Хороскоп за 23 март, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 23-03-2017 - 10:14

Овен 21 март – 20 април

Всичко да се прави спокойно и без бързане, за да се избегнат нервни сривове и проблеми в отношенията. Символ на деня е раковината. Вслушвайте се повече в нещата, които стават наоколо, в думите на колеги и близки и в разпорежданията на шефовете. До края на деня ще получите възнаграждение за положените усилия и находчивост. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката в тялото и в душата. Денят изисква да преосмислим връзките, да си направим изводите, да елиминираме вредното и разболяващото.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят е рисков за родените в първата декада. Пезете се от случайни срещи и контакти с непознати. Не е ден за запознанства и съвместни инициативи. Ще се излъжете в преценката, ще дадете аванси на хора, които дори не заслужаат да ги изслушате. Не се препоръчва работа в екип и участие в съвместни творчески проекти. Ще ви откраднат идеята, а може би и парите, които прибързано сте вложили в добре рекламирани, но негодни продукти. Изчакайте, проверете всичко, не бързайте да се доверите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на самостоятелните решения. Не позволявайте да ви влияят странични фактори и хора, които не познавате или усещате, че с нещо ви навреждат и конкурират. С успех ще приключите отдавна влачени проекти, ще оберете плодовете на дълъг труд и ще останете доволни. Всичко, за което се доверите на някой друг ще зацикли до два дни. Намерете време за размисъл, останете на саме със себе си, съберете мислите си и не се съгласявайте с чуждите идеи. Ден за прочистване от насъбраната шлака. Разделете се с неточните и нелоялни хора.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Настроението ви се променя, събуждате се с различна нагласа, виждате пътища и възможности, които в предните дни не сте забелязвали. Сами преценете и обмислете всичко. Не е ден за консултации и споделяне на бъдещите инициативи. Не допускайте до проектите си потенциални конкуренти. Опитайте сами да довършите поетите ангажименти, за да може и сами да си харчите спечелените пари. Слушайте вътрешния си глас. Днес интуицията няма да ви излъже, но тези, на които се доверете със сигурност ще го направят.

Работа – 6

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на неочаквани удари под кръста. Луна и Марс сключват неблагоприятни аспекти с рожденното Слънце на родените в първата декада. Бъдете внимателни, останете пасивни и не правете никакъв избор, независимо кой и за какво ви провокира и агитира. С изчаквателна политика ще принудите евентуалните ви партньори да предложат по-изгодни оферти. Печели този, който знае и може да си позволи да чака. Моментът е благоприятен за диети и прочистване от отровите в тялото и в душата. Разчистете терена, изчакайте своя шанс.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес бавно и полека постигате отдавна гонена цел и получавате награди за добре свършената работа. Не се препоръчват много контакти. Не е ден за нови запознанства, за отправяне на предложения и покани. Намерете време за размисъл, не споделяйте хрумналите ви идеи. Денят ще донесе проблеми на приказливците и на тези, които искат да направят впечатление на всяка цена. Ще се окажете ограбени в надеждите и ощетени в очакванията. Ден и на самостоятелната политичаска инициатива. Не е време за коалиции.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на хората с балансиран подход и изчаквателна политика. С постоянство ще стигнете до целта. Няма значение колко ще се забавите, важното е да стнигнете до края и да забиете знамето си на новозавладените места и позиции. Може да спечелите дело и да ви изберат на престижна префесионална позиция. По някакъв начин вдигате нивото и получавате възнаграждение за труда, страховете и надеждите. Бъдете сигурни, че много погледи ще се отправят към вас. Точно днес не приемайте нови хора в екипа си и не се женете.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не е ден за първа крачка и първа целувка. Доверявайте се само на проверени в годините партньори. Може да попаднете на опасни връзки, на нелояни хора, които да ви дискредитират. Не е ден за работа в екип, за излишно споделяне и афиширане на намеренията. Изолирайте се максимално и от политическия шум наоколо. Печели самостоятелната и тактична политка. Не правете изявления, не канете гости и не споделяйте нищо важно за бъдещето ви. Ден за разчистване на сметки и терени. Оставете интуицията да ви води.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Препоръчва се дискретност и изолация в днешния ден на нелоялната конкуренция. Всичко важно и съществено е скрито, покрито. На преден план е заложена лакома стръв, на която ще се хванат лаиците. Не правете никакъв избор, не започвайте нова връзка и работа. Дайте предимство на тези, които много бързат. Днес, който бърза бавно ще стигне, ще се оплете в неприятни отношения, ще загуби ценно време и ориентири. Не правете това, което ви съветваме и ние, а заложете на личния си усет и интуитивни прозрения за нещата.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Луната напуска вашия знак, а с нея си отива и една илюзия, че може да разчитате на някого. Днешният ден изисква усамотение, самостоятелни действия и преценка. Ако се предоверите нещата ще тръгнат наопаки и ще си създадете грижи. Но, ако от доста време преследвате една цел днес може да я постигнете и без чужда намеса. Настроението ви ще се покачи, ще има за какво да почерпите. Не бързайте да давате изявления, не се палете от чуждия ентусиазъм или забележки. Запазете самообладание, гонете си интересите и целта.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната навлиза във вашия знак и задвижва рисков апект с Марс от знака на златния Телец. Бъдете сигурни, че ще загубите пари, ако работите екипно, ако точно днес решите да споделите идеи, планове и намерения. Конкуренцията не спи, реагира мълниносно и ви отнема под носа шансовете, за които сте се борили. Не се препоръчва работа в екип. Не сключвайте нови договори, патентовайте продукти и открития. Ще ви продават скъпо това, което сте харесали. Не е време нито да се хвалите, нито пък някой друг да похвалите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари - 20 март

Днес печелят флегматиците, тези които няма да си дадат много зор, няма да избързат и така няма да си докарат излишни неприятности на главата. Бавно и полека ще стигнете до разрешаването на важен за вас казус. Движете се неотклонно към целта, която преследвате от доста време. И докато другите се занимават с разправии и си правят взаимни мръсотии вие ще реализирате намеренията си. Доверете се на шестото си чувство, вслушвайте се в гласа на интуицията. Днес само подсъзнанието и инстинктите няма да ни излъжат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Време е за дипломиране и за приключване на определен цикъл от живота ви. Един излиза от детството, друг навлиза в староста. Младите си поемат отговорностите, получават по заслуги и се нагърбват с повече функции. През 2018 г. ще се наложи да направите нов избор и да прескочите на нова навивка в живота и личната инициатива.

Родените днес ще бъдат истински герои, ще работят за всеобщия интерес, но друг ще обира лаврите и ще си приписва заслугите от съвместната работа. Насочете ги към професия, в която не се играе екипно. Самостоятелните им действия ще са печеливши, но близки и приятели може да ги предадат в труден момент. Призвани са да бъдат солови играчи.

Заченатите днес ще имат скрит и потаен характер, скрити дарби и таланти, които ще им помагат да оцеляват и доминират в околния свят. Случайността ще играе голяма роля в живота им. Ще живеят дълго, ако отхвърлят догмата, че целта оправдава средствата. Ще страдат и от скрити заболявания.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.