Хороскоп

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 01-05-2015 - 22:30

Вашият хороскоп за 2 - 8 май


Овен
21 март - 20 ап­рил

Съботният ден е благоприятен за консултации, за среща със стари приятели, партньори и съдружници. Добре е да се спазва диета без много течности. На пълнолуние най-лесно се отслабва. В неделя се събуждате с някаква амбиция и претенция, която ще настрои негативно близките и може да провокира негативна реакция. Не взимайте еднолични решения. Скандалите са лош знак и разболяват. Тази вечер ще сънувате сън, показващ проблемите и начините да ги разрешите. На 4-ти подхождайте с разбиране към нуждите на колеги и приятели, за да претендирате за разбиране. Всичко спечелено да се дели поравно. Скритите доходи ще се усетят и отношенията ще се влошат. Препоръчват се физически упражнения, водещи към душевна хармония. На 5-и ще направите успешен ход, може да подпишете изгодни договори и да получите покани, които сте чакали отдавна. Някой се урежда и със зелена карта, друг вече си е купил еднопосочен билет. Вечерта ще се наложите в преговори и спорове. Опонентите ви ще проявят с пълна сила комплексите си, ще се откажат да се състезават и конкурират с вас. На 6-и оставате глухи към нечии молби и увещания. Празник е, но всеки си гони интереса и предпочитанията. На 7-и печелят тези, които не се съобразяват с никого и с нищо. Ден на паяка, плетат се мрежи и интриги. Тази вечер постъпвате наивно и в петък ще си плащате за това. Вероятни са служебни проблеми.

Телец
21 април - 20 май

Предприетото на 2-ри ще носи предимства, късмет и пари, ще помага да намерите по-добра работа и да печелите допълнително. В следващите два дни в хороскопа ви ще се образува кармичен кръст. Вероятно е да водите притеснителни разговори по имотни и професионални въпроси. До вторник абортите са противопоказни. Това пълнолуние противопоставя Луната на Слънцето от вашия знак. Предстоят тежки битки с авторитетите в живота ви. Родителите са на различно мнение и това може да се използва от децата. Не решавайте в момента наследствени спорове и не давайте пълномощно за  разпореждане с делата и притежанията ви. На 3-ти прекалените ви претенции и изисквания може да отблъснат важни клиенти или бизнес партньори. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. 4-ти е чист и светъл ден с хармонична енергетика. Успокоявате топката, постигате нужните компромиси и работата ви потръгва. 5-и е денят, в който ще срещате ледени сърца, ще увеличавате дистанциите с лични забележки и критика, а и тонът на работното място се втвърдява. На Гергьовден оставете друг да се разпорежда, а вие почивайте повече. Тази вечер нищо не обещавайте и не давайте като обет. На 7-и ситуацията коренно ще се промени във ваша полза и интерес. На 8-и печалбите ви ще са максимални, а договорите оптимални.

Близнаци
21 май - 21 юни

Всичко, предприето на 2-ри, ще тръгне с ползи и предимства за вас, ще донесе придобивки за семейството и радост за децата. Препоръчват се публични изяви, пътувания и гостуване на приятно място. Полезно е и всякакъв тип физическо натоварване, организмът лесно се чисти от отрови. На 3-ти смирете прекалената агресия и желание за доминиране. Вероятно е да влезете в конфронтация с близки и колеги, да не проявите разбиране за нуждите на околните и да попаднете в изолация. Всеки дърпа чергата към себе си, трудно се водят преговори и още по-трудно се правят компромиси. На 5-и очаквайте покани и вести, които ще отпушат и най-задръстената ситуация, ще помогнат да извървите с по-голяма лекота пътя един към друг. Добре е до 6-и да направите предложение, да привлечете в личната си орбита хората, които обичате, и да сплотите семейните отношения. След това Венера ще напусне вашия знак и няма да ви е нито до любов, нито до почивка или взаимности. Ще ви притиснат изискванията на момента, ще трябва да се справяте с проблемите на работното място и да търсите начини за допълнителна печалба. Още на 5-и вечерта някаква сянка се промъква в отношенията ви, страховете и комплексите на миналото отново ще ви ограничат. На 7-и чакайте удари под кръста. На 8-и ще намерите начин да спечелите и да направите пробив.

