Хороскоп за 11 ноември, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 11-11-2016 - 09:18

Овен 21 март – 20 април

Не започвайте този ден с претенции. Преди да поискате каквото и да било дайте, обгрижете, направете едно добро дело и жест на внимание. Луната преминава през градусите на обсебването. Трудно ще се удържите, пак ще посегнете към чашката, към неравностойната връзка или нещо друго, от което сте си обещали да се откажете. Днес и утре и юридическата ви позиция е слаба. Законът ще ви гледа под око, лесно може да ви хванат в нарушение. Увеличете самоконтрола, не водете дела и намалете изискванията.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Всеки жест на внимание ще носи преимущества. Никъде на отивайте без подарък, не отминавайте протегнатата ръка и на улицата. Изискването е да се погрижим за тези, които се нуждаят от грижи. Бумерангът ще се върне. С напредването на деня може да очаквате някои екстри предназначени за друг, който не се постарал колкото вас или просто отсъства от мястото на конкурентните битки. След работа посетете център за релакс и разкрасяване. Никъде на отивайте неглиже тази веер. Очетават се важни за бъдещето ви срещи. Бъдете неотразими.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Печелившата тенденция за деня е да си разменяме жестове на внимание, да проявяваме толерантност и разбиране към нуждите и желанията на другите. Така и нас ще разберат и подкрепят в моментите на лична амбиция и инициатива. До обед не предприемайте нищо, което е движено от амбиции за власт и пари. Следобед поне част от нещата ще ви бъдат поднесени на тепсия. Някой ще свърши половината работа или ще даде част от парите за проекта. Вечерта облечете новите дрехи и бъдете готови да възприемате предложените нови идеи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не започвайте деня с изисквания и претенции. Родените в първата декада може да изживеят стресови ситуации на отричане и отхвърляне в момент когато дават много от себе си. Дано не сте закъснели с жестовете, дано другите не са се уморили да очакват от вас разбиране и взаимност. Колелото на съдбата ще се завърти и който е бил желан може да бъде отхвърлен или обратното. Ще се появи проблем, който ще решите чак в неделния ден. Бъдете търпеливи и не бързайте да слагате край на връзки, които още имат перспектива.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес първо трябва да дадеш, а след това да искаш. Ако направите дори и един скромен жест до вечерта може да бъдете засипани с благини, с предложения и покани, които ще ви донесат моменти на щастие и вдъхновение. До обед смирете желанието за властване, дайте шанс на някой да се изяви и до вечерта ще получите възможност да управлявате една ситуация и да насочвате интересите на група хора в желаната от вас посока. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно цикулират в организма ни. Блестите с излъчване и визия.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за благотворителни прояви. До обед правете това, за което другите ви молят. Бъдете сигурни, че всичко ще ви се върне с лихвите и в следващите дни ще бъдете обект на подкрепа, разбиране и желание. Този ден отваря заключени врати и сърца, дава възможност да се сближим, да преодолеем дистанциите и неразбирането. До края на работното време ще се появи проблем, който бързо ще се реши. Не се затормозявайте излишно, планирайте купона, направете се красиви, изпробвайте нов козметичен продукт.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Започвате деня с грешен ход или невярна преценка на ситуацията. Не тръгвайте с претенции, които е трудно да се удовлетворят. Родените в първата декада може да имат проблеми с колектива на работното място. Не позволявайте другите да се обединят срещу вашите интереси. Бъдете склонни на отстъпка и компромис в името на общите цели. Това, което искате да постигнете лично за себе си ще ви се отдаде почти без усилия в понеделник. Днес и утре не се забърквайте в непозволени игри. Ралаксирайте със стил.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

В началото на деня отделете време за благотворителност така както го разбирате. Към обед е добре да планирате релаксиращи процедури, посещения на сауна и масаж. На работното място може да получите съобщения и предложения, които ще позволяват отсъствия и прехвърляне на отговорностите на друг, който от известно време ви е длъжник. Може да се появи отново стар проблем, който ще разрешите в движение. Отнасяйте се към всичко спокойно, не бързайте да се притеснявате, нещата се подреждат.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Този ден ще свали поне една тежест от рамото ви. Напоследък сте подложени на стагниращи и ограничаващи положения, но днес и утре обстановката около вас ще се разведри. Вероятно е да получите подкрепа и разбиране, а следобед изгодно предложение и покана. Жестовете на внимание ще се върнат. Денят е тясно свързан с благотворителните каузи. Който даде ще получи. Отделете време за разкрасителни и оздравителни процедури, за сауна и масаж. Тази вечер и в любовта ще бъдете стимулирани.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Склонни сте да притеснявате околните и предявявате претенции в момент, когато само с една молба и мил жест на внимание може да получите всичко. Навлизате в неблагоприятен период. Днес и утре може да изживеете стресови положения, да проявите незачитане и неразбиране или самите да не бъдете разбрани и зачетени. Навлизаме в деня на колелото. Което е било отдолу притиснато и притеснено ще се освободи и тръгне нагоре. Но който е доминирал и налагал правилата ще трябва да се съобразява с чуждите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес молитвите се чуват, желанията се сбъдват, тенденцията е да се връщат направените в миналото жестове. Чакайте приятни обаждания, покани, подаръци и възможност за посещение на места, където отдавна искате да отидете. Намалете претенциите. Съдбата ще ви даде това, което ви е нужно. Заемете се със себе си, направете се красиви. Отделете време за здравословни процедури и релакс. Не се ядосвайте за нищо, неприятностите бързо ще се разрешат. Радвайте се на мига, откраднете си щастие.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Бъдете внимателни. Луната напуска вашия знак преминавайки през градусите на обсебването. Не си позволявайте да се върнете към лошите навици. Започнете деня с едно добро дело. Бъдете сигурни, че ще ви разберат и оценят ситуацията. Не тръгвайте с голямата кошница на претенцията. До вечерта ще настъпят промени, които може да ви изведат на по-добри позиции. Една неприятност и притеснение ще изчезнат. До два дни ще имате дългоочаквани придобивки, ще ви дойдат свежи сили и ще се справите с всеки проблем.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви се е увеличило, но в момента навлизате в период на промени и реорганизации в работата и в начина ви на живот. В следващата година планирайте пътувания, промени, преместване в нов дом, на нова работа и в нови партньорски отношения.

Родените днес трябва да бъдат пазени от лоши навици. Лесно ще прилепват към забраненото, сладкото, изкушаващото. Търсещата им натура ще иска да опита от всичко, независимо дали е полезно или вредно.

Заченатите днес ще преживеят пречистващи страдания, след които ще придобиват сили и ще помагат на другите да се справят със своите страдания и грешки.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.