Хороскоп за 20 октомври, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 20-10-2016 - 00:00

Овен 21 март – 20 април

Станете рано, тичайте по задачи. Днес целта е лесно постижима и преградите по пътя лесно преодолими. Може да направите изпреварващ ход и да излезете начело в служебната класация. Водете преговори с партньори и от чужбина. Сега е момента да тъчете на два стана, да задвижите две дейности и работни програми, а в бъдеще да заложите на тази, която покаже по-добри резултати. Не се разпилявайте в подробности и детайли. В момента е важно да оформите основната конструкция и да определите приоритетите.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за начало на нови начинания и проекти, без значение колко са важни или маловажни. Ще получите начална скорост и потупване по гърба. Ще бъдете финансирани и подкрепени от семейството и колектива в посока на личните си амбиции. Този ден позволява да прескочите ограниченията и да излезете на нова навивка на социалния и професионален живот. Ще съберете съюзници, факти и средства и най-после ще вземете важно решение, което ще ви даде лични и материални предимства. Не яжте месо.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят ви дава предимства, възможност да наложите избора си над околните, да заемете стабилизираща и управляваща позиция в бизнеса и в обществото. Време е да направите своя отдавна подготвен ход, да вземете решение и да определите в каква посока и с кого ще продължите. Преградите са само в ума ви. Околните са свалили гарда, очакват вашите решения или намерения. Правите полезни за колегите и за семейството собствените си решения и инициативи. За утре планирйте среща на екипа, с който ще работите.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес е лесно да се отхвълят съмненията и най-после да се вземе решение по даден въпрос, който отдавна ви измъчва. До вечерта направете ход, който ще ви даде предимства, дори да не е очакван и от най-близките ви хора. Лесно се преодоляват препятствия и кризи в партньорските връзки. Отношенията ви може да навлезат в нова фаза и този път да се разберете с тези, с които преди не сте могли. Утрешният ден ще ви изправи пред изпитания, които ще тестват личните ви способности, знания и интелект.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Бъдете сигурни, че ще се справите с всеки проблем, грижа и преграда по пътя си. Ще елиминирате лесно конкурент, ще вземете изпит, ще се приближите на една ръка разстояние, а може би и по-близо до любовта. Енергията ви нараства, но това не значи, да я изразходвате неразумно. Насочете усилията си към най-важната цел и след като я постигнете се обърнете към следващата. От значение е да постигнете максимална концентрация, да вдигнете нивото в един по-духовен и интелектуален план.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

За родените в третата декада денят носи повече грижи, натоварвания и изпитания, които може да ви откажат от набелязаните цели. Не се предавайте, опитайте нова тактика и нов подход, търсете слабото място в издигнатите прегради и защити. Разчитайте и на юридическа подкрепа. Добре е да се вземе окончателно решение по даден въпрос, който от доста време ви занимава и все протакате адекватното му решение. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред, за смисъла на връзките и за най-важните цели.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Действията и решенията ви от този ден ще ви издигнат на по-високо стъпало в личното ви и професионално развитие. Не отлагайте важните решения. В утрешния ден общите интереси на колеги и близки ще се насочат срещу вашите, ще се наложи да вършите допълнителна и несвойствена работа, от което личните ви дела ще зациклят и изостанат. Но днес имате повече посоки на избор, повече възможности и шансове, които може да ви насочат към перспективни пазарни ниши и емоционални връзки.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Подредете приоритетите. Ще получите някакво особено озарение и вдъхновение и в следващите два дни ще направите силните си ходове. Концентрирайте се над задачите и задълженията си. Вечерта чакайте важна покана, предложение и обаждане. Ако ви предложат пътуване не отказвайте. В утрешния ден е добре да сте на път, да посетите пазари и панаири, да направите връзка с хората, с които смятате да вървите заедно напред в бизнеса и в личните връзки. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Родените в третата декада ще трябва да вземат важно решение, което може да ги скара с един и помири с друг. Денят изисква подбор на персонал, клиенти и бизнес партньори. Може да наложите избора си над околните, особено ако проведете събранията и разговорите си в края на работното време или след това. Интересите ви ще се сбъскат с тези на силни конкуренти и противници. Не се съмнявайте, че ще се справите, но ще трябва да дадете много от себе си и да се концентрирате максимално. Предстоят изненади и в любовта.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден с много посоки на избор. Не стойте в нерешителност, действайте адекватно на момента и проведете по най-бързия начин важните делови и лични разговори. С напредването на деня навлизате в рисков период и в следващите два дни ще ви се струпат неочаквани отговорности и задължения, които ще променят решения и намерания и може да ви откажат от една перспективна цел. Проблемите в семейството ще рекушират на работното място. Вероятно е някой да се възползва и да ви подлее вода.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Силен и пробивен ден зародените в третата декада. Не се съмнявайте, че ще победите независмо в какави отношения и връзки трябва да влезете. Днес преградите са само в ума ни, а в действителност само една крачка ви дели от целта. Ще получите покани и предложения, може да сключите изгоден договор и да вземете най-накрая решението, което от доста време отагате. Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще насочва амбициите ви към по-духовни занимания. Ден на озарения и прозрения за пътя напред и нуждите на момента.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден за родените в третата декада. Очаквайте опити за използване както на личната ви енергия, духовен и лечителски потенциал, така и на средствата, с които разполагате. Ще се наложи да поставяте условия и на места да се държите ултимативно. Пазете си територията, не пропилявайте силите си в излишни разговори. Концентрирайте се над най-важната цел. За другите няма да ви стигнат сили, време или средства. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза и утре ще се събудите с решението, което отдавна търсите.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Имате шанс да започнете нова работа и да навлезете в нова пазарна ниша, където в следващата година ще печелите, ще се изявявате и привличате погледите. Нищо не е за отказване. Натоварването ви нараства, но и нов смисъл във връзките ще се намери. Предстои ви обвързване и уреждане на семейни отношения.

Родените денс няма да се отказват от битки, ще преодоляват с лекота препятствията по пътя си, ще се концентрират максимално над амбициите си и ще ги постигат с лекота. Имат разностранни таланти и ще упражняват няколко професии.

Заченатите днес ще се опитват да постигнет максималното. Ще искат прекалено много от себе си и от околните. Може да стигнат до душевни и физически експлозии. Лъжата ще ги съсипва. В края на живота си ще стигнат до висши духовни прозрения.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.