Рак
22 юни - 20 юли

Труден съботен ден за родените в последната декада. От няколко страни ви ограничават и подтикват към нежелан от вас избор. С лекота ви се дава това, което не ви е приоритет за момента, а това, към което се стремите, просто не се получава. Така в неделния ден се събуждате нервни и решени на битки, които няма да донесат нужните ползи и предимства. Змеят на желанията отблъсква истинските приятелства и ви отвежда на места, където не ви е мястото. Към края на деня си давате сметка как стоят нещата и се коригирате. В понеделник проявявате разбиране и лесно постигате примирие. Не действайте директно, заобиколете там, където има ограничение, и продължете напред. Поставете под обсада крепостите, които ще завладеете до дни. Още на 5-и ще получите дългоочаквана покана и предложение, ще се окажете желаният кандидат за дадена служебна позиция или за едно сърце. На Гергьовден започвате с някакво притеснение, но с напредването на деня успявате да се справите. Трудно се напасват семейните връзки, едиповите комплекси дистанцират старите от младите. На 7-и очаквайте изкусително предложение, което е добре да се откаже, да се проверят нещата и да не се бърза с тегленето на кредити или материално обвързване. Вечерта навлизате в проблемен период. В петък чакайте служебни проблеми.

Лъв
22 юли - 22 август

Не пропускайте нито една възможност и шанс в съботния ден. Съдбата ви дава предимства, околните са настроени на вашата вълна, лесно се съгласяват с предложенията ви и поемат голяма част от взаимните задължения. Ще получите по-голяма свобода на действие и ще се договорите с партньори по основните делови и семейни въпроси. Пътувайте, не отлагайте нищо важно за утре. За неделя се очертават пикове в настроенията, прекалени изисквания както от ваша страна, така и от страна на околните, а това неминуемо ще доведе до проблеми, конфронтации и скандали. Желанията трудно се удовлетворяват, никой не отстъпва и не дава предимства на другия. На 4-ти проблемите ще са повече за родените във втората декада. До 5-и на обед не правете аборти. В момента с лекота изхвърляте от живота си хора, предложения и положения, които може да ви бъдат от полза и да ви осигурят нужните защити и предимства в бъдеще. Вероятен е и здравословен проблем. На 5-и не потръгва добре, но до края на работното време ситуацията ще се промени, ще ви потърсят с предложения, ще се окажете търсеният и желан партньор и може да подпишете изгоден договор. На 6-и и 7-и вие определяте правилата, държите се ултимативно и другите се съобразяват. На 8-и преодолявате преградите и постигате целите си.

Дева
23 август - 22 септември

Втори е благоприятен за всяко ново начинание, за делови и лични срещи, за покани и предложения, които ще осигурят защити и права и на двете страни в бъдеще. Трудно ще е, но е добре да спазвате диета. На пълнолуние шлаката лесно се изхвърля. Тенденцията е да получите и намаления при покупки или вложения в недвижимости. Лесно се решават имотни спорове. В неделя се събуждате готови на подвиг, но и на агресивни действия, които може да стресират и дистанцират някого. Не бъдете максималисти, опитайте да удовлетворите желанието на тези, които обичате. В понеделник разпределете точно не само роли и задачи, но и възнаграждението, което зависи от вас. Не поемайте повече ангажименти в желанието да се покажете и да направите впечатление на шефовете. Ще настроите негативно колегите, а и работата няма да се свърши в срок. На 5-и постигате успех, печелите конкурс и се оказвате предпочетени и желани партньори за определена съвместна дейност. На 6-и празникът минава с известна дистанцираност, правите компромиси и се чувствате неудовлетворени. За сметка на това в следващите два дни ще постигнете максималното. На 7-и работете самостоятелно, не си издавайте професионалните и личните тайни. Запазете тайни и печалби само за себе си. На 8-и ще получите изгодно предложение, ще направите важен ход и ще спечелите максимално. Действайте смело.

