Хороскоп за 17 юни, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 17-06-2016 - 07:00

Овен 21 март – 20 април

Чака ви труден уикенд с големи изисквания към вас и свободното ви време. Затова днес помислете за визията си, идете на фризьор и козметик, направете някои освежаващи и ободряващи процедури. Всяка промяна в излъчването ще насочва погледите към вас, ще привлича внимание и интерес, които ще са от полза за личния ви живот и бъдещата работа. Ще получите информация или ще разкриете неприятна тайна, но това ще даде възможност да направите изпреварващ ход и да поставите някого на мястото му преди да ви е навредил.

Работа - 5
Пари - 5
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Рисков ден за родените в третата декада. Ще влезете в ограбващи и неприятни отношения. Тази вечер по някакъв начин ще предизвикате скандали, които ще ви навредят повече отколкото предполагате. Запазете самообладание, не се вкарвайте сами в губещи инициативи. Не отсъствайте от местата на личния си интерес и се постарайте да изглеждате неотразимо. Ще се появи стар проблем и заедно с новите натоварването и отговорноста ви ще нараснат неимоверно. Не тръгвайте на път, ако някой се нуждае от вас.

Работа - 4
Пари - 5
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

От действията ви днес ще зависят проблемите и неудобствата ви утре. Не започвайте манипулативни игри, за да не попаднете сами под манипулативен натиск. Тази вечер колелето на съдбата ще се завърти, ще се случи нещо особено неприятно и рисково за родените в началото на зодията. Старайте се да се движите по линята на най-малкото съпротивление. Използвайте посредници, не вършете всичко сами. Не се занимавайте с работа, която изисква специална техника на безопасност. Бъдете сред свои хора.

Работа - 4
Пари - 6
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 4
 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят разкрива пред вас тайни, които може да променят живота и отношенията ви у дома или на работното място. Разчистете сметките и терена на бъдещата си дейност. Всяка подадена информация идва в точен момент и помага да излезете от лична или финансова криза. Денят е магичен. Венера навлиза в Рак. Свалете булото на миналото, отърсете се от неприятни присъствия, въздействия и влияния. Обърнете внимание на външния си вид, променете прическата, облечете новите дрехи. Ще имате важни срещи. Оглеждат ви.

Работа - 6
Пари - 5
Любов - 6
Късмет - 5
Здраве - 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада стоят на прага на скандали и разправии. Не се обвързвайте с непроверени хора. Денят се свързва с пръстена и колелото, с възможноста да тръгнете нагоре по стълбата, която води надолу. Не предприемайте изпреварващи инициативи, особено ако непознати хора се бъркат в играта. Опитайте да се освободите от давещото и ограбващо силата ви минало. Сложете край на губеща връзка, върнете пръстена. Утре силата ви ще се върне, ще направите успешен ход и ще определяте приоритетите на околните.

Работа - 4
Пари - 5
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Всичко уредено в днешния ден ще помогне да парирате утрешните проблеми и неприятности. Бъдете внимателни, не оставяйте днешната работа за утре, не планирайте пътувания и отсъствия от дома, особено ако нещо там ви притеснява. Родените в първата декада сами си подливат вода с прибързани изявления и обещания, които няма да могат да изпълнят. Тази вечер рискът ви диша във врата. Ограничете контактите с непознати и не посещавайте рискови места. И на работното ви място се появява опасен конкурент и дразнител.

Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 4
Ззраве - 4
 

Везни 23 септември – 22 октомври

Всичко полезно днес лесно се усвоява. Изпробвайте ново лекарство или нов козметичен продукт. Поне една болежка ще се тушира. Усвоявате и полезни уроци за бъдещето. Колелото на съдбата ще се завърти, ще излезете от неприятни положения с чест и достойнство и ще помогнете и на някой друг да се справи с проблемите си. Тази вечер е заредена с експлозивна енергия. Ще се кажат тежки думи, след които няма да има връщане назад, но пък теренът на действията ви ще се разчисти.

Работа - 5
Пари - 5
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизащата в хармоничния ви Рак Венера отваря нови любовни хоризонти, озарява отношенията ви със стимулираща енегия и преобръща връзките в печеливша за вас посока. Ще получите информация позволяваща да разберете по-добре не само себе си, но и другия, с когото вървите съвместно в бизнеса или в живота. Старайте се да не смесвате служебните с личните ангажименти. Поемете си задълженията. Тази вечер ще бъде рискова за родените в последните дни на зодията. Ще бъдете провокирани. Не ходете сами в опасни места.

Работа - 5
Пари - 5
Любов - 6
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Което до момента е било отдолу, притиснато и притеснено в живота, работата и любовта ще тръгне нагоре. Денят дава възможност да преосмислите връзките си, да поставите условия и на моменти да се държите ултимативно. Не си позволявайте премълчавания, които само ще влошат нещата. Вечета е заредена с експлозивна енергия. Родените в първите дни на зодията ще бъдат провокирани емоционално, а в утрешния ден ще се държат комплексарски, поемайки и чуждата вина. Изключете непремерения риск.

Работа - 5
Пари - 4
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не позволявайте емоционалния ви живот да влияе негативно на професионалния. Връзките ви по месторабота ще дадат накъсо. Венера вече ви гледа в опозиция от знака на Рака. Правите непростими грешки като дистанцирате доскорошните си партньори или чакате на празна ясла някой да се сети за вас, да се обади и да ви подкрепи. Този ден се свързва с пръстена и с колелото. Една отдавна зациклена ситуация ще се завърти и дано намерите начин да излезете с чест от положението. Приключете вредни връзки.

Работа - 5
Пари - 5
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в послединте дни на зодията натрупват неудовлетворение през целия ден и вечерта го изливат на когото падне. Съветът е да се контролирате максимално. Луна и Марс ви гледат в пречупващ и рисков аспект от знака на Скорпиона. Хапете и жилите наред, но и може неприятно да ви ожилят. Ще кажете нещо не на място или ще направите прибързан ход, с който ще дистанцирате някого. За вас колелото на съдбата се завърта в губеща посока. Коригирайте се, извинете се, помирите се, съберете се, дайте си втори шанс.

Работа - 5
Пари - 5
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 4
 

Риби 20 февруари – 20 март

От днес Венера ви гледа в билянтен аспект от знака на Рака. Връзките ви се стабилизират, уреждате неприятен проблем и скъсявате дистанцията с хората, които обичате. Постарайте се да изглеждате добре, да не ходите никъде неглиже, да промените прическа и визия и да бъдете неотразими в очите на партньори и любими. Не бива да нервничите, да изглеждате и да се чувствате притеснени. Действайте изпреварващо на всички нива. Вечерта вървите към опасни срещи. Родените до 1 март да внимават през уикенда.

Работа - 5
Пари - 4
Любов - 6
Кюсмет - 4
Здраве - 4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Не отклонявайте покани за пътувания и гостуване в различни части на света. Освободете се, разкрепостете се, пътърсете нова работа или преподпишете старите договори при по-изгодни условия. От октомври се качвате във влака на промяната, който ще ви отведе на по-добро и престижно място.

Родените днес са заредени с експлозивна емоция и енергия. Ще приемат всичко прекалено лично, ще ревнуват като Отело и ще насочват жилото към себе си, когато не успеят в играта. Притежават магични сили, но могат да ги употребяват в негативна посока, ако попаднат в лоша среда.

Заченатите днес ще са подвластни на капризите на съдбата и на законите на кармата. Много малко неща ще зависят от тях самите. Ще имат ограничен периметър на действие и личен избор.

 
Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.