Руски бизнесмен предложи пръстен с диаманти под звуците на Дунавско хоро

Христо Христов - понеделник, 01-01-2018 - 21:26

 

 

Стотици гости на квалитетен ресторант в Пловдив станаха свидетели на трогателна сцена под звуците на дикоилиевото Дунавско хоро веднага след камбанния звън за новата 2018-а година. Видимо притеснен мъж на малко над 50 години падна на едно коляно и предложи обсипан с диаманти пръстен на млада дама, която го съпровождаше в празничната нощ.

 Юрий, който има сериозен бизнес у нас и в Швейцария решил да предложи годеж на българката в нестандартната обстановка след като тя от две години се грижела за невръстния му син, учела в университета в Лозана ,коментираха негови приятели. Те обаче категорично настояха трогателната сцена да не става обект на папарашки опити, защото бизнесменът не желаел да става публично лице.

Красавицата прие пръстена и целуна по бузата кандидат-жениха, който спокойно можеше да мине за неин татко, след което отведе 4-годишния му син в апартамента на хотела.Час по-късно българката се завърна обратно в ресторанта , където остана да танцува сама по рано заранта на 1 януари.

По-късно под сурдинка хотелски служители споделиха, че Юрий и синчето му си тръгнали около обяд на същия ден, поканената за съпруга красавица не била забелязана с тях в луксозната лимузина.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.