Хороскоп за 16 май, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 16-05-2016 - 00:00

Овен 21 март – 20 април

Ден свързан с енегията на фонтана, с бликащият ентусиазъм водещ ни към духовна и лична самостоятелност. Време е да захапете кокала, да се впуснете в конкурентни битки за защита на права, пари и лична територия. Заявете претенциите си, не оставяйте друг да определя правилата и да дърпа чергата към себе си. Ако се предоверите в следващите два дни ще плащате и ще работите в услуга на чужда кауза и личен интерес. Започнете строителни и ремонтни дейности позволяващи да разширите територията си на влияние.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Всичко предприето ще носи ползи и ще защитава личния ви интерес. Оганизирайте срещи и разговори с евентуални спонсори. Денят дава възможност да се постигне най-доброто и за двете страни, а и третата играеща посредническа роля да не остане с празни ръце. Подключваме се към тайни и явни източници на сила и ресурси. Ако започнете да правите нещо несъзнателно не се стопирайте. Правилният път е съчетание на интуиция и добра материална подготовка. Неприятностите бързо ще се разрешат.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тежки битки и сладки победи. Конкурентите ви вдигат летвата и поставят прословутата ви интелигентност на изпитание. Родените в третата декада ще трябва да се постараят повече, за да излезат с чест от неприятни ситуации и конфликти. Ще има опити за ограничаване на личната ви свобода и инициатива. Дръжте здраво поводите, не позволявайте на чужди хора да управляват и разполагат с рисурсите ви в семеен и професионален план. Здравето е нестабилно, старите болежки отново ви притесняват.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден с много възможности и варианти на избор. Не умувайте дълго. Хванете късмета в движение, тъсете начин за внедряване на по-благоприятна и престижна позиция. Ако изчаквате по-добрата възможност в следващите дни шансът ще отиде при друг. Насочете силите си към благоустройството на дома и офиса. Сега е момента да направите малките поправки, за да избегнете утре големия ремонт. Не изпускайте възможноста да се сближите с хора способни да подкрепят личната ви кауза и инициатива. Не вдигайте тежко, щадете кръста.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Високо енергиен ден. Символ е фонтанът от преливаща енергия. Действайте с ентусиазъм и ще увлечете със себе си подходящите хора. Ще намерите кой да свърши важна за вас работа и кой да финансира нещата. Близо сте да нови източници на сила. Водете преговори, търсете паралелни пазарни ниши, в които да се внедрите след 22-и. Ще намерите начин да върнете дълг или да преструктурирате заемите си. Денят ви вкарва в нови кармични отношения, които ще променят след време и семейното ви положение.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Силен и печеливш ден, особено за родените в третата декада. Ще направите силен и изпреварващ ход, ще получите нужното ви финансиране или поне обещанието за това. Препоръчват се преговори и контакти с благодетели. Личната ви програма, дарбите и произведенията ви ще се окажет търсени и желани от хора с възможности и пари. Ден на кармични срещи, на запознанства и обаждания, които ще променят личната ви програма в една по-обезпечена и подредена посока. И в любовта няма да останете на сухо.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в един от успешните си периоди за месеца. Енергията ви се усилва, силите бликат като фонтан. Всичко, което започнете с желание, хъс и иентусиазъм ще ви изведе на предни житейски позиции. Препоръчват се пътувания и преговори на четири очи. Публичните ви изяви ще привличат спонсори. До няколко дни може да сключите много изгодни договори и да влезете в нова бизнес среда. Представете си възможно най-ярко тази линия на работа и поведение, която искате да следвате и нещата ще започнат да се подреждат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ако нещо ви тегли към определени хора и дейности тръгнете в тази посока и опитайте късмета си. Денят се свързва с кармичната родова памет. Може да направите полезни за семейството и дейноста си връзки, да привлечете благодетели и да се включите в престижни програми и проекти. Само който не опита няма да се похвали с успех. Радвайте се и на второто място, което заемете. До края на седмицата ще ви предложат и нещо още по-изгодно. В момента всеки опипва почвата и подлага на проверка възможностите на околните.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в третата декада се очертават проблеми. Нищо няма да тръгне с лекота, но още утре ще разрешите възникналите проблеми. Конкурентите ви се обединяват и правят изпреварващ ход. Това ще ви принуди да се активизирате, да потърсите нови контакти и спонсори, да се рекламирате и овладеете нови полета на опитност. Насочете всичките си сили към укрепването на семейните връзки. Започнете обещаните ремонти и строителни програми. Трудно ще уредите документи и разрешителни.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Действайте активно. Родените в третата декада ще постигнат максималното възможно във всяка ситуация. Нищо важно да не се оставя за следващите дни, когато за сичко ще плащате повече, ще получавате откази или ще срещате неадекватна реакция. Денят ви дава възможност да намерите таен или явен източник на сила, да убедете някой да ви съдейства, а друг да финансира проектите ви. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Правите нужните асоциации и усещате кой би могъл да ви бъде от полза, за да ги реализирате.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за опипване на почвата, за медтация над родовата карма, над вариантите, които трябва да изберете и предпочетете, за да има мир и любов у дома и достатъчно средства този мир да се поддържа в бъдеще. Може да получите предложения от няколко страни. Не бързайте да се съгласявате с първите оферти. Този ден изисква методично проучване на всяка възможност и вариант. В следващите два дни късметът ще е с вас, ще получите и нещо, за което отдавна сте спрели да се надявате и да очаквате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на труден избор за родените в третата декада. Стремежът е към лична и духовна самостоятелност, което трудно ще ви се получи. Ще ви оказват натиск да приемете нежелани отговорности и зависимости. Ще бъдете подложени на стрес у дома и на работното място. В края на деня ще намерите нов източник на сила и възможност, която в миналото сте пренебрегнали. До няколко дни ще подпишете изгоден договор, стига да не прибързате с първите предложения. И ако тръгнете да правите нещо несъзнателно не се спирайте, продължете.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Предстои ви повишение или внедряване в нова пазарна ниша. До септември вървите неотклонно към успеха и постиженията. След това е добре да се окопаете на завоюваната територия. Материалното ви положение се подобрява.

Родените днес притежават таланти, които ще ги изстрелят към върха на кариерата и славата. Надарени са с ръчна сръчност, диагностични, лечебни и артистични дарби. Ще привличат с изявите си широка аудитория. Винаги ще получават любов и подкрепа от родените около 15-22 септември.

Заченатите днес ще получават видима и невидима подкриепа от предците си. Ще наследят професията и таланта на бащите и ще останат близо до корена си независимо какво им обещават някъде по света.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.