100-те национални обекта са включени в предварително посочените в платформата за гласуването.
СНИМКА МОНИТОР
ДО 18 ДЕКЕМВРИ

Гласуваме онлайн за любимо място за туризъм в България

Агенция Монитор - петък, 09-12-2016 - 17:50

Започна публичното онлайн гласуване за определяне на победителите в категориите на годишните награди в туризма за 2016 г. на платформата www.tourismawards.bg, което ще продължи до 18 декември, съобщиха от министерството на туризма. Всеки човек може да гласува във всяка една от 16-те категории, но да даде своя вот само веднъж за своя фаворит.

В една от категориите - "Изборът на българите" може да се гласува онлайн за любимо място между "100-те национални туристически обекта" и "50-те малко познати туристическа обекта в България".

Създадена е възможност потребителите да гласуват и със свободен текст за даден обект, ако той не попада в предварително изброените. Всеки от обектите, който събере минимум 10 гласа, автоматично се включва като един от посочените в платформата и се съревновава на равно с всички останали. Победителят в категорията ще бъде излъчен единствено на база онлайн гласуването.

Конкурсът се организира от туристическото министерство за първа година. Спечелилите участници ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.