В снежната януарска утрин, служители на OMV пристигнаха призори и почистиха от снега общо над 150 автомобила.

Зимна изненада за шофьори в София

Денислав Стоянов - петък, 06-01-2017 - 13:36

Служители на OMV почистиха от снега над 150 автомобила в столицата

В снежната януарска утрин, служители на петролна компания зарадваха повече от 150 човека, като почистиха от снега техните автомобили. На три произволни места в София с обособен автомобилен паркинг в пространствата около блоковете, служителите на OMV България пристигнаха призори и почистиха от снега общо над 150 автомобила. За да бъде изненадата пълна, собствениците на автомобили бяха посрещнати с чаша топъл чай, ваучер за безплатно гориво и много усмивки. „Събудих се както обикновено малко по-рано, за да разходя кучето и когато погледнах през прозореца, първото, което си помислих беше: „О, не, трябва да побързам да изчистя колата от снега без да закъснея за работа“. Вече се бях настроил негативно, когато отворих входната врата на блока и видях цялата улица почистена, а служителите на OMV ме посрещнаха с чаша чай и с думите „Тази сутрин снегът е ваш приятел, разходете се спокойно“. Не съм получавал по-приятна изненада досега“, сподели Борислав Илиев, жител на столичния квартал „Младост 1“.

Не съм получавал по-приятна изненада досега“, сподели жител на столичния квартал „Младост 1“.

С полагането на допълнителни усилия и внимание към нуждите на клиента, компанията OMV показва, че малките неща, като усмивка в дъждовен ден или повече време за себе си, са онези, които имат най-голямо значение. Заедно с предлагането на висококачествени продукти и услуги както за автомобила, така и за хората, които го управляват, OMV дава своето обещание за повече от очакваното. Първокласно обслужване, придружено със специално отношение и грижа за онова, което е истински важно, превръща бензиностанциите OMV в предпочитано място за спиране по време на пътуване или за среща в града.

Собствениците на автомобили бяха посрещнати с чаша топъл чай и получиха ваучер за безплатно гориво.

Грижата за автомобила през зимата чрез предлагането на висококачествени горива MaxxMotion за максимално представяне при всякакви зимни условия винаги е била основен приоритет на OMV България. Удоволствието от шофирането обаче почти винаги е предшествано от неприятния момент на почистване на автомобила и пространството около него от натрупалия сняг. Тази зима OMV България успя да докаже, че грижата за клиентите е също толкова важна, колкото и грижата за самия автомобил.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.