организирайте приятелски и колегиални обеди и вечери. В този ден диетите са противопоказани, нищо няма да ви се залепи. На маса и с чашка в ръка ще решите нерешеното преди. На 6-и още от сутринта може да ви провокират обаждания, покани или наставления от чужбина. Претеглете всичко през ситото на проучването, не се задоволявайте само с информацията на тези, които предлагат новите оферти. На 7-и си затваряйте устата, не отговаряйте на провокации и не се поддавайте на съблазни. На 8-и сте далече от хранилката и поилката, работите и за чужда кауза. На 9-и кранчето съвсем ще се затвори. Очаквайте и здравословни проблеми и неприятности.

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои рисков уикенд, в който Луната от знака на Везните провокира кармичен кръст на планети, свързани с вашето Слънце. Бъдете внимателни. Не засягайте интересите на хората, от които зависите. Не носете оригинали, за които нямате дубликат, и не решавайте важни роднински спорове. Ще се завърти неприятна интрига с имоти и собствености, с чувства и привързаности, от която ще излезете ощетени морално и материално. Вероятни са скъсвания, последвани от дълъг период на мъчително приближаване. Неделният ден е зареден с фатални привличания и влияния. Не се препоръчва обвързване, сключване на нови договори и брак. В понеделник съдбата завърта своето колело, получавате покани и предложения, които ще ви изведат на стабилен и защитен участък в живота ви. 6-7-и са дните на личната ви победа, на постижения, които ще осветлят бъдещата ви дейност, ще ви рекламират, ще позволят да ползвате ресурси, които не се дават всеки ден и на всеки. Препоръчват се връзки с чужбина. Сега е моментът да преподпишете старите договори. Нищо важно да не се отлага, защото от петък планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа вече в пречупващ аспект от знака на Везните и Темида няма да бъде толкова благосклонна към вас цяла една година. 8-и дава право и шанс на хората без комплекси. На 9-и съдбата ви подлага динена кора.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота е време за вашия лъвски скок. Увеличете натиска и претенциите. Това, което не е ставало, ще стане, ще ви се даде и ще ви се получи. В неделя може да привлечете качествени партньори и подчинени и да доминирате в новосъздаден екип. Ден на фатални привличания, но повече за другите. Вие ще дърпате конците, ще контролирате избора и нещата. Каквото предприемете в понеделник ще изправя на нокти конкуренцията и ще я кара да оголи фланговете. С натиск всичко ще се постигне. Разбира се, че и рани ще се получат, но без битка няма да имате победа. В този ден диетите са противопоказани. До вторник на обед нищо няма да ви се залепи колкото и каквото и да изядете. Доставете си радост за сетивата, поканете гости и гостувайте на богата трапеза. На 6-и очаквайте намеси, програмата ви е свързана с контакти и работа в чужбина. Постарайте се първи да дадете приемливата оферта, за да не ви изпревари друг. 6-7-и подлагат на изпитание не само вашата, но и партньорската лоялност. Ще се отсеят някои връзки, едни ще започнат да доминират, други ще се загубят безвъзвратно. На 8-и ще направите силен ход, ще получите признание и ще намерите място на сила. Ден на фонтана, енергията ви блика и привлича околните. На 9-и ще се действа безкомпромисно. Всичко ще се върши и става на тъмно, със скрити оръжия и средства. Нагодете се.

Дева 23 август – 22 септември

Изборът ви на 3-и е да нападате или да се настроите на самозащита. Необходима е някаква реакция, а не пасивно изчакване нещо да се случи и получи. Дайте да се разбере какво и от кого го искате. В неделя груповата работа е противопоказана. Да не се подаряват цветя и да не се секат дървета. Лош ден за срещи. Ще попаднете на фатално привличане, а сключените бракове ще са неравностойни. В понеделник направете своя изпреварващ ход. Дават ви се предимства за преподписване на старите договори, за привличане на партньори, които са доказали лоялността и привързаността си към вас във времето. В този ден диетите са противопоказани, хапнете си на воля. Не се ограничавайте и в контактите. Всичко ще се развие благоприятно. Вечерта чакайте обаждане от далече. Настройте се на приемане и във вторник може да получите изгодни оферти. Този ден се свързва по някакъв начин с Ноевия ковчег, с възможността да намерите спасителния бряг в кризата. Не забравяйте, че в петък планета на правото и закона Юпитер ще напусне вашия знак и чак след 12 г. отново ще ви навести. От 9-и късметът ще се установи в знака на съседите Везни. 8-и ви дава последен шанс за нещо, което протакате от доста време и е крайно време да вземете решение по въпроса. Ще има и сълзи, ще се почувствате притеснени и отхвърлени, но ще решите дилемата.

