Хороскоп за 8 май, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 08-05-2017 - 11:54

Овен 21 март – 20 април

 

Не е ден за амбициозни дела, за преследване на важни и отговорни цели. Търсете начин да помогнете на някого и съдбата ще ви помогне в края на работното време. Преди да поискаш каквото и да било трябва да дадеш от себе си. Вероятно е да изживеете неприятни моменти и да имате проблеми със закона, ако си превишите правата и влезете непоканени в чужда територия. Родените в третата декада са в най-трудна позиция, но точно те са и хората, чиято амбиция многократно надвишава тази на всички останали зодии. Смирете се.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Ден с огромна сила, с възможност да се включите в спонсорски проекти, да станете обект на дарителство и сами да подкрепите нечия инициатива, битка и амбиция. Установените днес контакти и спечелените приятелства ще са ви от полза в утрешния ден, когато ще срещате спънки и ще имате проблеми на неочаквано място. Конкурентите ви се обединяват, сплотете и вие приятелските редици. Губи този, който се опитва да пробие солово в живота и на работното място. Не планирайте аборти за следващите два дни.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Един от най-силните ви дни за месеца особено в юридическа посока. Може да спечелите дело и да привлечете на своя страна важни съюзници. Хората на високи позиции ще спечелят и овациите на тълпата. Ще получите информация помагаща в следващите дни да направите изпреварващ ход. Ще се появят проблеми, които ще решите в движение. Добре е да посетите и фризьора си тази вечер, да отидете на сауна и масаж и да си позволите всякакви разкрасителни глезотийки. Тази вечер ще бъде магична, утрешният ден също.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Тежък ден за родените в третата декада. Правите гаф или нарушение, което ще носи санкции. Спазвайте закона и предписанията. Не се лакомете за позиции и постове. Това, което направите с голяма амбиция ще зацикли, а стореното добро още в следващите дни ще ви отвори заключената днес врата. Не бързайте, отделете време за разкрасителни процедури след работа и за подготовка на важните ви изяви утре. Силата на този ден е във възможността да свалите от плещите си тежък товар и ангажимент.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Още в началото на работното време ще получите подкрепа, защита и пълномощия, които ще ви помогнат да влезете през парадния вход и да спечелите важна политическа, професионална и бизнес позиция. Ден за благотворителни инициативи. Вечерта намерете място за релакс и възстановяване. От значение е да си осигурите комфорта за следващите два тежки и рискови за вас дни. В момента може да привлечете и нужните ви защити. Едно добро дело ще ви ги осигури. Застраховайте се, дайте и ще получите.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Може да си осигурите права и защити, които не се дават всеки ден и на всеки. Съветът е още със ставането да направите едно добро дело, да обгрижите някого и да постъпите така както ви молят. През деня ще се случват особени събития. Ще попадате в магични ситуации, в които проблемите ви лесно може да се разрешат или някой да ви направи безплатна услуга. Ще спечелите дело и може да се обзаведете със собственост. Някой ще направи и наследника тази вечер и ще си осигури защита за старините.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Един от силните дни за родените около 10 октомври. Силата ви идва от това да направите силни тези, които ви молят за нещо. Всяка направена услуга ще ви печели последователи и балагодетели за бъдещето. Ще спечелите дело, ще ви възложат важен проект и някой ще плати за ученето, за работните ви проекти и за продукцията, която отдавна застоява в складовете. Внимателно проверявайте документите, които подписвате. Не лъжете, ще ви хванат в крачка. Не давайте пълномощни на лица извън семейството.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Започнете деня с прояви на благотворителност и до вечерта сами ще получите благодеяние. В късния следобед навлизаме в деня на колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре, а това което е господствало ще се окаже подтиснато. Имате шанс да излезете от зациклянето и в следващите два дни да постигнете максималното. Ще получите важна информация или озарение, което ще ви помогне да изпреварите нечии амбициозни ходове. Правите крачка, която никой не е очаквал и се сдобивате с пълномощия, които не се дават на всеки.

 

 

Работа -5

Пари-5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Работете повече с мисъл за близките, за колегите и за хората, с които по някакъв начин ви сблъсква живота. По-късно днес съдбата ще заработи и за вас. Всичко, което започнете с голяма амбиция ще се изгуби в прахта на забравата и илюзията, а това което направите с грижа към околните ще ви донесе признание, слава и подкрепа. Тази вечер и в любовта ще получите удовлетворение или шанс да стопите дистанциите. Съдбата завърта своето колело, дава възможност да изплувате и да си поемете дъх в кризисен момент.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Големите амбиции ще работят за шефските интереси. Намалете темпото, смирете апетитите, направете дарителски жест и позволете на колега да се изравни с вас. В следващите дни заедно ще гоните далечни цели и ще постигнете много повече. Планирайте за вечерта посещение на места за разкрасяване и релакс. За утре трябва да сте ослепителни. Ще ви посрещат по дрехите и по визията, а ще ви изпращат по знанията и ума. Първото впечатление ще е решаващо за работата и услугата, които търсите.

 

 

Работа -4

Пари-4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Късметлийски ден, особено за родените в третата декада, стига да не преследват амбициозни и егоистични цели и да не мислят само за себе си. Ще получавате заслужени и незаслужени екстри, а и любовта няма да ви отмине. Тези, за които сте се грижили в миналото ще се погрижат днес за вашите нужди, желания и стремежи. Разменят се жестове на внимание и обич. Тази вечер релаксирайте на приятно място, а за следващите два дни ограничете контактите, не планирайте аборти и гинекологични интервенции, както и водене на имотни дела.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов-6

Къосмет -5

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Отдайте се изцяло на грижата към близки, приятели и роднини. Ден на сърцето, на жестовете които ни правят хора и които осмислят живота и отношенията. Правете това, за което ви молят. Ако нямате финансови възможности, просто проявете състрадание и споделете болката на нуждаещите се. Нищо съществено да не се започва. Още тази вечер съдбата ще завърти колелото на късмета и в следващите два дни ще ви донесе предимства, за които дори и не сте помислили. Навлизате в силен и творчески период. Тази вечер е магична.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е петица. Не отказвайте пътуваня, особено ако имате предложения и покани от чужбина. Може да уредите работа и учене. Всяка промяна ще ви вдига нивото и прави по-конкурентоспособни. Преследвайте далечни цели и търсете начин да се измъкнете от положението, в което се намирате. В тази година пеперудата във вас излиза от състоянието на какавида.

Родените днес ще имат силни покровители и партньори в лицето на родените под Везни. Добре е да имат и юридическо образование. На всеки 12 г животът им ще завива в нова посока и може да се преместват в нова среда. Ще донесат и късмет на родителите си, които в настоящата година може да се преместят в ново жилище.

Заченатите днес ще имат целителски и магически способности. Ще изпият чашата на страданието до дъно, но в крайна сметка ще получат признание и ще се утвърдят в живота и професията.

 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.