Седмичен хороскоп за 7-13 ноември

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 06-11-2015 - 18:29

Овен 21 март – 20 април

В събота е Задушница. Почитаме починалите близки. Нищо важно и отговорно да не се започва. До вечерта обстановката се нагнетява от нечии капризи и желания, които трудно ще удовлетворите. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Неделният ден е за среща с природата, с красотата наоколо, с възможността дори и в най-неприятните и негативни моменти да се открие нещо наистина прекрасно и удовлетворяващо. Направете си равносметка. Някой ще замине, друг е готов да започне нова дейност от понеделник. Препоръчват се самостоятелни инициативи, а не участия в колективни проекти. 9-и е благоприятен и за сделка с недвижим имот. Може да спечелите от брокерски инициативи, но и да загубите, ако не сте проучили добре пазара. На 10-и се ориентирайте към преосмисляне и преоценка на предложения и покани. Нищо отговорно да не се предприема. В деня преди новолунието тъмнината наоколо се сгъстява, може да пострадате от връзки с хора от рисковия контингент. 11-и е един благодатен и особен ден за вас. Правите преход към нова среда, с нови връзки и възможности. Анализирайте пътя си, откажете се от ненужното. На 12-и ще почувствате още със ставането как трябва да се постъпи в дадена ситуация. В петък правите успешен и печеливш ход и изпреварвате конкуренцията. Комплексите на другите ще работят във ваш интерес. Препоръчват се публични изяви.

 

