Дамско рали на високи токчета в Благоевград

Румен Жерев - неделя, 18-03-2018 - 15:00

След 5-годишно прекъсване под напоителен дъжд в Благоевград се проведе атрактивното автомобилно състезание „Дамско рали на високи токчета“. Включиха се 16 екипажа в две категории „Мини“ и „Макси“ – 10 в първия клас и 6 във втория. От Скопие пристигна и дамски екипаж.

Още на втория старт Констанца Томова с навигатор Александра Митова-Литкова спукаха предна дясна гума и финишираха атрактивно по джанта, под аплодисментите на малкото зрители. В крайното класиране те заеха трето място, но получиха „Купата на кмета“.

В официалното класиране в клас „Мини” първо място бе отредено за Симона Грънчарска и Ралица Зулянска, които се представиха с „Mini Cooper“, на второ място се наредиха гостите от Скопие, Македония- Валентина Милошевска и Бръзанова, които участваха с „Opel Corsa“, а трета позиция бе за Констанца Томова и Александра Литкова. В клас „Макси” на първо място бе екипажът от Кюстендил, второ място- гостите от София, а трето място за отборът на Русе.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.