Хороскоп за 16 юли, събота

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 16-07-2016 - 07:21

Овен 21 март – 20 април

Ден на сърцето. Съвпадът на Венера и Меркурий ви облъчва с хармонична енергия от знака на Лъва. Този аспект ще ви даде красота на ума, възприятията и общуването. Ще може да се разберете с близки и любими, да стопите дистанциите, да кажете това, за което в миналото не сте намирали думи. Ще получите откровение как да постъпите в трудна ситуация. Постъпете мъдро, не мислете непрекъснато за ползите или вредите. Вижте една важна за вас ситуация от друг ъгъл и гледна точка и просто обичайте.

Телец 21 април – 20 май

Днес се подарява и дарява от сърце и душа. Не го правете, ако нещо ви се струва скъпо. Всичко, което дадете от себе си с любов и мисъл за добруването на другия, ще ви се върне с пълнотата на сбъднатите желания още в понеделник. Не влизайте в разправии на никаква цена. Нищо важно и амбициозно да не се предприема. Обадете се на близки и приятели, които знаете или усещате, че имат нужда от подкрепа и грижа. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка работа и с чувства, които вредят и разболяват.

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден за тези, които не мислят и не действат по законите на сърцето, които пренебрегват желанията на близките и дадените преди обещания. Смирете се, оставете вечната работа и грижи настрана. Кажете си, че допълнителният ден в тази високосна година ще си го вземете за почивка днес и нищо странично няма да ви засяга. Не позволявайте да ви влизат в личната територия. Някой ще ви стагнира с проблемите си, без да се съобразява с вашите. Изключете телефона, почивайте и релаксирайте сред кръг от доверени и любими хора.

Рак 22 юни – 21 юли

Добре е да съсредоточите мислите си близо до вода. Денят позволява визуализация на желания, амбиции и стремежи. Ще получите някакво особено вдъхновение. Може да усетите накъде ви води определена връзка, работа или дейност. Ще почувствате дълбоко в душата и как вървят сърдечните ви връзки. Дайте си сметка на кого и на какво трябва да се обърне внимание, за да си нямате проблеми в бъдеще. Ако в този уикенд не направите нужната крачка, деловата седмица няма да започне добре и ще забуксувате на място.

Лъв 22 юли – 22 август

Този ден сбъдва желания, но по-хубавото е, че вие може да влезете в ролята на този, който ще ги сбъдне за някого с много надежда и любов. Направете жестовете, за които отдавна ви молят. Бъдете сигурни, че до края на деня поне едно ваше желание също ще се изпълни. Днес е точният съвпад на Меркурий и Венера във вашия знак. Ще се раждат деца с красив ум. Ще настъпи затопляне в отношенията ви след един задушевен разговор, в който ще се изявите и като оратор. Щадете сърцето, днес то е самотен ловец.

Дева 23 август – 22 септември

Както и да го погледнеш, този ден няма да мине по правилата, особено по вашите. Съветът е да се настроите на вълна приемане, разбиране и съпричастност. Смирете апетитите, правете това, което ви молят, не си позволявайте волности, които може да разстроят близък и да ви скарат с половинката. Сега е моментът да изплатите синовен и родителски дълг, да помогнете финансово или с друг вид подкрепа на близък, изпаднал в нужда. Щадете се, намалете натоварването. Този ден провокира едиповите ви комплекси.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на откровения. С някакво шесто чувство долавяте кои са важните хора и кои просто трябва да си тръгнат. Не може да излъжеш сърцето. Не се и опитвайте да правите компромиси с чувствата, да вървите против интересите на близките и дома в желанието за показност или изневяра. Проявете снизхождение към грешките на близък. До два дни и вие ще направите даже по-големи грешки от неговите в момента. Бъдете алтруисти. Избягвайте скандалите, дори децата да са направили беля. Радвайте се на мига, в който сте заедно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За телепат и интуитив като вас този ден ще донесе едно лично и лирично откровение. Енергетиката на деня позволява визуализация на астрални образи. Ако се съсредоточите близо до вода, ще направите нужните връзки и асоциации и ще ви проблесне решението на проблема. Пожелайте си нещо, опитайте се да сбъднете и нечии желания. Този ден напомня за Коледа, връща усещането за приказност. Подаръците и жестовете на внимание ще свършат по-добра работа от всякакви уточняващи разговори и преговори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очаквайте провокации и проблеми. Ще ви засегнат на болното място и комплексите от миналото ще се върнат. Може да се окажете въвлечени в стари конфликти, в неуточнени от миналото отношения, които избуяват с нова сила и търсят разрешението си. Този ден носи победа на мъдростта и далновидността над всякакви прояви на чувства и привързаности. Намерете пътя, постъпете наистина мъдро и гледайте всичко в перспектива. Ще получите подаръци от съдбата, които първоначално няма да оцените правилно. Мислете със сърцето.

Козирог 22 декември - 20 януари

Обърнете внимание на случващото се днес, ако искате да спечелите и да бъдете добре утре. Направете крачка към помирение и сдобряване с хората, които прибързано сте дистанцирали. Може и другият да направи крачка към вас, която на пръв поглед да изглежда трагична, но в крайна сметка може да се окаже комична и да ви сближи отново. В този ден се удовлетворяват молби и желания, сбъдват се и добрите пожелания и се отприщва бентът на сдържаните до момента чувства. Направете подарък и чакайте такъв.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще се наложат пътувания. Ще работите за нечии интереси, но и за своите помислете. Този ден дава възможност да се издължим по някакъв начин на хората, които в миналото са ни помогнали, и да привлечем тези, на които ще се опрем в бъдеще. Осъществявате топла връзка и с бъдещи благодетели и спонсори, които в момента разчитат на вас за уреждане на свои лични въпроси. Днес душата създава невидими за очите връзки, които ще се стабилизират във времето и ще променят живота ви в печеливша посока.

Риби 20 февруари – 20 март

Родените около 5 март ще бъдат подложени на опън и натиск, ще се наложи да променят плановете си, да правят услуги, да преглъщат нечии претенции и да се напасват към изисквания, които им идват в повече. Запазете самообладание. Този ден изисква да се прояви състрадание, да бъдем пределно милостиви към околните и да прощаваме грешките на ближния. До вечерта ще се намери изход и от най-задръстената ситуация. Ще се намесят странични фактори, на които и в бъдеще ще разчитате. Мислете с любов, а не с разум.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Не чакайте, а провокирайте сами промените. Сега е моментът да пътувате из страната и чужбина, да търсите нова ниша за внедряване, да подпишете нови договори и да се премесите на ново място, в нова среда или в нов дом. Чувствайте се граждани на света.

Днес ще се раждат деца с красив ума. Съвпадът на Меркрурий – ума, и Венера – красотата, ще им дадат художествени дарби, мисъл на разказвач, поет, философ и наставник. Може да се изразяват в стихове един ден, но със сигурност ще имат нужното дар слово, за да ви убедят да изпълните всяко едно тяхно желание.

Заченатите днес ще имат лечителски сили, но в живота си ще изпият до дъно чашата на страданието, което ще ги пречисти и пренасочи към грижа за другите.

 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.