Везни

23 септември - 22 октомвриСилен и печеливш ден за родените в последната декада. Измъквате се с лекота от наложени задължения и изживявате щастливи мигове. Не оставайте сами тази вечер. Пътувайте, сключете нови договори и направете предложения. В неделя всичко в отношенията ще се окаже предозирано и пресолено. Всеки иска максималното и не е склонен на компромиси. Лесно се стига до скандали и сърдене. Смирете амбицията, не си разваляйте празниците. В понеделник вече сте овладели импулсите, постъпвате дипломатично и печелите предимства. На 5-и с лекота придобивате вътрешна свобода. Чудесен ден за предложениья и сключване на брак. Висшата любов ще ви покровителства. В този ден алкохолът е лош съветник. Вечерта някой ще се опита да ви изнуди, да изкопчи от вас информация или пари. На 6-и лагерите се оформят, усещате къде за вас тупти топло или студено сърце. Бъдете сред свои. В този ден маските падат. Разбирате кой какво мисли и най-важното - какво ви мисли. На 7-и важното уредете до обед. След това не приемайте ултиматуми и заробващи условия. Сключените договори ще са с полза само за едната страна. Не поемайте неприятни задължения за петък. Ще получите покани, които ще ви ограничат и вкарат в преразход на сили и средства. Не замествайте колега, не работете извънредно. Родените в първата декада рискуват повече.Скорпион23 октомври - 22 ноемвриПрепоръчват се пътувания, огледи на имоти и терени. До дни може да направите изгодна сделка. Събрете се и се разберете с роднините, с които делите едно наследство. Благоприятен ден за съвместни инициативи и работа в екип. В неделя Луната навлиза във вашия знак, емоциите ви достигат високи нива, трудно управлявате желанията и взимате решения, без да сте ги обсъдили с партньора. Вечерта не оставайте сами. Това пълнолуние ще ви засегне дълбоко емоционално, ще извади на показ тайни и обстоятелства, които сте искали да забравите. В понеделник не си нарушавайте комфорта. Символ на деня е умереността във всичките й форми и прояви. Търсете примирието у дома и на работното място. Ако в тялото ви се отворят тайни рани, това е знак, че в нещо бъркате и не сте на прав път. На 5-и започвате с хъс и инициатива, но до вечерта ентусиазмът ви се пука като сапунен мехур. Позволявате на страховете от миналото да ви обсебят и да стопират личната ви инициатива. Не си разваляйте празничния Гергьовден, търсете спокойствието и комфорта, а не публичната изява. На 7-и силните на деня потискат слабите. Всичко, което се приеме като разпореждане и закон, ще обслужва шефските интереси. На 8-и направете своя ход и ще спечелите. Преградите са лесно преодолими. И любовта ще бъде до вас.Стрелец23 ноември -  21 декемвриОчертава се чудесен съботен ден, с пътувания, делови и лични срещи, с възможности да се направят печеливши и за двете страни договорки и да се постигне разбирателство по спорни въпроси. Чакайте подаръци и придобивки. В събота претенциите взимат връх над здравия разум. Трудно удовлетворявате исканията на децата и амбициите на партньора. Ще се наложи да налагате вето, а това ще вгорчи моментите заедно. Смирете недоволството и в понеделник постъпете балансирано. Денят изисква равнопоставеност при сключване на договори. Успехът ще бъде там, където се спазват законите, отсъжда се и се действа справедливо. На 5-и Луната навлиза във вашия знак и среща Сатурн. Аспектът се свързва с едиповите комплекси, с възможността да се преборите със страховете, да излезете от зациклянето и да изиграете картите си по най-добрия възможен начин. Ако не се постараете, пак ще се обвинявате и притеснявате. На 6-и направете разлика между своите и чуждите. Дано чуждите да не се окажат в лагера, който приемате за свой. Откривате лесно неискреността, не продължавайте да се заблуждавате. На 7-и на всички нива се действа зарибяващо. Ден на паяка. Плетат се мрежи, ловят се наивници. Внимавайте при подписване на договори, не се обвързвайте с непознати. Важното отложете за 8-и.