Ивет пренаписва зам.-шефа на Европейската комисия

Агенция Монитор - неделя, 29-01-2017 - 19:19

Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят.  Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Брюксел може и да казва друго, но за протестърите опорните точки, спуснати от тартора на кръга „Капитал“ Иво Прокопиев, са Светото писание и ги следват безпрекословно. Щом разградският фалирал бос казва през флагманите на медийната си група „Дневник“ и „Капитал“, че евродокладът, отчитащ развитието на страната ни в битката с корупцията и организираната престъпност е лош и показва липса на напредък, тезата се преповтаря задължително и от периферните издания на кръга. Без значение какво казва авторът на доклада – Брюксел. „Докладът на ЕК: Не се справяте, вече 10 години циклите на едно място“, тръби в т.нар. анализ Терминал 3 на Ивет Добромирова - протестърката и ПР на вече несъществуващ служебен кабинет, назначен от семейния приятел на Прокопиев Росен Плевнелиев. Явно покрай надуването на свирката Добромирова е оглушала, защото документът беше представен миналата седмица от зам.-шефа на Еврокомисията Франс Тимерманс с думите: "Отчитаме огромен, невероятен и впечатляващ напредък на България през последните 10 години. Ако темпото на работа от последните години се запази, възможно е да постигнем целта за отмяна на механизма до 2019 година“. Изводите оставяме за вас.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.