Хороскоп за 6 юли, сряда

С НЕДА ИВАНОВА - сряда, 06-07-2016 - 07:00

Овен 21 март – 20 април

Днес няма място за пасивност, изчакване и мъдруване. Активизирайте се максимално, поставате ребром условията си пред шефове и комисии. Гонете си правата и интереса. Ако останете да чакате някой друг да се сети за вас, да ви помогне или окаже съдействие, така и ще си останете да чакате. Вътрешната ви енергия достига високи нива, а това ще помогне да надскочите притесненията си, да направите ход, който другите не очакват от вас, и да получите каквото ви е нужно. Не си позволявайте да играете второстепенни роли.

Телец 21 април – 20 май

Не бива да се занимавате със сериозни дела, но и да изчаквате не се полага. Вероятно е да попаднете под зависимости и шефски разпореждания, които ще ви качат кръвното и ще предизвикат към решителни противопоставящи действия. Телецът има три възможни положения в живота, да работи като вол, да се излежава като свещена крава или да налети на бой като бик в защита на интересите си. В момента само второто не ви се препоръчва. Не протакайте и не бавете топката, ако нещо сте обещали или имате някакви претенции.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се препоръчва пасивност, но и да се натовариш с отговорностите и работата на другите не си е работа. Ако сте на висок пост изисквайте от подчинените да се потрудят повече. Ако всичко си зависи от вас и сами си ковете живота, забийте пирона на личната си и делова активност в стената на конкуренцията. Правете това, в което сте силни, знаещи и можещи. Не се забърквайте в авантюрите на другите, особено ако не са ви ясни правилата на играта. Ден на леопарда, който се готви за скок. Подгответе се и вие и си гонете интереса.

Рак 21 май – 21 юни

Днес сме разделени на тревопасни и хищници, няма средно положение. Постарайте се да уточните максимално позициите си, да се разберете за изисквания и нужди, да се договорите за цени на стоки и услуги. Уредете плащания и сметки. Не позволявайте да ви притискат с нови изисквания и претенции. Защитете предварителните си договори. В този ден е добре да се точат, преглеждат и ремонтират сечива и уреди. Не си позволявайте да тръгнете на път с неизправна кола или на работа с неточни уреди, документи и инструменти.

Лъв 22 юли – 22 август

Край с изчаквателната политика. Днес Лъвът се готви за скок. Съветът към другите е да внимават и да не се опитват да влизат в личната му територия. Във въздуха витае агресия. Няма да се поколебаете да сложите на мястото му всеки, който си превиши правата и се държи неадекватно. Вътрешната ви енергия нараства. Ще покажете зъби и нокти, но в любовта ще галите с кадифени ръкавици и ще постелете на меко. Денят е благоприятен за ремонти и преустройствени дейности. Партньорът ще е доволен, вие също.

Дева 23 август - 22 септември

Ако днес настъпите педала на газта, ако се активизирате и покажете на какво сте способни, какво искате и към какво се стремите, до петък ще получите награди, повишение и някаква особена услуга, която ще ви вкара в по-горни слоеве на обществото. Днес пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалената активност също не е за препоръчване. Направете си добре сметката. Не се оставайте да ви подвеждат с неточни договори, но и не искайте прекалено там, където още не сте се доказали и не сте изпипали работата.

Везни 23 септември - 22 октомври

Излизате от задържащ период. Действайте изпреварващо, особено в посоката, в която имате някакви предимства и подкрепа от свързаните с работата играчи. Днес пасивният човек не само ще загуби, но и травми може да получи, ако не знае какви ги върши. Желателно е да се натоварите физически, да посетите и фитнеса ако ви остане време и да не се отказвате от допълнителни ангажименти. Бъдете сигурни, че ще ви оглеждат и преценяват с кое как се справяте и в петък може да дочакате изгодни оферти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Колкото и да се напъвате днес, при вас трудно ще върви. Нищо няма да ви се дава без бой, без тежки конкурентни битки и без поставяне на ултиматуми и условия. Застанете твърдо зад определена позиция, цена на услуга или заплащане и не отстъпвайте, дори и без да напредвате значително. Важното в момента е да запазите позицията си. Който седи и чака, ще дочака само проблеми и ще бъде изненадан с активни противникови действия в личната му територия на работа и влияние. Само в любовта не могат да ви изместят, но ще се опитат.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес крачите с широки крачки, навлизате дълбоко в територията на конкуренцията, не позволявате да ви подвеждат и прецакват с договори и услуги. Време е да влезете в битки за защита на личната и професионалната си територия. Ден на леопарда. Властват хората с хищнически заложби и интереси. Основната битка на Стрелеца кентавър в момента е между неговата човешка и животинска половинка. На едно място ще надделее едното, на друго другото. Не отстъпвайте от завладените до момента позиции и гледайте напред.

Козирог 22 декември – 20 януари

Край с планирането, време е да осъществите поне част от плановете, над които дълго сте работили. Сега е моментът и да се пазарите, да изисквате от шефовете, а ако сте шеф, да притиснете кредитори, снабдители и персонал с повече изисквания. Който остане в пасивно очакване, ще загуби. Този ден носи късмет за биткаджиите, за хората, които си гонят целта и си знаят цената. Сякаш се събуждате от сън, правите силен ход и до три дни ползите ще се забележат. За петък планирайте преговори и сключване на изгодни договори.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната ви гледа в опозиция от Лъв, а Марс в провокиращ аспект от Скорпион. Няма как да не бъдете провокирани да влезете в битки за лични територии и интереси. Днес пасивният човек ще загуби и даже може да се разболее. Не оставайте на друг да ви движи нещата, за да не позволите в бъдеще да дърпа конците, да ви използва като примамка и кукла на сцената на личния си интерес. Покажете какво искате и защитете позицията си по най-добрия начин. Трудно ще ви се получи, но трябва да опитате.

Риби 20 февруари – 20 март

Във въздуха витае агресия, настройте се на самозащита. Ако се чувствате силни, планирайте и активни действия в набелязаната от вас ниша. Не тръгвайте неподготвени за работа и за важни делови срещи. Не сдържайте енергията в себе си. Потрудете се повече, натоварете се физически, не се колебайте да защитите интересите си и тези на най-близките ви хора. Може да използвате и незаменимостта на рибата прилепало и да станете нужен сателит в играта на големите риби. Не проспивайте шансовете си.


Честит Рожден Ден!

Личната ви година е четворка. Тя носи допълнително натоварване и работа, която може да ви провали почивката и да ви насочи към странични дейности. Впоследствие тези ангажименти може да станат водещи в бизнеса ви. За 2017 г. в живота ви ще настъпят коренни промени. Ще пътувате, ще намерите нова работа и ще тръгнете към нови връзки.

Родените днес са готови да водят битки да се конкурират, да не отстъпват от амбиции и позиции и да провокират околните към действие. Ще светят в светлините на прожекторите. Ще бъдат известни.

Заченатите днес ще бъдат водещи фигури, ще предизвикват революционни промени в живота на близките, ще бъдат борци за свободи и придобивки, но може и просто да хулиганстват.

 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.