Прокопиевите медии в атака срещу съдийски шеф

агенция Монитор - вторник, 31-01-2017 - 20:02

 

Тенденцията, наречена фалшиви новини (fake news), е пропагандното оръжие за манипулиране на обществото, изобретено от медийните пипала на магната Джордж Сорос и употребявано в угода на интересите му по цял свят. Стартираме кампания, в която изобличаваме фалшивите новини, които слугите на Сорос у нас и по света публикуват с цел обслужване на конкретни олигархични интереси.

Откровена и целенасочена атака срещу новоизбрания шеф на Софийския районен съд Стефан Милев подеха медиите от фабриката за фалшиви новини на олигархичния кръг „Капитал“. Причина за зверската атака на медийните бухалки на разградския бос Иво Прокопиев беше фактът, че Висшият съдебен съвет поряза мераците на лобито на доскорошния шеф на СРС Методи Лалов и ментора му – председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, да уреди на поста свой човек. От близо година насам кръгът „Капитал“, подхранван с парите на забегналия зад граница банкер Цветан Василев и грантаджийските бонуси от Джордж Сорос, се опитват да овладеят Темида, за да осигурят съдебна индулгенция на своите тартори. За целта хора от кръга „Капитал“ се пробутват за всеки по-важен пост в съдебната власт, като ако кандидатурата му бъде отхвърлена, започват медийни атаки срещу кадровиците от ВСС, порязали мераците им за овладяване на системата.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.