Хороскоп за 23 април, неделя

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 22-04-2017 - 22:06

Овен 21 март – 20 април

Ден за работа в градината. Всичко, което се посади ще се хване и даде богата реколта. И в отношенията ви ще има напредък, ще се разберете по спорни въпроси и ще поемете по нов път сами или с желан придружител. Добре е да се почива близо до вода. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Проведете прочистващи процедури, търсете места и хора, които действат възраждащо и благодатно на душата и тялото ви. Ако до момента не сте могли да разрешите семеен спор днес нещата ще се подредят от само себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Всичко предприето днес ще тръгне като по вода, а за хората на изкуството и музиката, като по ноти. Ще намерите изход и от най-задръстеното положение. Вечерта Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Венера. Ще изживеете магични и магнетични мигове. Дистанциите се стопяват, сърцата и ръцете се намират и душите се сливат. Пътувайте, вижте отношенията си и нещата от живота от друг ъгъл и друга гледна точка. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Сънищата ви от тази сутрин ще се сбъднат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На всяка крака ще срещате препятствия, ще се налага да преодолявате външна и вътрешна съпротива. Близките и децата ще ви създават проблеми, а приятелите няма да са там, където са обещали да бъдат. До вечерта с криволици, с конфликти и с много упоритост ще стигнете до набелязаната цел, а в утрешния ден и повече ще постигнете. Планирайте сделки с недвижим имот, направете огледи и се пазарете за цени. За родените в края на зодията вечерта ще донесе любовно разочарование, а за другите очарование.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Прекрасен ден. Излизате от рамките на ограничнията от предните дни и правите крачка в нова поска. Добре е да пътувате, да разгледате имоти и терени, на които да се внедрите или да закупите. Преградите са лесно преодолими или ще се окажат само в ума ви. Близо до вода мислите ще текат гладко, ще получите и творческо вдъхновние. Хората на изкуството може да създадат своя шедьовър. Интуитивно се получават нови знания. С пълна сила работят асоциациите по съседство. Ще намерите решение на стар проблем.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всичко тръгва като по вода, а утре стигате до бреговете на голямата си мечта. Действайте амбицирано, търсете хората, които ще ви направят услуги и ще ви подкрепят в пътя напред. Вероятни са запознанства и в любовта. Тази вечер Луна и Венера се целуват на границата Овен-Телец. Лесно се прекрачват граници, търсят се неподозирани страсти и усещания. Ще получите вдъхновение и ще направите ход, който не сте очаквали от себе си. Върнете си дълговете, но не само финансовите, а и дълговете в любовта и чувствата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да вземете важно решение, което ще ви помогне да тръгнете по нов път, да намерите изход от положение, което отдавна не ви дава мира и покой. Сега е момента да бъдете себе си, да направите крачка към нов живот, към лична и професионална самостоятелност. Край с изчаквателната политика. Денят е благоприятен за пътуване и преместване. Направете огледи на имоти. Ще срещате прегради, които е добре да заобиколите, а не да се блъскате в тях. Подминете без скандал и тези, които ви стопират и пречат.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Всичко, което посадите в градината на личния си интерес ще се хване и даде богата реколта. Прави се и разсад. Работете със земята, пътувайте към реката или морето. Всеки досег с природата ще ви зарежда. Ще сънувате пророчески сън. Ще се събудите с особена нагласа и вдъхновение, което ще помогне да направите крачка към подсигуреното бъдеще. С днешните си действия променяме живота, търсим нови места на личния си интерес и постигаме далечни цели. Мислете и действайте оптимистично и ще решите всеки проблем.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Долбоко интуитивен и творчески ден. Ще намерите изход от всяко задръстено, наблагоприятно, вредно и разболяващо положение, в което циклите от известно време. Активизирайте се, намерете място на сила близо до вода, медитирийте, постойте в тишина и ще ви хрумнат чудесни идеи. Вечерта е любовна и оплождаща. Не е изключено да направите бебето. Живота може да ви сблъска с голямата любов и с човека предопределен да изиграе положителна роля в живота ви. Ден на съкровенните знания и подаръци от съдбата.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес пътя ви е като бягане с препятствия. Трудности ще има на всяка крачка, особено за родените в третата декада. Съветът е да не искате нещо на всяка цена. Заобиколете, поставете под обсада човека или териториите, които искате да завладеете и до два дни ще постигнете каквото сте намислили. Препоръчват се пътувания. Не преследвайте и любовта, тази вечер тя сама ще ви потърси в страха си да не ви загуби. Върнете си дълговете, отдайте дължимото на деца и родители. Каещите се грешници се завръщат.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не пропускайте този ден. Късметът ви се развихря и може да ви уреди среща с важни за бъдещето ви хора. Излезте от рамките на ограниченията, които сами сте си наложили или някой друг ви е поставил като лична отговорност в живота. Днес трябва да гоним личните си цели, да се обърнем към истинската любов, а не да се задоволяваме с наложени от обстоятелствата връзки. Случайно може да намерите нещо ценно и да откриете изход от ситуация, която не ви дава мира и покой. Ако останете пасивни утре ще затънете повече.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за преход в нова среда и за преместване на ново място. Препоръчват се пътувания, огледи на имоти и терени, срещи с хора, които ще ви помогнат да откриете ценни и лечебни за вас места и положения. Движете се оптимистично и съдбата ще ви подкрепи. Който мрънка и само се оплаква ще изпадне в изолация. Решете се на крачка, за която в миналото не сте намирали сили. Денят са свързва с водата, за която прегради няма. Търсете нови източници на сила. Нищо случващо се не е случайно. Не си пропилявайте шансовете.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 феврури – 20 март

Днес и при вас всичко ще тръгне по вода, стига да се поддадете на импулса за промяна, за нов избор на позиция, мисия и цел в живота. Насочете усилията с към това, което смятате за непостижимо и може да го имате. Не се знае по какви пътища ще се движи късметът ви, но със сигурност поне една цел ще бъде достигната. Не отхвърляйте подаръците на съдбата. Провидението ви изпраща на точното място и при важните за бъдещето ви хора. Ще откриете изход и от най-задръстената ситуация. Не унивайте, бъдете оптимисти.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателената политика. Време е за личен и професионален избор. Трябва да го направите до октомври, защото след това до края на годината юридическата ви позиция няма да е толкова стабилна. Ще извлечете ползи от всяко свое решене и подписан нов договор. Поемете по нов път и гонете далечни цели.

Родените днес имат пророчески талант и артистични дарби, а това ще им помогне да правят верен избор при всякакви обстоятелства и да привличат подкрепата на околните. Ще владеят сцената на живота било като артисти, музиканти, писатели или политици. Никога няма да са бедни, а и вие покрай тях.

Заченатите днес ще се грижат за ближния, ще пътуват към места където имат нужда от тяхната подкрепа. Ще страдат от инфекции и алергии. Ще приличат на вас, но може да наследят и наследствено заболяване. Не злоупотребявайте с търпението им, за да не ви отхърлят един ден. 

 
 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.