Седмичен хороскоп

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 18-09-2015 - 22:06

Вашият хороскоп за 19-25 септември


Овен 21 март – 20 април


Навлизаме в тежка десетдневка до пълнолунието във вашия знак на 28 септември, когато ще се наблюдава и лунно затъмнение. Периодът може да засегне негативно женското начало, бежанците, децата. Силата ви ще намалява и с навлизането на Слънцето в знака на опозицията ви Везните в деня на есенното равноденствие на 23 септември, когато есента в ролята на Далила ще отреже косите на Самсон-Слънцето и денят ще започне да намалява. В такъв момент не си поставяйте тежки и отговорни задачи. В събота притесненията на другите ще ви дадат възможности за растеж и разширение, но това ще е само временно. До 21-ви на обед сами създавате провокиращи ситуации и затруднявате близките с отсъствието си или с присъствия, които не сте сондирали предварително с тях. От 21-ви на обед до 22-ри на обед не предприемайте нищо рисково и опасно, не сключвайте нови договори и не се свързвайте с непознати. Ще попаднете под неблагоприятно влияние и въздействие. Тези дни не са благоприятни и за операции на стави и кости. Чак към края на работното време на 23-ти правите силен ход и успявате да излезете от зациклящи ситуации. В четвъртък ще постигнете повече и ще осъществите преход в нова среда. На 24-ти ще привлечете качествени партньори. Може да бъдете обект на спонсорство и да влезете в елитни програми. В петък преди да поискате, дайте и върнете жестовете на внимание.


Телец 21 април – 20 май
В този уикенд си отдъхвате, решавате успешно стар проблем и влизате в перспективни връзки. Клюката ще ви осветли по дадени въпроси, които до момента не сте осмисляли и разбирали. Помолете се, молбите ви ще бъдат чути. Може да откриете допълнителна информация по въпросите, които ви вълнуват. Сатурн вече не ви гледа в опозиция, а това ще помогне да разрешите поне част от проблемите в неравностойните си връзки. Родители и деца влизат в час, разбират се и взаимно си правят отстъпки. В понеделник направете своя изпреварващ ход. Навлизате в силен период, в който ще действате безкомпромисно, ще си гоните интереса, без да се съобразявате с чуждия, а това може да предизвика скандали и разправии в полето на конкуренцията. В такъв момент обаче керванът ще си върви, независимо от лая на кучетата. До 23-ти успешно ще се преборите за ново работно място или ще затвърдите позицията си в старото. Пазете си документацията, но ако ви се отдаде възможност да погледнете в чуждата, ще имате полза. Лоялността е на ниско ниво. На 22-ри към обед се оформят конфликти, в които един ще страда, а друг ще обира ползите и парите до 23-ти. Вие ще сте от втората категория. 23-ти е най-печелившият ви ден. на 24-25-и ще загрубее играта в чувствата, двойствените ви връзки може да бъдат разкрити. На 25-и намерете време за благотворителност.


Близнаци 21 май – 21 юни
От вчера Сатурн, а през уикенда и Луната ви гледат в опозиция. В живота ви ще започнат да се оформят лагери, които ще се противопоставят на личните ви цели и интереси. Ще ви се поставят неизпълними условия, ще бъдете обект на атака от страна на хората, които в миналото сте поставили в затруднение, не сте им оказали адекватна подкрепа и защита. Бъдете внимателни, влезте си в ролята, която сте оставили като ангажимент на някой друг. Не правете нарушения, съобразявайте се със закона и предписанията. Всичко, което направите на своя глава и без нужната подготовка, ще ви се отрази зле, ще увеличи дистанциите и ще развали отношенията. Не на последно място може да се очаква и здравословен проблем. И в понеделник много очи ще ви следят с подозрение и притеснение. Не бързате с инициативите и до вторник на обед ограничете контактите с тези, които в миналото са ви подвеждали. След това до 24-ти се мобилизирайте максимално, създайте необходимите защити на работното място и в отношенията. В тези дни градете, а не рушете, търсете начин да усмирите амбициите на конкуренцията и да постигнете примирие на масата за преговори. За родените в първата декада дните 25-26-и ще са максимално рискови и подвеждащи. В хороскопа ви ще се образува кръст на планетни сили. И най-дребното ще ви затруднява максимално.