Телец 21 април – 20 май

На 7-и се препоръчва дистанцираност, мисъл за тези, които сте изгубили, и подкрепа за тези, които чувствате близки. 8-9-и ще бъдат най-силните ви дни за периода. В неделя и най-зациклените отношения ще тръгнат като по вода. Ще се отървете с лекота от неприятни въздействия и натиск, ще направите пробив в среда, до която не сте били допускани. Денят е особено благоприятен за отваряне на заведение и търговски обект. Някой посреща първите си клиенти, друг разширява дейността си. В понеделник е добре за закупуване на недвижимост, за участие в брокерски инициативи и сделки с имоти. На 10-и много от вас ще объркат играта с реалността. Може да попаднат в опасни уловки и ситуации, в които ще загубят. И най-доброто предложение може да се обърне срещу вас, да ви вкара в преразход на пари и енергия. Ден на изкушения. Пороците ви вкарват в капани. На 11-и сме оставени на собствен ход. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и трае кратко, но в момента този ден ще трае от 6 ч. 37 мин. До 19 ч. 48 мин. Това е времето, в което добрите и злите сили сключват примирие и не се намесват в личния ни избор. Може да постъпите както ви се харесва и смятате за правилно и няма да бъдете наказани или подкрепени. На 12-и ще се събудите с вярното чувство за истински важните неща и в петък ще ги задействате.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота контролирайте емоциите, успокойте духа, овладейте гнева. Ден за почит към мъртвите. Не е време за амбициозни дела и проекти. Всичко, което отложите за следващите два дни, ще ви изведе на престижни позиции. В неделя и най-обърканите отношения ще тръгнат като по вода. Лесно ще преодолеете разногласия и разстояния, ще се съберете и разберете дори и с враговете. В тези два дни е добре да започнете самостоятелен бизнес, да отворите свой офис или заведение, в което да практикувате, лекувате, разкрасявате или продавате нещо. Понеделнишки ще бъдете подкрепени от случайността с допълнителна инвестиция и неочаквана протекция. На 10-и властват тъмни сили. Играта на подсъзнателните импулси може да ви отведе на неточното място и да ви срещне с хора, вредни за работата и личните отношения. Запазете неутралитет. На 11-и може да си позволите действия, които отговарят на най-съкровените ви мисли, виждания и желания. Ще е трудно да бъдете манипулирани, но и трудно ще поставите другите под контрол. В този ден всеки може да извоюва свободата си или да попадне в любовен плен. На 12-и приоритетите се определят още със ставането. Доверете се на инстинктите и няма да сбъркате. Следобед навлизате в рисков период. Комплексите на миналото ще ви водят към грешен избор и в петъчния ден.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 7-и ни водят спомените и чувствата на признателност. Задушница е. Не е време за амбициозни дела и бизнес отношения. Властват кармични сили. Вечерта навлизате в рисков период. Една неблагоприятна ситуация ще изисква активното ви участие, което може допълнително да влоши нещата. В момента плащате за чуждата свобода и полет в живота с ограниченията, които поемате. И в понеделник правите лични и материални жертви. Някой дава пари за жилището на децата, а друг направо им го преписва. Не ползвайте посредници и не се съгласявайте на съвместен бизнес с непроверени хора. Във вторник злото надделява и печели предимства. В сключените договори ще има губещи за вас клаузи, дори и когато привидно печелите. Каквото отложите за сряда ще мине по правилата, които вие определите и дано правилно сте отчели обстановката. За четвъртък важното да се свърши до обед. Сутринта ще се събудите с вярното чувство и усещане какво трябва да се направи в дадена ситуация. Ще усетите и какви храни са нужни на тялото ви и кой е най-благоприятният за вас партньор. Доверете се на интуитивните си усещания. В петък с лекота ще извоювате победа над хора с комплекси и несигурност в поведението. В този ден печелят не толкова добре подготвените, колкото нахъсаните и амбицираните.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден ви носи прозрение за правилния път. Смирете амбицията, търсете друг път там, където ви е отказан достъп. В неделя ще го намерите, ще се радвате на покани и предложения, ще участвате в престижни мероприятия и ще сложите край на едно дълго изчакване. Добре е да се капарира имот, да се направят огледи на места и терени. Тези дни са добри за отваряне на нови офиси и заведения. За родените в първата декада 10-и ще донесе много повече проблеми, неудобства и рискове. Може да попаднете в капани за наивници. Нужна е активна самозащита от агресивната чернота наоколо в деня преди точното новолуние. На 11-и за всичко случващо се ще сте си виновни само вие, както и за придобивките и ползите, които извоювате. На 12-и до обед проблемите ще са повече за родените след 12 август. Щ е се окажете притиснати от съдбата и от нелоялната конкуренция. Лъвът рядко се доверява на предчувствията си, но ако в този ден събуждайки се усетите някакво предупреждение и не се съобразите с него може да очаквате големи неприятности. Към обед облаците се разнасят. С лекота ще надделеете над хората с комплексарско поведение. Ще си проличат истинските лъвове у дома и на работното място. Вечерта си определете среща с този, когото искате да убедите за нещо. В петък съдбата работи за вас, потрудете се и вие.

 

Дева 23 август – 22 септември

7-и е омиротворяващ ден. Съберете се и се разберете семейно. Не започвайте амбициозни дела, не се хвърляйте на нови проекти. Отделете време и за личното си хоби. Ден на откровение. В неделя Венера напуска вашия знак, а това изисква да се сложат в ред любовните дела и в следващите дни да се мисли повече за работата, за отговорностите и парите, а не за чувствата. 8-9-и са най-благоприятните дни в този месец за старт на нов бизнес проект, за реклама на производствата и дейностите, които започвате. Ще извлечете полза от всяка своя идея, ще получите с лекота необходимата подкрепа или финансиране. На 10-и ще се появят изкушаващи фактори и хора, целящи да ви изнудват и привличат към губеща за вас съвместна дейност. Не взимайте отговорни решения и не обещавайте нищо на никого. 11-и е ден за самостоятелни изяви. Въздържайте се от даване на мнение и не приемайте такова. В този ден кой каквото си направи да се сърди или да бъде благодарен само на себе си. На 12-и важното да се свърши по най-бързия начин. Ако се събудите с едно неприятно чувство по даден въпрос, не тръгвайте в тази посока. Ако към нещо изпитате неустоимо привличане, задвижете го и не го изпускайте. В петък както и да постъпите ще ви използват или поставят в рискова ситуация. Комплексите ви лъсват с пълна сила.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