Козирог22 декември - 20 януариЗа вас съботният ден ще донесе притеснения и неудобства. Не рискувайте излишно. Сетивата са изострени до краен предел преди пълнолунието. Не оставайте сами, бъдете с тези, които ви носят радост и удовлетворение. Силните думи и силните миризми оказват негативно въздействие, както и силният алкохол. Слагайте по-малко парфюм. В неделя избухвате, насъбраният негативизъм не може да се сдържи. Скандалите може да ви разделят, притеснят и да ви костват излишни пари. В понеделник бъдете склонни на компромиси. С лекота намирате верния тон и удовлетворяващия всички вариант. Денят е благоприятен за пътувания и продажби на животни. Подсигуряваме агнето за Гергьовден. На 5-и с лекота придобивате лична свобода, действате разкрепостено и се освобождавате от неприятни ангажименти. Не оставяйте нищо неразрешено, направете и предложение. Денят е благоприятен за обвързване, брак и годежи. На Гергьовден всеки получава по заслуги. Съдбата въздава справедливост в отношения, които са важни за вас. Околната действителност е отражение на това, което става в душата ви. Следете знаците на съдбата. На 7-и всичко се преобръща. Очакват ви любовни притеснения и конфликти. Сянката на третия се промъква. В петък ще отхвърлите всички съмнения и ще вземете правилното решение. Водолей21 януари - 19 февруариСъботният ден ще мине чудесно, сред приятели и близки, в среда, в която се чувствате обичани, приемани и желани. Съберете се със съмишленици, насочете мислите си в една печеливша за всички посока и действайте. В неделя прекалената амбиция е вредна. Лесно губите контрола в ситуацията. Може да развалите едно крехко приятелство и съжителство. Не е ден за рискови изяви и каскадьорски изпълнения. 3-ти и 5-и са особено неблагоприятни за аборти. В понеделник не влизайте в скандали и противоречия. В този ден крясъците разболяват. Намалете претенциите на работното място и търсете начин за помирение. Ще се доближите до заветна цел чрез взаимни компромиси, а не с натиск, с поставяне на ултиматуми и скандали. Пети е важен ден за нови начинания. Имате шанс да се преборите със страховете и притесненията, да намерите верния път и да вземете правилното решение. Бъдете сред свои тази вечер, пътувайте към места на сила. Опитайте да се освободите от заробващи връзки. На 6-и прекарайте разделителна линия между свои и чужди. Не продължавайте да се заблуждавате. Едно пътуване ви води на точното място. На 7-и нищо важно да не се предприема. Отложеното за петък ви дава крила, показва верния път и носи успехи в бъдеще. Ще преодолеете всяка преграда. Вечерта си поръчайте сън прогноза.Риби20 февруари - 20 мартНа 2-ри всичко предприето ще привлича добрата случайност, ще донесе ползи и ще ви освободи от задръжките на миналото. В следващите дни късметът ще върви с вас, ще постигнете с лекота това, за което другите трябва да почакат и да се борят. В неделя празнувайте, време е за танци, за срещи с хора, които ви радват и предизвикват да бъдете по-добри, да обичате, да дадете всичко от себе си. Пълнолунието превъзбужда, приливната вълна вади на бял свят повече деца, може да има бум на раждания дори и у нас. От 7-и и Венера ще ви гледа вече в чудесен аспект от знака на Рака. Затова замислете се за семейство, обвързване и деца. Най-благоприятният ден за брак по любов и предложение е на 5-и. Имате време да помислите и наредите нещата. В понеделник се опитайте да удовлетворите исканията на близки и колеги и след това да работите за своите. Компромисите и дипломатичният тон ще ви помогнат да спечелите. На 5-и важното да се свърши до обед. Вечерта трудно ще се преборите с комплексите на миналото. Родените в първата декада са в по-неблагоприятно положение. На 6-и почивайте в тесен кръг, не си поставяйте тежки задачи. В четвъртък не споделяйте намерения и идеи, вероятни са зарибявания и използване. В петък почти в края на работното време ще направите печеливш ход и ще спечелите максимално.