Рак 22 юни – 21 юли
Настоящият период сгъстява тъмните краски, носи негативни вероятности поради тежките звездни аспекти, които ще се образуват. От обед на 21-ви до обед на 23-ти за вас проблемите ще са повече. Не планирайте отговорни срещи за тогава, намерете начин да преговаряте през уикенда, да организирате така живота си, че да зависите минимално от чужди амбиции и претенции. На 19-и интуицията ви действа с огромна сила. Ще ви станат ясни някои факти и отношения, за които в миналото не сте си давали сметка. Ще разберете смисъла на връзката си с даден човек и ще постъпите различно. В неделя ще се събудите с ясното чувство кои са своите и кои чуждите. Може да изпитате и приятни усещания, ако тръгнете в посока на взаимност и любов, но в следващите дни негативизмът ще доминира поради неприятните разкрития, които може да направите. На 21-ви свършете важното до обед, а след това ограничете контактите. На 22-ри в по-неблагоприятна позиция ще бъдат родените около 1 юли, а на 22-ри тези, родени около 10 юли. Както и да постъпите, ще работите за чужди интереси. С навлизането на Слънцето в знака на нехармоничните ви Везни на 23-ти отговорностите ви ще станат повече, но за заплащането не може да се каже същото. Все пак в четвъртък ще успеете да изкачите важен връх, а в петък ще получите дългоочаквана подкрепа.


Лъв 22 юли – 22 август
Притесненията на другите ще носят облекчение за вас. През уикенда ще доминирате не само в своя, но и в чужда среда. Хора в затруднено положение ще ви търсят и предлагат услугите си на ниска цена. Разговорите с чужбина ще протичат успешно и ще носят перспективни предложения. Не говорете много, оставете другите да го правят и се възползвайте максимално от получената информация. На 21-ви свършете важното до обед, а след това до вторник на обед не поемайте ангажименти, които може да ви притеснят материално и професионално. Почти в края на работното време на 22-ри може да направите силен ход, успешна и печеливша сделка. На 23-ти заложете здрав фундамент на новите си дейности и връзки. Добре е да се подпишат нови договори, да се поставят условия и да се заложи нова програма за бъдещото развитие. Вечерта Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея. Вероятно е да настроите негативно и да предизвикате група хора, семейството или колектива, в който се изявявате. Предстоят дни на конфликти, които ще избегнете с дипломатичност, а не с агресия и настойчивост. Не се правете на герои. Марс напуска вашия знак на 25-и и ви оставя обезоръжени не само в професионален, но и в чувствен план. На 24-ти проблемите ще са повече за тези от вас, които участват в колективни и партийни инициативи.


Дева 23 август – 22 септември
19-и е един от най-трудните дни за месеца за родените до 1 септември. Ще си проличат комплексите на миналото. Нещо неприятно от детството отново ви залива с негативни спомени и пречи на обективната ви преценка в подобна ситуация. Съветът е да не взимате важни решения, да не се срещате и преговаряте с хора, които и друг път са ви създавали проблеми. Ще се наложи да взимате тежки семейни решения и в неделния ден. Може да се отложи пътуване или отсъствие от важна сбирка и приятелска среща. В понеделник назряват тежки събития, които ще работят във ваша полза и интерес. Към обед предстоят и детронации, даващи възможност да се внедрите на престижна позиция. Във вторник важното да се свърши следобед. Очаквайте предложение за работа и нов ангажимент, който ще разшири влиянието ви не само в средата, в която се изявявате. Слънцето напуска вашия знак на 23-ти и вече излизате от сатурновата дупка. 24-ти ще бъде белязан с натиск и агресия. Ще се получават неприятни информации за нечия дейност, от което лично вие може да извлечете ползи. На 25-и Марс навлиза в Дева, а това ще ви направи много по-организирани и дейни, ще ви помогне да поставите на масата за преговори парливите въпроси. Още в събота ще бъде първият ви сблъсък, който ще донесе вражди и проблеми, но и пари в следващите дни.


