Любов в парка само с дрехи

Сексът на открито ни прави акула в офиса

Марина Асенова - събота, 11-03-2017 - 15:15

Акробатични пози може да срутят палатката

Желанието за секс се събужда с нова сила през пролетта. Слънцето и цветята разпалват въображението и романтиката. А ласките сред природата увеличават възбудата, зареждат с адреналин и връщат страстта във връзката. Именно пролетта е най-подходящият сезон за бебе. Температурата на околната среда влияе върху мъжката фертилност, а количеството и подвижността на сперматозоидите достигат своя максимум.  Според сексолозите правенето на любов сред природата през уикенда връща тонуса и ни зарежда с енергия за новата работна седмица.  От пролетната умора няма и следа, така вместо да подремваме на бюрото в офиса ставаме истински акули, казват те.
В парка  
Осигурете си няколко часа страст на поляната през почивните дни и така ще сте пълни с енергия за новата работна седмица. Преди да се отдадете любовта, изберете място, за да сте сигурни, че никой няма да ви прекъсне. Парковете в големите градове са пълни със затънтени местенца. Забулени в храсти беседки, криволичещи пътеки и... много дървета.  Облягаш се с гръб на някое от тях и обгръщаш партньора си с единия крак. Сексолозите наричат позата „дървосекач“.  Освен невероятна емоция тя е много добро упражнение за бедрата. Единственият минус е, че трябва да внимавате да не нараните гърба си. Затова най-добре не сваляйте дрехите си. Така ще имате възможност за бърза реакция, ако ви изненадат зяпачи.
На палатка
Безлюдна поляна в гората вероятно е най-удачното място за секс без да бъдете обезпокоявани.  Имайте предвид, че както пясъкът, така и тревата гъмжат от всякакви гадинки. Заради невероятното изживяване с любимия сред природата обаче си струва да поемете този риск.  Ако изберете секс в палатка, внимавайте доколко ще се развихрите. Леката конструкция не позволява  пълна свобода на движенията, защото може да се срути.

Ласки по график ни държат в кондиция


Пролетта събужда страстта, но двойките, които са заедно от години, имат нужда от допълнителен стимул.  Понякога  в основата на най-горещите сцени в леглото се оказват съвсем дребни жестове.  

Целувайте се
Опитайте да се целувате поне пет минути, преди се развихрите в леглото. Ще се почувствате като тийнейджъри. Това приятно ще ви изнерви и ще завърши с най-хубавия секс, който сте правили някога.

Планирайте
Покрай дългите часове на работа и много служебни отговорности не остава време за романтика, както и за секс. Ако си определите график за любовни ласки,  ще сте в подходящото настроение за това само няколко минути след като започнете.
Пазарувайте
Пазарувайте заедно дрехи и ги пробвайте, това ще разпали страстта и няма да имате търпение да се приберете.

Снимка
Вземете секси снимка на любимия за уолпейпър на телефона си и развихрете фантазията през деня.

Палав SMS
Закачливите SMS-и са идеален начин да събудите любимия от зимната апатия.  Напишете му сексуалната си фантазия в едно изречение.  

Стриптийз
Открийте най-подходящото място у дома, за да бъде изпълнението успешно. Трябва да имате достатъчно пространство, за да можете да се развихрите. Обикновено диванът е любимо място на половинката ви. Затова го позиционирайте там.  

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.