На 7-и е Задушница. Всяка мисъл да се насочи към миналото, към помен и спомен за душите, които са ни обичали, но вече ги няма. Направете добро дело. В неделя Венера ще навлезе във вашия знак и ще ви дари с любов, с артистично вдъхновение и желание за обвързване. Чудесен ден за брак и годежи. С лекота се отмиват болки и сълзи. Може да се намери решението на болни въпроси и да се опита отново там, където отношенията са охладнели. Дайте си втори шанс. Понеделнишки стартирайте с нов бизнес, внедрете се в нова пазарна ниша и уредете сделка с недвижим имот. Ден за огледи на терени и брокерски инициативи. Може да намерите своята лична база и терена, на който да се развихрите. Всичко ви се отдава с лекота. Във вторник останете, където сте, не позволявайте да ви въвличат в неприятни положения, не участвайте в рискови финансови операции и не сключвайте сделки. Както и да постъпите ще работите за интересите на друг. В сряда сме оставени на собствен ход. Всеки сам кове съдбата си и предопределя приоритетите. В четвъртък може да сънувате пророчески сън и да се събудите с едно вярно чувство накъде да вървите, къде са важните и лечебни за вас хора и места. В петък пасивността е нежелателна, но преди да предприемете каквото и да било направете необходимите защити. Който тръгва с меч, не бива да забравя щита.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