Везни 23 септември – 22 октомвриАко в събота станете с чувството, че трябва да се обадите на някого, който е далече, непременно го направете. Ако в този ден заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. Символ на деня е Ноевият ковчег. Всеки трябва да намери своя спасителен бряг, където да развива дарби и таланти и да се чувства добре. В неделя не позволявайте да ви въздействат и внимавайте какво си пожелавате. До три дни желанията ви ще се сбъднат, но проблемът е, че после ще искате да се откажете от тях. На 21-ви навлизате в рисков период. Важното свършете до обед. До вечерта в живота ви се появява провокатор. С думи и дела сами провокирате негативната реакция на околните и някой ще отговори на удара ви. Неблагоприятният аспект на Меркурий от вашия знак и Плутон от Козирог предизвикват конфликти на интереси, битка на мнения и житейски позиции на работното ви място. Не влизайте в единоборства, не спорете с шефа и с тези, от които по някакъв начин зависите. До 24-ти предстоят приключвания и болезнени раздели в живота ви. На 23-ти в 8 ч.12 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Везните. Гответе се да почерпите, а не да влизате в скандални отношения. Не забравяйте, че сте в сатурнова дупка. В петък може да постигнете нещо, което не ви се е давало и е струвало повече, отколкото е могло да си позволите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 19-и Луната напуска вашия знак и среща Сатурн. Аспектът засилва едиповите комплекси и страха от миналите провали в работата и в любовта. Някой ще ви потърси отново, след като се е сблъскал с действителността. Преодолейте потискащите чувства. От 21-ви обстановката ще се промени, колелото на съдбата ще се завърти, ще тръгнете към неочаквани победи в моменти, когато конкурентите ви слизат надолу и губят предимства. Сега е моментът да направите важен ход в живота и дейността си. Звездите се пренареждат изгодно за вас и до края на периода ще постигнете напредък в затлачени дела. Марс ще навлезе в знака на Девата и няма да ви притеснява с агресивност от страна на тези, от които до момента сте зависили. Ще станете по делови и настъпателни. На 22-23-ти намерете точните думи и привлечете за съдействие хората, които в миналото сте дистанцирали. На 23-ти Слънцето навлиза в знака на Везните, а вие навлизате в сатурнова дупка. До вечерта ще го почувствате. Някаква сила ще ви бъде отнета, ще получите откази и приятели ще ви обърнат гръб. На 24-ти енергията Кундалини се събужда. Предстоят революционни обрати в живота ни. Съветът е да не ги предизвиквате сами, а да изчакате лагерите да се оформят и тогава да действате. В петък обгрижете някого. Който не даде, да не очаква да получи подкрепа. Ден за благотворителност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в първата декада съботният ден ще предложи грижи, проблеми с деца и родители и проваляне на личните ангажименти. Вероятно е да постъпите комплексарски и невъздържано в ситуация, която може да решите с усмивка и прошка. Луна и Сатурн са в съвпад с вашето Слънце, а този аспект носи стагнации във връзките и раздалечаване в семейните отношения. В неделя ще ви провокира желанието да изкажете и изкоментирате насъбраното. Приказливостта ще е нож с две остриета. Пазете си документацията, бъдете лоялни и не споделяйте с друг чуждите тайни. В понеделник действайте активно до обед, след това до обед във вторник не се обвързвайте с дейности и хора, които може да ви затруднят. 22-23-ти ще ви дадат възможност да изкачите висок връх в кариерата и дейността, с която се занимавате. Назряват трудни и рискови времена. Пълнолунието на 28-и, съпроводено с лунно затъмнение, ще отприщи негативизма, който назрява в света. Когато Луната е затъмнена, страдат повече женското начало и децата. Бъдете внимателни. Концентрирайте се над задачите, които не търпят отлагане. Бъдете експедитивни и до петък свършете важното и неотложното. В петък се дава милостиня, който не е милостив, ще се лиши от милост. За уикенда не планирайте нищо важно, навлизате в рисков период. В събота не избързвайте с решенията.

