Предизборна игра на имунитети

Агенция Монитор - четвъртък, 09-02-2017 - 16:24

  Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

 

Предизборна игра на имунитети заформиха една от формациите от гнездото на Командира и фабриката за фалшиви новини на Прокопиев. В дописка, озаглавена „Нова република предлага на партиите Пакт за растеж без корупция“, служителите на бившата говорителка на Иван Костов Стояна Георгиева описват как от коалицията на Радан Кънев били готови да заработят по „румънски антикорупционен модел“ и дори да се откажат от имунитетите си като кандидат-депутати. Това, което обаче нито от „Нова република“ казват, нито от „Медиапул“ напомнят, е, че един от лидерите на новата формация – Трайчо Трайков, така или иначе няма имунитет. Просто защото е обвиняем по делото за аферата „ЕВН“ и заради това не се ползва от законова защита от разследване. Този свенливо скрит факт обаче не пречи на „Нова република“ и аверите им от „Медиапул“ да изкарат коалицията и участниците й в нея истински борци срещу корупцията.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.