Обслужването се извършва в оторизирани сервизи с модерно оборудване от обучени специалисти.
Снимки Peugeot
София Франс Ауто предлага изгодна поддръжка и за по-старите коли

Полезна грижа за верните партньори

Денислав Стоянов - четвъртък, 01-06-2017 - 08:45

Стартира сервизна програма за автомобили Peugeot на 8 и повече години

Новите модели на Peugeot стават все по-красиви, луксозни и технологични, но за съжаление голяма част от българските потребители не могат да си позволят да заменят старото си Peugeot с ново. Освен това има и автомобили Peugeot с голям пробег, които служат на стопаните си вече повече от 8 години и са се превърнали във верен партньор на пътя на собствениците си. За всички тях официалният вносител на Peugeot у нас - „София Франс Ауто”, стартира нова сервизна програма Peugeot 8+, която предлага изгодна поддръжка, части и ремонти за автомобили Peugeot на възраст на 8 и повече години. От новата сервизна програма вече могат да се възползват всички собственици на автомобили Peugeot на 8 и повече години, като не е задължително те да са закупени от „София Франс Ауто”.

Клиентите имат възможност да сменят маслото на лекия си автомобил, независимо от обема на картера му.

Първокачественото обслужване се извършва в оторизирани сервизи от обучени специалисти с модерно оборудване. Сервизната програма Peugeot 8+ включва резервни части Eurorepar с до 50% по-ниски цени от оригиналните и гарантирано от качество от Peugeot, изгодна цена на сервизния труд и отстъпка от цената на оригиналните части. По случай стартирането на програмата до края на август, клиентите имат възможност да сменят маслото на лекия си автомобил, независимо от обема на картера само за 39,90 лева с ДДС. Цената включва моторно масло, доставено от Peugeot и труда по смяната му. Предложението важи за всички автомобили Peugeot на 8 и повече години, независимо от двигателя им, с изключение на Peugeot Boxer.

Цената от 39,90 лева с ДДС включва моторно масло, доставено от Peugeot и труда по смяната му.

Специалните цени за програмата Peugeot 8+ не се комбинират с други отстъпки и промоции, ползвани от клиентите. Новата сервизна програма Peugeot 8+ позволява на клиента да избира между оригинални резервни части и резервни части Eurorepar. Фирмата Eurorepar обединява широка гама резервни части както за Peugeot, така и за други марки автомобили. Частите Eurorepar са отговор на високите изисквания на клиентите за качество, изгодна цена и надеждност. Независимо кой вид части ще избере клиента, „София Франс Ауто” дава до 2 години гаранция за ремонта и вложените части. С новата програма Peugeot 8+, „София Франс Ауто” цели да предостави експертни услуги в областта на сервиза на по-широк спектър клиенти.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.