Хю Джакман влиза за последен път в ролята на Върколака в „Логан”.
ПЕНСИОНИРА „ВЪРКОЛАКА”

Хю Джакман се изолира на мексиканската граница

Агенция Монитор - четвъртък, 02-03-2017 - 17:31

В пълна изолация близо до мексиканската граница, където първа приятелка му е чашката, се постави холивудският ас Хю Джакман. Историята не е трагична част от биографията на актьора, а част от сюжета на „Логан: Върколакът”, който ще се завърти по българските кина от утре. С любимия ни мутант от вселената на „Х-Мен” ще се срещнем за последен път, а преди официално да пенсионира персонажа си, Джакман настоява да покаже и неговите слабости. „Искахме нещо, което да се усеща много по-различно и в крайна сметка много човешко, защото ми се струва, че силата на Върколака се крие повече в човещината, отколкото в неговата суперсила. При изследването на образа за последен път исках да стигнем по-близо до сърцето на този човек, а не да наблегнем на това, което ноктите могат да правят“, категоричен е актьорът, който скача за първи път в ролята на върколака през 2000 г.

„Логан” ни пренася в бъдещето. Годината е 2029 г., а героят на Джакман за пореден път ще трябва да се притече на помощ на човек в нужда – този път на малката Лора, която тепърва се сблъсква с предизвикателствата в живота на мутантите. „Тя е една изключителна актриса, и за мен е чест да споделя филма с нея. Тя е много лека, жизнена и изпълнена с енергия. Да играе постоянно ядосан, изпълнен с ярост мутант, който ще ви откъсне главата само да я погледнете накриво, е толкова противоположно на нея като личност, но тя се справи отлично.“, казва екранният върколак по адрес на Дафни Кийн, която скача в кожата на 11-годишното момиче. Режисьор на лентата и този път е Джеймс Манголд, а в нея разпознаваме лицата още на Патрик Стюарт, Стивън Мърчант, Ричард Е. Грант и др.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.