Хороскоп за 22 септември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 21-09-2016 - 23:20

Овен 21 март - 20 април

От днес до другия септември планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в опозиция от знака на Везните. Ще се наложи да водите дела, да вадите документи, да прехвърляте собствености и да уреждате правни въпроси, които сте оставили на изчакване. Концентрирайте се, организирайте се, търсете начин днес да направите силен ход, да намерите нужните спонсори и партньори, с които ще движите една печеливша дейност и програма. Само който не опита няма да успее. Препоръчват се пътувания, търговска и посредническа дейност.

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

От днес планетата на бизнес инициативата Меркурий тръгва директно в знака на хармоничната ви Дева. Планирайте старта на нови търговски инициативи, организирайте директни срещи с посредници, доставчици и производители. По всички линии опитайте да водите в играта. Денят е благоприятен за всякакъв тип покупко-продажби и бартерни отношения. Може да се решите на стъпка, от която в миналото сте се отказали. Край с изчаквателната политика на всички нива, както в бизнеса, така и в личните дела.

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада ще имат тежък, изискващ и притискащ ден, в който ще дават газ и ще натискат спирачки едновременно и така може да стигнат до душевна и физическа експлозия. В момента заставаме на старта на новите политически и бизнес инициативи. Ще бъдете стимулирани на едно място и отказвани от играта на друго. Разпънати сте между желания и възможности, между любов и професионални отговорности. Качвате кръвното и адреналина и правите стъпка, за която може и да съжалявате.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят се свързва с колесницата на победата, с възможноста да започнем нови проекти, нова игра в бизнеса и търговията. Гонете си личния интерес. Вървите към пазарлъци и подписване на нови договори. Меркурий вече върви директно. Време е да поставите парливите въпроси директно на масата за преговори. Не ви трябват посредници и парламентьори. Действайте без протакане, направете размествания у дома и в офиса. Ден за пътуване и преместване. Ще намерите за всичко нужното лекарство.

 

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще свършите много добра работа, ще придвижите отдавна застопорени дела и инициативи и ще постигнете личен рекорд по заетост и деловитост. Ден за покупко–подажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Който не рискува няма да спечели. Търсете нови връзки и коридори за бъдеща съвместна иницитива и търговия. Дава се клетва за вярност, подписват се дълготрайни и ползотворни договори, получават се заверки и удостоверения. Започнете нова работа. Ще си проличат хората предопределени да побеждават.

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Слънцето напуска вашия знак, а това може да ви лиши от височайше покровителство. Но като компенсация планетата на бизнес инициативата Меркуий тръгва директно в Дева. Време е да пренаредите пъзела, да промените изискванията, насоките и професионалната си ориентация съобразно изискванията на момента. Ако от доста време блъскате с упоритост главата си в стена, време е да се огледате, да намерите вратата и да влезете през парадния вход. Сменете подхода. Ще получите каквото ви трябва, но не точно днес.

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес в 14 ч. 12 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във вашия знак. Като добавим присъствието на Юпитер и Венера във Везни и тръгващият директно Меркурий при вас се очертава много приятна картинка. С лекота ще потръгнат влачени дела, ще получите изгодни предложения и до дни може да бъдете обезпечини с нов и престижен трудов договор, с повече пари и с връзка, която до няколко месеца ще ви ожени. Очакват ви приятни звездни моменти в политиката, пътувания и покани, които ще ви направят желани партньори на всички нива.

 

Р-5

П-5

Л-6

К-6

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Задвижете промените, които сте планирали. Денят е благоприятен за пътувания, за директни срещи с бъдещи партньори, снабдители и производители. Поемете си отговорностите и риска в съответното направление, което най-много ви интересува в момента. Навлизате в силен и успешен период, в който ще направите много за семейството и дома, ще промените работата и начина си на живот. С навлизането на Слънцето във Везни навлизате в сатурнова дупка. Нищо няма да ви се дава по лесния начин, затова постарайте се повече.

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят събужда бизнес инициативата, подтиква ви към действия, за които в миналото не сте имали сили и време. Обърнете се с лице към проблемите си и започнете да ги решавате. Старайте се да бъдете справедливи и честни спрямо околните и себе си. Ден за революционни преустройства, за промени в мисленето, тактиката и постройката на играта, която водите. Започвате и процес на изцеление от болки и болежки, от които отдавна не можете да се отървете. Не товарете стомаха, днес кръвта и мисленето ни се пречистват.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Действайте активно и предприемчиво. Не оставайте инициативата в чужди ръце. Днес може да забиете колчето на новия си жизнен слалом. Поставяте условия, а на места и ултиматуми. Може да започнете нова работа, да се свържете с нови партньори, да уговорите изгодна сделка и да набележите стъпки за преместване в нова среда. В следващите два дни ще трябва да изчакате и да направите някои проучвания. Дайте да се разбере какви са претенциите ви на всички нива, какво искате от другите и какво давате от себе си.

 

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един от най-силните ви дни за месеца, а може би и за годината за тези, които „не си оставят магарето в калта”, които добре са се постарали, добре са поработили и в момента задвижват най-важните си замисли и амбиции. Може да постигнете максималното в ситуация, която в предните дни е била неразрешима. Ще има ответна реакция в зациклени от доста време партньорски отношения. Може да ви предложат нова работа, да попаднете в списъка на желаните и избрани кандитати. Не се отказвайте от получените предложения.

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък ден за мудните и неповратливите, за тези които все чакат нещо да се случи, получи или предложи, а сами нищо не правят и не предлагат. Стегнете се, кажете си мнението, направете ход, с който да парирате апетитите на околните към важните за вас места и житейски положения. Ден за пътуване, за ремонти и преместване в нов дом, за поемане на рискове в името на семейството и децата. Работете екипно, не се изолирайте от замислите на приятели и роднини. В утрешния ден ще се събудите с прекрасни идеи.

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е 4-ка, но не забравяйте, че произлаза от господарското чило 22. В такава година наистина може да станете господари на живота си. Натоварени сте максимално. В средата на октомври може да подпишете един от най-изгодните си договори за годината. 2017 ще ви донесе пътувания, преместване и смяна на житеската посока.

Родените днес ще са организатори и ръководители на важни проекти. Ще имат сблъсъци с установения ред, защото са предопределени да го променят. Не се страхувайте за тях, те ще оцеляват там, където вие няма да можете да се справите.

Заченатите днес ще са пионери и първооткриватели на нови полета на опитности и на нови звезди в пряк и в преносен смисъл. Ще имат дарби, с които ще наелектризират тълпата. Родените около 10 октомври ще бъдат личните им покровители.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.