Везни 23 септември - 22 октомври

Настоящият период ще ви даде предимства пред другите и награди за положените в миналото усилия. В събота Луната навлиза във вашия знак. Очертават се остри сблъсъци на интереси, но не се препоръчва да се отказвате от битките. 3-и е рисков ден за тези, които пасивно изчакват развитието на събитията и не се опитват да бъдат главно действащо лице в тях. В неделя ограничете контактите. Опасни хора напират да влязат в личната ви орбита, да се внедрят в семейството ви и да ползват късмета ви. Сключените бракове ще ви поставят под похлупака на чуждата воля. На 5-и имате шанс да тръгнете по своя път да направите повторен избор, да кандидатствате за места и позиции, в които преди сте получавали откази. Хапнете си на воля. До вторник на обед храната изцяло ще се превърне в енергия. 6-и ви зарежда с интуитивно прозрение, обаждат се тези, за които непрекъснато мислите. На 7-и приказливците и решилите да се похвалят с нещо ще сбъркат, ще станат обект на атака и провокация. Не афиширайте постиженията и печалбите си. На 8-и хората с комплекси ще трябва да вземат своя изпит и да се отърват от притесненията си. На 9-и планетата на протекциите, правото, закона и образованието Юпитер навлиза във вашия знак, където ще остане до 10 октомври 2017 г. Чака ви период на късмет и юридическа стабилизация.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

И ако до момента сте мечтали и кроили планове, вече е време да ги реализирате и претворите в реалността. На 3-и сякаш се събуждате от сън и забравяте за пасивното изчакване. Гответе се за нападение и атака. Действайте изпреварващо и планирайте за уикенда привличане на хората, от които имате нужда. 4-и може да стане щастлив или нещастен ден поради личния ни избор. Не манипулирайте околните, бъдете честни и в предложенията за брак. В този ден във всеки екип ще се очертаят лидерите, които няма да следват желанията на групата в семеен, социален и политически план. В понеделник всичко може да се постигне. Луната навлиза във вашия знак и в следващите два дни ви води към успех, слава и лични постижения. Очаквайте и покани от чужбина. Ще реализирате програмата, която от доста време подготвяте или вече сте съгласували с партньорите. Доверете се на интуицията и мислете за тези, които искате да ви се обадят. 7-и е ден на телепатичните контакти. Ще напаснете желанията си с тези на някого друг, дори да сте далече един от друг. В сряда се възползвайте от чуждата приказливост. Ден на вербалната магия. Който може да работи със словото, ще убеди другите и ще реализира замислите си. На 8-и ще получите опрощение и е добре да дадете такова. Отношенията навлизат в нова фаза. В петък изчакайте ходовете на другите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота бъдете пределно активни. В този ден пасивността разболява и вреди, поставя ви в зависимости от чужди интереси, от които после трудно ще се отървете. В неделя мислете самостоятелно, взимайте еднолични решения. Всяка намеса в живота ви ще изиграе негативна роля и ще ви постави под похлупака на чуждата амбиция и интерес. В понеделник може да направите силен ход, да си стиснете ръцете с доверени партньори, да направите крачка към нещо по-добро в бизнеса и на работното място. Диетите се противопоказани, както и отказът да се взимат решения и да се отстоява принципна политика. Борете се за идеалите си, не се отказвайте от целите и ще ги постигнете. Ако в този ден защитите някого, в бъдеще ще ви върнат жестовете в труден за вас момент. На 6-и ще намерите място, обект или имот, на чиято база да стъпите. Препоръчват се контакти с чужденци или посреднически роли. На 7-и бъдете лоялни, не разгласявайте чужди тайни и пазете поверителната документация. Каквото си пожелаете вечерта ще се сбъдне, но ако навредите някому, после ще си платите. 8-и е ден за признания и даване на прошка. Проведете тежките разговори с тези, пред които имате някаква вина или те с нещо са сгазили лука на отношенията. На 9-и не рискувайте, бъдете особено внимателни. Вероятна е агресия, с болки, проблеми и провали.

