Хороскоп за 17 април – понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 17-04-2017 - 10:19

Овен 21 март – 20 април

Труден ден за родените в първата декада. От няколко места ще ви притесняват с искания и изисквания. Предстоят промени в плана, пътувания, обаждания от шефове и колеги с молби за заместване и промяна в графика. Ще си имате проблеми, ако бързате да отидете на работа или да поемете чужда отговорност. Ще ви затруднят и близките с избора, който правят, без да са се съобразили с вас. В този ден може да намерите лечебно място или нужното лекарство. Пътувайте към приятни места, не си прекратявайте почивката.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Успешен, силен и творчески ден, който се свързва с колесницата на победата. Пътувайте, уредете срещи и разговори, съчетайте полезното с приятното. Добре е да осъществите връзки с бъдещи партньори, снабдители и производители, с чиято стока може да търгувате. В този ден се дава клетва за вярност. Стремежът е да не се лъжем, да сме пределно лоялни и толерантни, за да може да очакваме същото към нас. Ден на революционни преустройства в начина ви на живот. Може да намерите нещо, което търсите отдавна.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Чудесен ден, излизате от затрудняващ връзките ви период. Уредете си срещи, разговаряйте по въпроси от взаимен интерес. Днес може да си стиснете ръцете с хората, с които ще вървите в бъдеще заедно, ще делите служебна и материална отговорност. Ще се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ден за лични рекорди. Участвайте в състезания, рекламирайте се, поемете умерени рискове. Кръвта се обновява, връзките също. Може да намерите силно място или човек, на когото да се доверите и опрете в бъдеще.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре натоварването ви ще е максимално. Вероятно е да водите тежки преговори и да правите компромиси. Ден на доброволната жертва и на отказа от собственост в името на децата. Ако обстоятелствата позволяват вземете си отпуск. На работното място днес и утре ще прехвърляте от пусто в празно и ще се ядосвате за дреболии. Но ако ви направят делово предложение не бързайте да отказвате, поискайте срок за размисъл и направете нужните проверки. Дайте почивка на стомаха, натоварете се физически.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за светски и обществени прояви. Поемете умерени рискове, организирайте срещи с бъдещи и настоящи партньори. Добре е да се преговаря по търговски и политически въпроси. В този ден се дава клетва за вярност, а казаните думи ще са хвърлен камък в нечия градина. Спазвайте обещанията си, гонете си целите. Днес поне в едно направление ще постигнете напредък, а някой ще вдигне и купата на победата. Пътувайте, действайте екипно, участвайте в състезания и конкурси и се рекламирайте по всички възможни начини.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре късметът ще ви следва. Не се отказвайте от пътувания и срещи с приятели. Покрай удоволствията ще свършите и много добра работа, а може да си намерете и нещо допълнително, което в бъдеще ще носи доходи и стабилизиране на положението ви в обществото. Едно запознанство ще отвори пред вас заключени врати, а може и да ви ожени след време. Упорствайте. Ако нещо ви откажат опитайте пак или потърсете съдействие на друго място. Добре е за пътувания и преместване в нов дом.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят носи материални и здравословни рискове за родените в първата декада, а утре и за останалите положението ще стане напечено. Не се препоръчва да прекъсвате отпуската си. Вероятно е да ви се обадят колеги и шефове с молба да замествате някого. Днес работата не върви. Сменете една заетост с друга, пътувайте, релаксирайте на приятно място, търсете нови връзки, но на всички нива поемайте умерени рискове и не отивайте в крайности. По добре извикайте майстор, вместо сами да оправяте проблема у дома.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре енергийният ви потенциал нараства. Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Плутон. Този ден ви дава много степени на свобода. Направете това, за което все не е оставало време, нямало е средства или начин да се случи и получи. Срещнете с тези, с които чувствате близост и увереност, че може да се живее и да се работи заедно. Каквото обещание дадете ще трябва да го изпълните. Ще имате ползи от поетите в момента ангажименти. Може да получите изгодно делово предложение и сами да направите такова.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес всеки може да постигне личен рекорд и дано това не е само в пиенето и яденето. Организирайте пътувания към приятни места и хора. Осъществете контакти полезни за бъдещите ви инициативи и работни програми. Нищо случващо се в момента не е без значение. Установените връзки ще помогнат да постигнете целите, които гоните от доста време. Направете и разместванията у дома и в офиса. Не чакайте да ви притискат с изисквания, свършете обещаната работа и сами поставате условията си. Намерете и време за релакс.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Плутон, който до два дни ще тръгне в ретроградна посока и ще ви върне назад към недовършеното от миналото. Използвайте този ден за провеждане на разговори, които ще ви облекчат положението. Преговаряйте по наследствени и имотни въпроси. Ще се наложи да направите някои компромиси и жертви, за да тръгнат нещата, които отдавна са зациклили. Родените в първата декада са на прага и на любовен избор, а за другите проблемите идват от вече направения избор в бизнеса и в любовта.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Позволете си разтоварващи моменти и приятни пътувания към още по приятни хора и места. Този ден не е за работа, но на трапезата, сред приятели и близки ще се решат важни въпроси за бъдещето ви, за съвместните инициативи, дейности и работни програми. Дошло е време да посетите тези, с които имате нещо за уреждане или подтик и желание за съвместна изява и общуване. Ще изживеете вълнуващи моменти. Може да намерите лечебно за вас място и човек способен да реши важните ви проблеми. Пътувайте, гостувайте и канете гости.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес вече плувате в по-спокойни и приятни води, стига на Великден да не сте прекалили с огнената вода. Този ден е даден за релакс, за отпускане, за приятни разговори и пътувания към места на сила. Релаксирайте, търсете удобен момент да изкажете и молбите си. Контактите ви с близки и роднини ще помогнат да уредите имотен проблем. С пълна сила вървят и бартерните сделки. Дадените обещания е добре да се скрепят с подпис и печат. Ден на подадените ръце и на възможностите да се подновят старите връзки, които ви липсват.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Задълженията и отговорностите ви ще нарастват в геометрична прогресия, а доходите ви в аритметична. До септември ще напредвате трудно и по отношение на водените дела. Законът в лицето на Юпитер ще ви гледа в опозиция от Везните. Но в последните три месеца на годината ще постигнете много.

Родените днес притежават огромен енергиен потенциал, който в детството ще се изразява главно в правене на бели. Намирайте им занимания и работа, ако не искате да ви създават проблеми. В бъдеще ще вървят против законовите уредби, които пречат на развитието им и на обществото като цяло. Ще водят тежки битки и ще печелят сладки победи.

Заченатите днес ще имат поетична душа и вроден стремеж към рицарство, към действия и постъпки в името на другите и на важни за обществото цели. Трудно ще бъдат разбрани и оценени приживе.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.