Хороскоп за 27 април, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - четвъртък, 27-04-2017 - 08:44

Овен 21 април – 20 май

Този ден ни смъква на земята, дава предимство на усета за полезното и вредното. Истински важното за вас ще се окаже точно това, което ви се вижда полезно, функционално и значимо. И ако някаква храна не ви харесва, не я яжте назависимо, че може да обидите някого. Животът ще ви сблъсква с крайностите, с хора които може много да ви навредят, но и да ви бъдат изключително полезни. Днес сетивата играят основна роля в избора ни. Даже и по миризмата може да усетим кой е близкият за нас човек и с кого нямаме нищо общо.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Има много дни, в които се чувствате изкушени, но в днешния трябва да се доверите на това, което ви привлича и изкушава. С лекота правим разлика между полезното и вредното. Хапнете каквото ви се дояде, дори и да сте на диета. Обадете се на тези, за които непрекъснато мислите и подновете контактите с тези, които ви липсват. От първостепенно значение е изборът направен със сетивата, със серцето и душата. Утре Венера ще напусне вашия знак, ще се почувствате с една идея по-самотни или ограбени в чувствата.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако трябва да разграничите приятелите от враговете, днес това ще ви си получи. С някакво шесто чувство ще доловите неискреноста и фалшивата нотка зад фасадата на усмивките и ласкателствата. Повярвайте на усещанията си. Може да сформирате верен екип от съратници и последователи, да направите правилен избор в партньорските връзки и да усетите къде е истинската любов. Ден за тествене на наскоро създаден екип, за сработване с колектива, за поставяне на точните за всеки задачи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве –4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на интуитивния избор, на подсъзнателната реакция, която ще ви заведе на точното място и при точните хора. Яжте това, което ви се дояде. Днес тялото ни показва от какво има нужда, а сърцето ни насочва към тези, които имат нужда от нас и с които бихме живели в синхрон. Не се опитвайте да измамите организма си, а се опитайте да видите през неговите сетива. Задоволете апетитите, които възникват в една или в друга посока. Сънищата да се тълкуват наобратно, но действията ви трябва да бъдат в посоката, която усещате за правилна.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще изживеете тежки моменти, ако упорито блъскате глава в стената пред вас. Доверете се на подсъзнанието, което ви дава сигнали къде е парадния вход, през който може да влезете като победители. В този ден няма полусенки, нещата са черни или бели. Това, което ви привлича е доброто за вас, а това, което ви отблъсква наистина ще се окаже вредно неподходящо и разболяващо. Не заглушавайте гласа на интуицията, за да не страдате излишно. Може да направите погрешен ход в желанието за бърза печалба.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Девата притежава вроден диетологичен и диагностичен усет, който в днешния ден работи на пълни обороти. Не правете избор по нечий съвет или предписание. Ще бъде полезно и важно за вас всичко, към което усетите някакво привличане. Яжте това, което ви се дояде, дори и да е мазна баничка. Търсете срещи с хората, които ви липсват и към които имате някакъв афинитет в работата и в живота. Нищо, което се залепи за вас не е случайно и не ви се дава просто така. Вечерта избягвайте конфликтите, навлизате в тежък период.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септимври – 22 октомври

Днес ще направите правилен избор в любовта, а утре сексуалното привличане ще замъгли съзнанието и не се знае на какво може да налетите. И на работното място се доверете на инстинктите. Не тръгвайте заедно с хора, които усещате, че ще ви предадат. Това е денят за сформиране на точни екипи по интереси. Сродните души се намират. Нищо не бива да се прави нарочно и в нарушение на избора на сърцето. От утре Венера ще ви гледа в опозиция, ще страдате ако направите грешен избор поради наранена гордост или други чувства.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на устата. Внимавайте какво влиза и излиза от нея. Яжте само каквото ви се дояде, не изказвайте мнението си ако не ви питат и се старайте да туширате споровете още в зародиш. Ще почувствате много остро къде са своите и къде чуждите. Ако се почувстване неудобно в дадена среда бягайте от там. Но ако очите ви не могат да се откъснат от някого, оставете ръцете да го привлекат и прегърнат. Този ден определя основните маркери, показва границите, в които е добре да се разположим и да не излизаме от тях.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден в който самоконтролът е от огромно значение. Не може да се хвърляте на всичко, което ви падне. Не яжте каквото не ви се яде, дори и друг да плаща в ресторанта. Не позволявайте да си тръгне от живота ви човекът, който ви носи радост и любов. Доверете се на сетивата, на избора на сърцето и душата, а не на тънките сметки. Тази вечер сте на косъм от скандал, който ще се разраства и може да се отрази негативно на здравето ви, но по-важното е, че може да ви дистанцира от важните за вас хора. Дайте си още един шанс в любовта.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако днес вървите по стъпките на интуицията и се вслушвате в гласа на подсъзнането ще спечелите много и ще привлечете точните хора за работа и лична връзка. Ден на устата, на усета за полезното и вредното, но и на голямата лакомия, която ще заглуши гласа на интуицията. Не правете избор от алчност и желание за пачалби. Животът ще ви предложи два варианта, като изкушаващия е този на парите и печалбите за чужда сметка. Направете си добре сметката дали искате пари или щастие, което не можете да си купите с тях.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната ви гледа в пречупващ аспект от знака на златото и парите Телеца. В такъв момент може да се продадете за жълти стотинки, да подпишете неизгоен, но обезпечаващ ви за момента договор. Мислете в преспектива, не се обвързвайте с хора и обстоятелства, които усещате за вредни, погрешни и опасни за вас и бъдещето ви. Ако направите правилния избор утре ще направите и силен ход в посока на голямата си амбиция. Доверете се на сетивата и по отношение на храната. Всичко да се избира по каприз, а не по сметка.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате в свои води, интуицята ви води в правилната посока и насреща с хората, които ще ви бъдат полезни. Всичко, към което погледът и сетивата ви се насочат с желание е важно и добро за вас. Не си забранявайте неща, които искате и ви привличат. Утре в живота ви ще се появи сянката на истинската забрана. Ще се разрастват конфликти и неприятности, ще се появи някакъв тип алергия към храни и напитки или към някого, когото ще срещнете тази вечер. Бъдете внимателни. Родените в първата декада да смирят апетитите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е петица. На прага сте на генерални промени в начина си на живот, в работата и в личните връзки. Някой се готви за заминаване в чужбина, друг ще ходи по екскурзии, но като цяло път ще ви се отвори и покани ще дойдат, които не бива да се пренебрегват. Последните два месеца на годината ще ви поставят в неблагоприятна юридическа позиция. До тогава подредете всички важни дела и документи.

Родените днес имат заложена дегустаторска, диетологична и тестова програма за всичко. Лесно ще правят разлика между годното и негодното, полезното и вредното. Никога няма да са бедни с такива таланти. Не ги карайте да ядат насила нещо, което не искат. Със сигурност то е вредно за тях.

Заченатите днес ще са преимуществено момичета. В живота им ще има изобилие, успехи и покровителство. Тези деца ще са продължители на рода ви.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.