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков уикенд, особено за решилите да кажат своето „да” пред олтара в неделя. Вървите към проблеми в общуването, към нездравословни за вас и бъдещето ви привличания. Всеки, който се появи в този момент в живота ви, ще играе провокативна роля. Може да ви извади от застоя, но при обстоятелства, които ще ви натоварят и ощетят. Със сигурност животът ви ще се разбърка, преди да се оправи. Като капак е вероятен и здравословен проблем. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, после няма да има връщане назад. На 5-и рискът е повече за родените в третата декада, но другите ще имат пълна програма, с важни делови и лични срещи, с хубаво похапване и добре свършена работа. По някакъв начин ще влезете в нова среда и ще получите допълнителни оферти към договорите си. На 6-и може да намерите място на сила и да се установите в нова социална позиция. Чакайте покана за учене или работа в чужбина. На 7-и губят позиции приказливците и тези, които не умеят да се владеят, но Козирогът не е от тази порода. Чуждите издънки ще помагат да получите нещо определено за друг. Лош ден за комплексарите. Покажете какво можете, какво умеете и притежавате като дарби и таланти. На 8-и ще ви върнат стар дълг, а и вие се издължете. В петък не отстоявайте мнението си на всяка цена. Не сключвайте сделки в сивата икономика.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен уикенд за вас, стига да си отстоявате правата и интересите и да не позволявате намеси. С лекота ще променяте човешки съдби, но за всичко трябва да си поемете и отговорността. В неделя избягвайте екипната работа и взимането на колективни решения. Не приемайте нови членове в отбора си и в групата си по интереси. Проблеми и за решилите да сключат брак. Не се знае на какво чудо ще попаднат. В понеделник късметът ще кацне на рамото на родените в третата декада. Очаквайте предложения, възможно е опрощение на дългове и издължаване на длъжници. Ще ви търсят тези, на които сте дали повече, отколкото сте получили. Подновяват се стари връзки, преподписват се стари договори. На 7-8-и бъдете внимателни. Ще се наложи да изтърпите вмешателства, да се съгласите с мнения, които не одобрявате. На 8-и нищо няма да стене без необходимите признания. За грешка трябва да има и прошка. На 9-и животът ви ще претърпи промени. Бъдете внимателни с реакцията, запазете важните връзки. Ще се отвори една нова врата, през която ще минете в рамките на една година, но пък друга, която ви е носила страст и емоция в миналото, ще се затвори. Време е да извървите своя път от миналото към бъдещето. От петък планетата на закона и протекциите Юпитер ще ви гледа в брилянтен аспект до октомври 2017. Юридическата ви позиция ще се стабилизира.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота е време да излезете на светло, да заявите претенциите си, да влезете в битки за защита на лични интереси и позиции в обществото. В този ден се точат ножове, нахъсваме се по някакъв начин да влезем в животопроменящи битки. В неделя очаквайте опити за въздействие и присламчване към яслата, която сте подредили за семейството и екипа си. Не приемайте нови членове в групата, в която работите. Където са се събрали двама, ще се появи трети в ролята на провокатор. И в браковете, сключени в този ден, ще стои в сянка третият, който може да развали нещата. В понеделник ще направите силен ход, ще се свържете с точните хора и ще уредите преподписване на старите договори при нови изгодни за вас клаузи. Всичко предприето на 6-7 ще ви вдига нивото. 6-и е ден, свързан с рибешката интуиция, с възможността да усетите какво се случва с близките, които са далече. Обадете се на тези, за които мислите непрекъснато. Разстоянията нямат значение. На 7-и провокирайте някого към откровеност. И алкохолът ще помогне, ако не е във вашата чаша. Ще научите поверителни информации. Ден на вербалната магия. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но не забравяйте, че този ден сбъдва благите пожелания. На 8-и ще се сблъскате със стената на неразбирането. На 9-и ще направите куп непростими грешки, ще страдате и ще съжалявате.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.