Козирог 22 декември – 20 януари

Настоящият период ще отприщи агресивни сили, ще ви въвлече в конфликти, от които трудно ще излезете безболезнено. 22-24-ти ще бъдат особено неблагоприятни дни. Негативната звездна енергия се сгъстява. От 23-ти Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните, но по-тежкият и агресивен аспект е на 24-ти, когато Меркурий от Везни ще сключи аспект на чук и наковалня с Плутон от вашия знак. Не е изключено в тези дни и за страната ни, която е под знака на Козирога, да има тежки и неблагоприятни моменти. ще има много агресивно говорене и информации, които може да провокират агресия и да извадят нещата от рамките на добрия тон. Насъбраният негативен потенциал може да се излее върху невиновните в ситуацията. До 21-ви сложете в ред отношенията, които зависят от вас и по някакъв начин ви осигуряват сигурност за следващите дни. За средата на седмицата не планирайте подписване на нови трудови договори, както и срещи, от които очаквате много. На 24-ти ще бъдете изкушени от нечие предложение, което ще работи повече за другата страна. Смирете апетитите и в петък обгрижете някого, към когото имате дълг от миналото. Дава се милостиня. През уикенда почивайте повече и за 28-и не планирайте нищо важно. В този ден Луна и Слънце ще ви гледат в пречупващи аспекти.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Настоящият период ще ви донесе много извънредна работа и отговорности, за които не сте и помисляли или още не сте дорасли за тях. Предстои период на помъдряване, ако преди това не стигнем до провал и навреждане. На някого ще му побелеят косите, ако се занимава прекалено с проблемите на околните. Концентрирайте действията си в семейството, в грижа за родителите и децата. На 19-и може да се наложат пътувания към мястото на личната ви отговорност. Дори и да отидете някъде на гости, пак ще ви хванат със задължения и работа. В неделя още със ставането си пожелайте нещо. Денят сбъдва благите пожелания, а в тези дни всички ние ще се нуждаем от блага мисъл и благопожелания. В понеделник сте близо да важен източник на сила. До обед ще получите важните предложения и желаните покани, след това до вторник на обед може да работите за чужди интереси почти за без пари. На 22-ти са вероятни провокации, но встрани от вас. Не се намесвайте като трети в една рискова ситуация. От 23-ти Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Везните. В живота ви се появява спонсорска подкрепа. Вероятно е повишение след нечия детронация. На 24-ти не участвайте в посреднически инициативи. Мислете повече за личния си интерес. На 25-и чакайте подарък от съдбата.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден ще е затрудняващ и губещ повече за родените в първата декада. Луна и Сатурн от знака на Стрелеца сключват пречупващ аспект с Нептун от вашия знак. Ще ви дотежат нечии фикс идеи и фобии. Родители и деца искат съвсем различни неща и открито се противопоставят на взаимния си избор. Вероятни са скандали и сълзи. Старайте се да туширате с любов и усмивка негативните ситуации. Неделният ден сбъдва благите пожелания, но ако мислите за някого с агресия и злоба, бумерангът ще се върне. Каквото повикате в този ден, такова ще се обади. На 21-ви проблемите ще са повече за родените след 11 март. Не бързайте в нищо и заникъде. Вероятни са опасни зарибявания. На 22-ри късметът ви ще се обади следобед с предложения и покани, които е добре да следвате и удовлетворите. Ставате част от голямата игра, която в момента не се води по правилата. Вероятно е да направите грешка, да споделите нещо отговорно и важно или да издадете нечия тайна. Така ще си докарате излишни грижи. Каквото е важно за вас, е добре да се стартира на 23-ти. От този момент Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Може да очаквате подкрепа от страна на шефове и бизнес партньори, които до момента са били в затруднена позиция. Ползите и защитите ще са взаимни. На 24-ти ще разберете кой е победителят в играта, действайте без протакане. На 25-и направете дарение и чакайте благодеяние.