7-и е ден на равносметка. Не бързайте да се обвързвате и да започвате нови проекти. Всичко стартирано днес много скоро ще се обезсмисли и ще потъне в прахта на забравата. Неделният ден активизира чувства и стремежи, дава полет на фантазията и артистичността, на желанието за нова връзка или стабилизиране на старата. Всеки старт ще е успешен, особено в областта на търговската и предприемаческа дейност. За понеделник се препоръчват огледи и покупки на недвижим имот. Ще купите нещо евтино и ще продадете скъпо. Започнете нова дейност на свой терен. 10-и може да се окаже губещ отвсякъде. Родените в първата декада привличат негативни случайности, може да се излъжат в преценката си и да бъдат излъгани от мошеници. С пълна сила действа нелоялната конкуренция. На 11-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Освободете се от окови и зависимости. Правете това, което смятате за правилно и което съвестта ви нашепва. На 12-и взимайте важните решения интуитивно. Сутринта ще се събудите с едно приятно чувство към нещата, които са полезни за вас, и с едно неприятно и отблъскващо чувство към всичко вредно, неподходящо и разболяващо. Ако се доверите на инстинктите, ще си спестите грижи и неприятности. Фатализмът на този петък, 13-и, се състои в трудното преодоляване на комплексите от детството.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден ви носи тежести и неприятни положения. Родените в третата декада са в рискова позиция, особено ако пренебрегнат духовните изисквания на деня и се ориентират само към работа. Надеждите за печалба ще претърпят поражение. В този ден не се мисли за пари. В неделя ситуацията коренно се променя. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект, отношенията в емоционален план се затоплят, чувствата се успокояват, а това ще даде възможност да се съсредоточите и да постигнете по-добри резултати и в бизнеса. Ден за отваряне на заведение, за покупка на жилища и имоти. Подсигурете децата, търсете странични доходи с паралелна дейност. В понеделник сключете нов договор и привлечете нови клиенти с добра инвестиция и реклама. 10-и е опасен и рисков ден. Всичко се прави на тъмно, а така не се знае кой пие и кой ще плаща. Отложете за сряда инициативите, които искате да движите самостоятелно и да не делите печалбата с никого. Символ на деня е ненамесата на всички нива и във всички положения на избор. В четвъртък до обед решавате с лекота важните въпроси, но към обед се появява сянката на миналото, спомените за нещо неприятно в семейните отношения и в детството, което може да провали сегашните ви връзки. 13-и затъмнява женското начало, проблемите с близки жени, майки, тъщи и свекърви се задълбочават.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас се очертава една приятна събота. Ще се радвате на близост и разбиране, ще получите вдъхновение и подкрепа по различни канали. Поменете душите, които вече не са до вас. Навлизате в период на любовни недоразумения и проблеми в чувствата. От неделя Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Везните. Направете нужното, за да не дистанцирате тези, които обичате. Всичко предприето ще донесе ползи, но повече в бизнес план и в посока на големите амбиции и печалби. Да не се секат дървета и подаряват цветя. 8-9-и активизират проблемите с бъбреците и кръста. Не се занимавайте с тежка физическа работа. На 10-и са вероятни изнудвания, неприятни ситуации, в които ще се оказвате длъжници там, откъдето сте очаквали да вземете пари или да получите облаги. И най-благоприятната за вас ситуация може да се изкриви. Не водете преговори, не взимайте отговорни решения. На 11-и може да направите това, което от доста време искате, но ситуацията не е позволявала. Ден, в който в живота ни ще има по-малко натиск и желание за намеса в избора на другия. На 12-и е добре за диагностики на отношения и лечения. Това, което ви изглежда вредно, наистина ще се окаже такова, а полезното наистина ще ви донесе ползи. В петък ще претърпят поражение тези, които вярват във фатализма на връзките от миналото.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ориентирайте се към релакс и по-духовни занимания в съботния ден. Каквото отложите за неделя ще донесе радост за душата и удоволствие за сетивата. На 8-и правите ход напред както в личните връзки, така и в деловите отношения. Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Везните. Може да направите и предложение за брак или да дочакате такова. Движете се в приповдигнато настроение и животът ви ще се подобри. В този ден може да намерите лечебно за вас място или човека, когото сте търсили. Може да започнете и самостоятелен бизнес от понеделник и да погледнете света с по-големи надежди. 8-9-и ви дават сламката, за която може да се хванете и да излезете от кризата. Нищо не е случайно и без значение. Родените в първата декада да бъдат особено внимателни на 10-и. В деня преди точното новолуния в нехармоничния ви знак на Скорпиона зарибяванията вървят с пълна сила. Очаквайте опити за въздействие и оказване на влияние. Не давайте думи и обещания, не се свързвайте с хора на риска и внимавайте с алкохола. На 11-и кой каквото прави за себе си го прави. В този ден силите, които управляват света, сключват примирие и ни оставят на собствен ход. Не се намесвайте в чуждия живот и не позволявайте намеси в своя. В петък губят хората с комплекси, а това ще помогне да елиминирате конкурент.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежка събота за родените в третата декада. Вървите към преразход на сили и чувства. Избягвайте скандалите. Ден за помен на душите на близките, които сме загубили. Нищо друго не е от значение. Забравете поне за момент суетата на света. В неделя се събуждате с надежда и с едно ведро чувство, че всичко ще се реши и промени в благоприятна посока. Освободете личния си потенциал, вложете средства, сили и пари в нова бизнес инициатива. 8-9-и са дни за организиране на изложби и конкурси, за отваряне на нови търговски обекти, за среща с потенциални инвеститори и партньори. Всичко ще тръгне като по вода или по ноти. Случайността ще се погрижи да срещнете когото трябва. На 10-и всяко зло ще е за добро. Това не значи активно да предизвиквате злото. Може да извлечете ползи от чуждите загуби. Ловите риба в мътна вода и дано нещо не се обърка. На 11-и ще реализирате успешно няколко варианта. Пробивате път в морето на конкуренцията и намирате изход от трудна ситуация. В този ден на откровение висшите сили гледат отстрани, оставяйки ни сами да се справяме и оправяме в силните и в слабите моменти. На 12-и до обед постигнете максималното, ако се доверите на предчувствията си. Следобед навлизате в рисков период. Този петък, 13-и, наистина ще ви донесе фатални привличания и семейни грижи.