Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 16-06-2015 - 22:36


Овен 21 март – 20 април


Ден за размисъл, за преоценка и преосмисляне на стари и нови връзки. Претеглете всяко предложение на кантара на ползата и риска. Вижте кое си заслужава и кое не. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция, особено ако се оставят да бъдат убедени да действат неподготвени в една или в друга посока. Сетивата са изострени, доверете се на усета си за нещата и няма да сбъркате. Проблемът е, че в момента емоцията ви води. Реагирате прибързано на действията или бездействието на околните и правите грешки.


Телец 21 април – 20 май

Ден за размисъл. Кроят се планове, а някъде се плетат интриги. Денят е благоприятен за всякакъв вид изследвания както в професионален, така и в здравословен план. Подложете на тест по пригодност и личните си връзки. Направете някому подарък, а друг похвалете за старанието. Ответната реакция ще ви зарадва и обнадежди. Грешите, ако в този ден проявявате жадност, алчност и високомерие. С повече разбиране и съчувствие ще се сдобиете с надежден покровител. Раздайте ненужни вещи.


Близнаци 21 май – 21 юни


Вчерашната агресия постепенно се стопява. Отдавате се на размисъл, започвате да претегляте, преосмисляте и напасвате изгодните и неизгодните варианти в отношения и професионални връзки. Информирайте се добре за настъпилите промени, за исканията и изискванията към вас и вашата дейност. Събуждат се големите апетити. Контролирайте се, не се хвърляйте на първото, което попадне на пътя ви. Ако слушате гласа на тялото си, няма да сбъркате. Този, който с нещо ви изглежда подозрителен, наистина е такъв.

Рак 22 юни – 21 юли


Един от най-силните в интуитивно и предсказателно отношение дни. Ракът притежава завидна интуиция и си е изработил стабилни асоциативни връзки. В днешния ден само по чувство и с един поглед можете да разграничите приятелите от враговете, полезното от вредното, истината от лъжата. Не се поддавайте на убеждаване. Бъдете с този, който ви е на сърце, яжте само това, което ви се яде. Изискването е да не си позволявате компромиси, които ще ви вкарат в разправии, грижи и дългове. Контролирайте емоцията.

Лъв 22 юли – 22 август


Не се занимавайте със сериозни дела и проекти. Обмислете и огледайте още веднъж начинанията, които сте подготвили на хартия или в ума си. Отложете за следващите дни старта на новото, което предстои. Съдбата подлага на тест по пригодност и лоялност връзките ви. Един подарък, даден от сърце, ще свърши много добра работа, ще привлече към вас точните хора в точния момент. Денят е благоприятен за благотворителност, но и там е нужна избирателност, за да не потънат парите и даренията ви в джобовете на мошеници.


Дева 23 август – 22 септемвриДействайте внимателно. Излизате от двудневен рисков период. Не бързайте, подложете на изследване и двойна проверка всичко, което е важно за вас. Обърнете внимание и на здравето си. Днес не можете да измамите тялото си. Ще получите едно безгрешно чувство за полезното и вредното. Яжте само това, което ви се яде, срещайте се само с тези хора, които са ви на сърце, и не предприемайте инициативи, преди да сте си изяснили подробностите, условията и заплащането. Постарайте се утре да сте на стартовата линия.


Везни 23 септември – 22 октомвриТежък ден за родените в първата декада. Може да направите прибързан ход и до вечерта да загубите ценно предимство или важна за вас връзка и сделка. Конкурентите ви се оглеждат и ослушват. Който направи своя ход, ще оголи фронта и ще позволи да го притиснат към стената на големите разходи и грижи. Чувствата и усещанията няма да ви излъжат. Дайте предимство на интуицията. Днес не всичко разумно ще е полезно за вас. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Не реагирайте на предизвикателства и забележки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един дълбоко интуитивен ден. С някакво шесто чувство ще доловите подробностите, които ще ви покажат къде са приятелите и къде враговете, какво да избягвате и какво да ядете. Луната се появява във формата на уста. Апетитите на всички нива се изострят. Ако в такъв момент дарите, проявите щедрост и обгрижите някого, вместо да го засипете с претенции, бъдете сигурни, че ще го запомни и в бъдеще ще ви се реваншира подобаващо. И ако насън не можете да преодолеете едно препятствие, наяве това непременно ще стане.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят изисква да се строят планове, да се мечтае, да се търсят варианти за постигане на заветна цел. Натоварете се и с физически упражнения. Лесно се усвояват нови знания и умения. Може да намерите точното си място и верния човек. Не бързайте да правите своя ход, изчакайте конкуренцията да покаже какво може и на какво се надява. Всеки, който прибърза, ще сбърка. В утрешния ден започвате голямото настъпление. В момента е важно да се ориентирате в ситуацията, да премислите и пресметнете всеки ход.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на голямата амбиция, която ще ви вкара в грижи и неприятности, ще настрои близки и колеги срещу вас и ще ви дистанцира от важни за бъдещето ви хора. С напредването на деня конфликтите се изострят, особено ако не отстъпвате от позицията си и се държите агресивно. Ден на големите апетити. В желанието за бърза печалба ще лапнете голям залък, ще кажете и направите нещо не на място и ще предизвикате скандали. Препоръчва се диета и въздържание. Направете жест на внимание.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Плановете от днешния ден ще се реализират успешно утре. Този ден ще покаже къде ви е мястото, ще ви ориентира в бизнеса и приятелските връзки, ще даде възможност да намерите адекватното лечение, процедура или човек, способен да ви помогне и подкрепи. Доверете се на инстинктите. Яжте само това, което ви се яде, не се срещайте с хора, които не са ви по сърце. Бъдете избирателни, не се хвърляйте на първата възможност. Сетивата ще ви подскажат верния ход, точното място и точния човек.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате успешно в морето на интуицията, усещате накъде духа вятърът и бързо пренасочвате усилията и старанията си в тази посока. Не можете да измамите сетивата си. Ще ви е трудно да бъдете с нелюбим човек, а и неподходящата за вас храна ще ви отблъсне и ще ви навреди. Няма значение кой какво ще си помисли за вас. Не вървете против усещанията си, бъдете с тези, които ви привличат неудържимо, и си сгответе любимото блюдо. Ако тръгнете в правилната посока, ще изпитате чувство на лично удовлетворение и възторг.