Хороскоп за 16 януари, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 15-01-2017 - 19:12

Овен 21 март – 20 април

Ден на преобразяването. Това, което вчера е изглеждало лесно постижимо днес няма да стане както го очаквате. Ще срещате недостъпни и неразговорливи хора, особено ако стоите пред нечие гише. Чиновниците са неуслужливи, а и вие не сте в час с нормативните изисквания. Постарайте се до края на деня да приключите с подаването на документи и с всякакви плащания. Утре ще ви бъде още по трудно. Опасни зарибявания ви очакват. Тези дни ще поставят на изпитание издържливоста и търпението ви.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Денят се свързва с подражанието, с желанието да се представиш за някой друг или да заемеш чуждо място, като по този начин си осигуряваш сигурност или по добри служебни и социални позиции. Няма да се съобразите с интересите на околните, но и другите ще постъпват егоистично. Събитията ще се развият така, че ще бъдете предпочетени за работа или за друг вид дейности и услуги, дори и да има по-добри кандидати. В бъдеще ще платите за направените услуги. Днес нищо не се дава даром и от сърце. Чувствата са илюзорни.

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Нелагоприятен ден за родените във втората декада. Стоите пред кривото огледало на страсти и илюзии, а това пречи да видите действителноста такава каквато е. Не бива да се действа по инстинкт, а с точно проверени факти и наличности. Не се предоверявайте. Не ползвайте посредници, особено при издължаване и всякакъв вид плащания. Нужна е точна и обективна оценка на реалностите. Любовните отношения ще ви вкарат в преразход на сили и средства, но в крайна сметка ще се почувствате употребени и пренебрегнати.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ако имате възможност да свършите работата си сами, направете го и гледайте да не опирате до чужди услуги и пари. Днес всичко взето и употребено ще се връща с лихвите още в следващите дни. Не очаквайте разбиране, не се доверявайте на крокодилските сълзи, с които някой се опитва да ви въздейства. Ден на ледените сърца. И любовта е повече платена, отколкото споделена. Всеки си прави сметки и избягва обвързването, но това не значи, че няма да се опита да върже някого със задължения, които е трябвало да свърши сам.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес ще си проличи кой умее да властва и дава разпореждания и кой примиренчески изпълнява всичко, което му наредят. Държите се авторитарно, опитвате се да пренебрегнете разпоредби и условности и действате така, сякаш всичко ви е позволено. На едно място тези номера ще минат и ще ви донесат предимство, но на друго може да станете обект на атаки и задкулисни маневри. Не се замозаблуждавайте. Денят носи късмет за хората, които реално оценяват обсновката и не се доверяват на чуждите съвети или прогнози.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако всичко сте преценили и проверили, днес може да направите силен ход и да изтикате от позициите им тези, които не си изпълняват задълженията и смятат, че ще останат вечно на този пост. Предстоят благоприятни за вас рокади. Не е време за емоционални реакции, а за точни, прецизни и систематизирани действия, както само една подредена Дева може да го направи. Сега е момента да замете по-висок пост и служебна позиция. Ще се наложи и да направите услуга на тези, които ви вършат услуги.

Р-6

П-6

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на преобразяването. Ще видите как доста от хората, с които влизате в контакт изглеждат, мислят и действат различно. Ще ви е нужен нов подход, за да останете в играта, да направите впечатление и да ви забележат. Не се опитвайте да променяте новосъздадената ситуация, а положете усилия да се напаснете към изискванията на момента. Няма да спечели този, който влиза в директни сблъсъци и разправии. Информирайте се по странични канали за интересите и амбициите на тези, с които ще преговаряте.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Денят слага край на една илюзия, помага да мислите и действате реалистично, но и да запазите светлинката на едно любовно чувство, което е на път да освети и нормализира живота ви. Вършете нащата по степен на важност. Влезте в положението на околните и не изисквайте да правят излишни жертви, за да ви доказват чувства и преданост. Маските падат. Виждате някого в истинската му светлина с амбициите, които го ръководят и желанията, които го обсебват. Това помага да направите изгоден ход в точния момент.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Очертават се загуби на позиции и влияние. Някой е сложил розовите очила или прекалено черните и не оценява значението на момента и на връзките с околните. Разговорите ви протичат повече емоционално, отколкото в синхрон с изискванията на заеманата позиция. Съветът е да излезете от илюзията и от фасадата, която сте си създали и която не отговоря на реалностите. Ще спечелят хората на твърдия подход, на твърдото и безкомпомисно поведение. Време е за преобразяване. Край с усмивките и отстъпките.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Действайте без да се съобразявате с чуждите претенции. Ще се обаждат с молба тези, които са ви отказвали услуга. Ден на кривите огледала. Каквото си посял, това ще пожънеш. Движете си личната работа и си гонете личния интерес. Време е да се откажете от всякакви илюзии, да не повтаряте старите грешки, да коригирате поведението си на работното място и в партньорските връзки. Не ви е нужно странично мнение, винаги има опасност да ви въздействат и накарат да работите за чужд интерес. Движете и работете над своите задачи.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят сваля маските, показва истинското лице на колеги и приятели, дава възможност да се ориентирате в средата и да намерите мястото си в нея. Не позволявайте намеси в личния си избор. Не е време да се удовлетворяват претенциите на тези, които не са си свършили работата или по някакъв начин в миналото са ви подвели. Днес всеки играе своята игра и си гони интереса. Време е да се откажете от вечнете си илюзии и инстинкти. Дайте предимство на разума и на отговорната преценка. Не позволявайте да ви използват.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят слага край на една илюзия, показва лицето на реалността и може да сложи край на една връзка и работна програма. Дистанциите се увеличават. Коригирайте подхода си към тези, които се стремят да живеят на ваш гръб и да ползват екстрите, които създавате с труд и отказ от удоволствия. Не е ден за компромиси спрямо колеги решили да отсъстват без предупраждение. Всеки трябва да си поеме отговорностите. Изисквайте допълнително заплащане на допълнителния труд, който полагате. Днес всеки получава по заслуги.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Преди да тръгнете напред направете лична и професионална инвентаризация. Дипломирайте се, не оставайте нищо недовършено и недостроено. Време е да решите с кого и накъде ще продължите. Очертават се раздели, но и награди за миналите старания.

Родените днес са стари духове, които трудно ще бъдат разбалансирани. Ще си гонят интереса, няма да правят реверанси и жертви към околните. Притежават дарби и възможности, които съчетани с упарит труд ще ги изкачат на върха на славата и постиженията. Ще направят чудесен тандем с приятели или с любим човек родени под знака на Девата.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, но и преданни блзки, които винаги ще са до тях. Очертават се като галеници на съдбата и на околните.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.