Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 19-06-2015 - 19:21


Овен 21 март – 20 априлЗа вас предстои един от най-силните и благоприятни дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет, ще ви води на точното място и ще ви свързва с точните хора. За тази вечер организирайте среща с покровители и евентуални спонсори. С голяма вероятност ще срещнете и любовта. Съдбата ви дава шансове, които не са за изпускане. Луна, Венера и Юпитер ви гледат в брилянтен аспект от знака на Лъва. С публичните си изяви през уикенда може да се изкачите по стълбата на славата и успешния бизнес.Телец 21 април – 20 май


За родените във втората декада ще има повече проблеми, юридически затруднения и тенденция към изневери. Ще искате едно, а ще става друго. Ще търсите любовта, а ще се окажете привлечени само от секса. Участията ви в благотворителни инициативи носят успех на друг. Ще се окажете на второ място в конкурсите и за малко ще изпуснете наградата. Не се изпълвайте с неудовлетворение. Приемайте нещата такива, каквито са, и не се ядосвайте. Шансът ви ще се върне в средата на седмицата. Не е време за диети, не се пълнее.
Близнаци 21 май – 21 юни


Ден за представителни срещи и публични изяви. Където и да се появите ще ви посрещат с овации. Вероятно е да се запознаете с бъдещи партньори и спонсори. На пътя ви застават благодетели способни да ви подкрепят в една важна за бъдещето ви инициатива. Организирайте срещи и чествания. Не се свивайте в черупката, ако искате да спечелите и да ви забележат. До утре на обед се приемат и най-добрите бизнес оферти, които ще ви дадат пари и власт, ще ви помогнат да заемете места и позиции, които заслужавате.
Рак 22 юни – 21 юлиДоверете се на интуицията, обадете се на тези, които смятате, че ще ви помогнат и подкрепят в предстоящите изяви и начинания. Тази вечер е особено благодатна за участия в конкурси, артистични изяви и модни дефилета. Може да станете обект на благотворителност или сами да подкрепите някой надарен по пътя на славата и известността. Съдбата ще върне жеста на всички участници, ще помогне и на тези, които помагат безрезервно. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, не се спирайте, това е пътят.Лъв 22 юли - 22 августЕдин от най-силните и успешни дни за родените във втората декада. Действайте активно и по чувство в посока на най-важния си личен и бизнес интерес. С голяма вероятност ще станете обект на благотворителност. Организирайте и участвайте в артистични и модни изяви. В живота ви се появява пътеводна светлина. Може да намерите и отдавна търсения човек, който да осмисли живота и личната ви амбиция. Отстоявайте принципна политика, не се съмнявайте, че ще бъдете разбрани и оценени. Печелите важна битка. Не е време за диети.
Дева 23 август – 22 септември


Всичко ще постигнете в този ден, ако действате с творческа активност и не се отклонявате от набелязаната цел. Ще се намери кой да ви подкрепи в пътя. Добре е да сте в светлините на прожектора, да участвате в рекламни, артистични и модни изяви, които ще рекламират и вашия труд. Помогнете на някого и съдбата ще ви помогне. Днешните ви инициативи са важна част от бъдещата ви бляскава кариера. Не се страхувайте да проявите емоциите си. Ще ви разберат и оценят. Не е ден за диети. Хапнете на воля.Везни 23 септември – 22 октомври


Преградите падат. Очертават се преговори и участия, които водят към успешен финал на лични и делови връзки. Не се отказвайте от нищо важно за вас и кариерата ви. Ще се наложи да влезете в битки за защита на интереси и позиции. Не се съмнявайте в успеха, независимо че някои неща се отлагат във времето. Не е все едно с кого ще ви сблъска живота. Може да срещнете голямата любов поради естеството на ангажиментите и връзките ви. С днешните си участия и прояви вдигате нивото и привличате благодетел.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Този ден изисква от вас жетви. Направете ги за тези, които обичате. Помогнете на близък да се изкачи на върха на славата и успеха. Ще се наложи да търсите подкрепа и защита. Юридическата ви позиция е нестабилна. Ако направите крачка към изневярата, ще получите веднага урок. Тайните ви ще се разкрият, ще се наложи в бъдеще сами да се оправяте. Ден за купони и чествания. Не е време за диета, но с алкохола трябва да се внимава, за да не кажете и направите нещо не на място. Щадете сърцето, но и чувствата на околните.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Късметът ви се отпушва като пълноводна река. Срещите ви са от важно значение за бъдещето и кариерата ви. Рекламирайте труда и постиженията си, излезте с адекватни предложения пред хора, способни да ги оценят и финансират. В живота ви се появяват чакани и нечакани благодетели. Не отклонявайте покани. Пътувайте и водете директни преговори без посредници. Ще спечелят хората водещи принципна политика. За вечерта организирайте чествания и приятелски сбирки. Ден за предложения, брак и годежи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за участия в конкурси, артистични и творчески изяви. Не се страхувайте да покажете талантите си, да се рекламирате и афиширате. Инициативите ви ще се развият по най-добрият възможен начин. Най-много моми и ергени има във вашия знак, но тази вечер и вие може да бъдете изкушени и бързо задомени. Дори и да не се надявате на среща с любовта, тя ще ви намери. Обгрижете някого и ще бъдете дарени с нещо желано и мечтано. Направете благотворителен жест и небесната благодат ще се изсипе върху вас.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днешният ден ще изисква от вас жестове на внимание дори и към непознати хора. Някой ще направи голяма жертва в името на успеха и просперитета на близък. Ще се наложи да влезете в битки за защита на нечии интереси. Бъдете внимателни в играта на чувствата. Ще бъдете изкушени и поставени пред свършен факт. Вероятно е да ви спретнат и компромат. Не лъжете, играйте играта по правилата. Ако съдбата ви поднесе дар, споделете го с някого, на когото много неща са му отказани. Ден за благотворителност.

Риби 20 февруари – 20 март

За вас се очертава прекрасен уикенд. Ще получавате покани, пари и предложения. Ще се окажете в центъра на общественото внимание с участия в престижни творчески и артистични мероприятия. Днес късметът ви ще дойде заедно с любовта. Нищо не е случайно и не бива да се изпуска. Тази вечер организирайте благотворителен купон и се включете в подобни прояви на близък или познат. Срещите ви са животопроменящи. Не се отказвайте от предложените радости и сладости. Днес не се пълнее. Удовлетворете сетивата.