Glasurit предлага богата палитра оригинални бои за ретро автомобили, като например за този Jaguar XK140M от 1955 година.

Заводски блясък за възстановените коли

Денислав Стоянов - сряда, 21-12-2016 - 20:12

Тренировъчен център в София ще подготвя бояджии на световно ниво

Преди броени дни в София отвори врати новият международен тренировъчен център на Glasurit за обучение на бояджии, които работят с бои за авторепаратура. Новият тренировъчен център дава възможност на клиентите и партньорите на българската компания „Лазурит’94” да се научат да прилагат до съвършенство най-новите авторепаратурни продукти и технологии. Процесите по дейността включват ремонтни работи на автомобили и възстановяване на заводския вид на коли, подмяна на части, разпъване на смачкани шасита, боядисване и др. Новият център отговоря напълно на стандартите на Glasurit както по отношение на материалната база, позиционирането на работните зони, безопасността, оборудването и материалите, така и като дизайн и възможности на тренировъчните програми.

Бояджиите имат възможност за обучение и практика в реална работна среда и със съвременни продукти.

Компанията Glasurit разполага с тренировъчни центрове в различни държави по света – Австралия, Китай, САЩ, Франция и Германия. Мрежата включва повече от 50 центрове за обучение, където бояджиите практикуват работа с авторепаратурни бои. С отварянето на тренировъчния си център „Лазурит’94” издига нивото на обученията за клиентите си на ново по-високо ниво, откривайки възможности и за повече специалисти в автомобилния бранш не само от България, но и от цяла Югоизточна Европа.

Обученията за работа от българската компания „Лазурит’94” се извършват с качествените бои на Glasurit.

Новият международен център в София е оборудван с последните модели авторепаратурна техника и инструменти от водещите фирми в бранша. Тук клиентите на Glasurit могат да изпробват в работни условия актуалните модели оборудване, инструменти и продукти от световните производители, чиито продукти „Лазурит’94” успешно представя на българския пазар. Безспорно предимство е обединяването на всички дейности, продукти и услуги на едно място - тренировъчен център за обучения и практика, лабораторията за цветове, магазин, склад и офис. Програмите са гъвкави, на модулен принцип, което позволява пълното им адаптиране към специфичните нужди за обучение на клиентите и към нивото на умения на всеки бояджия или тенекеджия.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.