Радан се обяви за единственият вдясно

Агенция Монитор - неделя, 19-03-2017 - 16:45

 

  Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Низвергнатият уж десен политик Радан Кънев се самообяви са единственият такъв. Независимо че същият бе роден в лабораторията на драгалевския гуру Иван Костов, който си приписва същото амплоа, без капка свян той обяви гръмко: Добрата новина е, че след ерата на Борисов България ще има истинска дясна политика в лицето на "Нова република“. Лидерът на поредното отроче на Командира каза в ефира на bTV, като естествено бе услужливо цитиран в Прокопиевите медии: "В последните 27 години не беше водена истинска дясна политика. Сега ние трябва да вдъхнем надежда, защото всички българи очакват истинска дясна политика, но малко политици я искат.“ Гласът на маргиналната Раданова формация и клиент на прокуратурата Трайчо Трайков пък се вживя в ролята на беквокалист, като заяви във второто издание на #НоваПанорама, че очаква отново подкрепа от всички българи, които гласували за него на президентските избори.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.