Проф. Николай Габровски стана зам.-директор на „Пирогов”

СИЛВИЯ НИКОЛОВА - сряда, 01-03-2017 - 16:20

Началникът на клиника по неврохирургия в „Пирогов“ и национален консултант по неврохирургия, е назначен за заместник изпълнителен директор по лечебните дейности на болницата, съобщи самият той.

От спешната болница обявиха, че предстои да бъде създаден нов отдел „Управление на проекти и програми“, както и отдел „Сигурност“. Предвижда се отварянето на допълнителна длъжност за контрол на службата по трудова медицина и медицинския център към болницата. Предстои оптимизирането на работата на дирекциите по икономическа и административна дейност.

Постът на проф. Габровски включва ръководство на лечебните дейности, функционирането на центъра за клинични изпитания и информационни технологии. Той работи в клиниката по неврохирургия в „Пирогов“ от 1997 г. Специализирал е в Германия, Франция и Белгия. В брюкселската болница „Еразъм” е учил под ръководството на прочутия в областта на неврохирургията проф. Брочи.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.