Хороскоп за днес

С НЕДА ИВАНОВА - понеделник, 17-08-2015 - 21:31


Овен 21 март – 20 априлДен на противопоставяния, на желание за постигане на надмощие. Продължете в посоката, в която сте тръгнали несъзнателно. Съзнателните ви инициативи ще се сблъскат с още по-съзнателните амбиции на хора с власт и интереси във вашата област. Действайте с проверени партньори. Не планирайте пътувания днес и утре, особено с неизправно возило. Преди да подпишете документи, прочетете дребния шрифт. Денят обещава радости и сладости само на трапезата, където може да си позволите повече разкош. Днес не се пълнее.

Телец 21 април – 20 май


Ден за творческа активност и стремеж да се постигнат високи цели, идеали и постове. Не бъркайте тези три неща, ако искате да си осигурите подкрепа. Препоръчват се пътувания, огледи и разговори на място. Отстоявайте принципна политика и ще привлечете хора на принципите и дълга. Ако се наложи, защитете интересите на тези, които считате за невинни и прави в дадена ситуация. Планирайте приятни срещи около масата. Днес не се пълнее, може да нарушите диетата. Но в любовта всяко отклонение ще се наказва.
Близнаци 21 май – 21 юни


От особено значение днес е първият импулс, първата мисъл и впечатление. Доверете се на инстинктите. Може да срещнете важни за бъдещето си хора, да привлечете спонсори и сами да се включите в спонсорска програма. Ще получите и най-изгодните бизнес оферти. Не се отказвайте от битки и конкуренция. Явете се на прослушвания и конкурси, заявете претенциите си в областта, в която се чувствате силни или имате интерес. В труден момент ще получите подкрепа и съдействие от точните хора. Хапнете си на воля.

Рак 22 юни – 21 юли


Днес и при вас няма да мине без битка и противопоставяне. Ще срещате студенина и неразбиране, ще се борите с вятърните мелници на бюрокрацията и ще се налага да се отклонявате от пътя, от програмата и амбицията си. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. В такъв момент е от значение да има на кого да се опрете, да споделите и потърсите съдействие. Това, което сами не може да свършите, ще го направи за вас близък в по-добро положение в дадената област. Денят носи пречистване, не крийте сълзите.Лъв 22 юли – 22 август


Ден на напредък и постижения. Сключете нов договор, осъществете връзка с бъдещи и настоящи партньори, направете нужните заверки и извадете разрешителни. Водете честна игра и отстоявайте принципна политика. Всеки завой към сивата икономика, към нещо забранено и забравено в годините ще ви създаде грижи и неприятности в края на седмицата. Днес и утре шансовете ви в бизнеса и деловите връзки са максимални. Вечерта организирайте купон. Днес не се пълнее. Задоволете апетитите и в любовта.


Дева 23 август – 22 септември


Днес прекрасно се усвояват знания и умения. С лекота ще се докажете и представите на ниво в своята област, но може да потърсите и нужния ви експерт за нещата, които не са от вашата компетентност. Връзките от днешния ден ще продължат в годините, ще носят ползи и за двете страни. Не бива да гладувате. Днес организмът ни превръща храната изцяло в енергия и тъкани. Диетите са противопоказани и разболяват. Оползотворете всяка възможност за личен и делови контакт. Свържете се с нужните хора.


Везни 23 септември – 22 октомври


Луната навлиза във Везни. Препоръчват се пътувания по работа или за удоволствие. Събирайте билки и плодове. Вземете за из път и голямата кошница с продукти. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете. Покачва се градусът на изискванията. Водете балансирана и принципна политика. Не предавайте старите приятели и не заблуждавайте новите шефове. Вечерта може да влезете в конфликти, които утре ще се разраснат. Ако днес или утре заминете за чужбина, дълго ще останете там. Правите животопроменящ избор.Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на лични и професионални битки. Не се съмнявайте, че ще получите подкрепа и закрила, ако чувствате, че правдата е на ваша страна. Ден на честната игра, на братски подадените ръце и на лоялността, която доста загуби от стойността си. Не се страхувайте да покажете чувствата си, да извадите на показ емоциите с едно признание. Ден на закъснелите обяснения, които ще оправят нещата и ще дадат нов импулс на връзките ви. Разговорите ще протекат с лекота на богата трапеза. Не е ден за диети.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

С лекота ще излезете на предни позиции, ще сключите изгоден договор и ще изпреварите конкуренцията. Явете се на конкурси, не се колебайте да влезете в битка за защита на лични и приятелски интереси. Ако имате отношения за изглаждане, време е да ги сложите в ред. Уточнете спорните въпроси, които висят като дамоклев меч и чакат решението си от доста време. Делете по братски спечеленото. Защитете интересите и на тези, с които смятате да работите и вървите заедно напред в бъдеще.

Козирог 22 декември – 20 януари

До четвъртък на обед ще бъдете притискани до стената на необходимостта да се свърши и уреди нещо, което засяга не само вас, но и близки и приятели. Този ден се свързва с верността и дълга, с митичния Еднорог, който ги олицетворява. Не може да си позволите грешен ход, отказ да помогнете или да подкрепите правдивата кауза. Ако постъпите нечестно, чака ви изолация и самота. Поканете на трапезата си хората, с които смятате да вървите напред. Уточнете условия и договорености. Бъдете там, където животът го изисква и любовта го налага.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Прекрасен ден, стига да вървите в правия път, да служите на честа и дълга и да не се отклонявате от поетите ангажименти. Получавате подкрепа в труден момент и сами давате такава. Лагерите в живота ви се оформят. Не се замозаблуждавайте. Който ви предаде днес, ще го стори и утре. Предприетото ще носи късмет и успехи. Подпишете нов договор, търсете си правата и защитете чуждите, ако имате такава възможност. Ден за хубаво хапване и умерено пийване. Спазвайте диета само в любовта. Не е ден за изневери.

Риби 20 февруари – 20 март

Емоционален и творчески ден. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или наберете погрешно някой номер, продължете в тази посока, обадете се, вижте кой каква нужда има и споделете своите. Не се страхувайте да проявите емоция. Ако плачете насън или наяве, това е знак за пречистване. Утре ще се събудите готови за път, за промяна и крачка в нужната посока. Направете нужните връзки, сключете точните договори и изпълнете дълга си. Гонете си целите и бъдете активни. Хапнете си без притеснения, днес не се пълнее.