Хороскоп за 28 февруари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА - вторник, 28-02-2017 - 09:23

Овен 21 март – 20 април

Край с изчаквателната политика, особено в любовта. Вечерта е точният съвпад на Луна и Венера във вашия знак. Ще ги видим заедно на нощното небе. Непременно си уредете среща. Запознайте се, помирете се, сдобрете се. Пасивността е нежелателна. Не правете повече компромиси и на работното място. Проблемите ще са повече за тези, които имат интимна връзка по месторабота. Такава ситуация ще налага компромисно поведение, което изобщо не е във ваша полза и интерес.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

В този ден във въздуха витае някаква агресия. Всеки е тръгнал с голямата кошница с надежди и очаквания, които ще го настроят негативно, ако нещата не се получат както се очаква. За вас е добре да се настроите на самозащита. Търсете начин да извлечете ползи от нечие отсъствие или некачествено присъствие. Препоръчва се активно физическо натоварване. Идете на фитнес, сменете един вид труд с друг. Не планирайте за утре колективни инициативи, участия в митинги и събрания. Очертават се сблъсъци на интереси.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Постепенно енергийният ви потенциал нараства. Увеличете натоварването, за да го изразходвате. Не позволявайте на енергията ви да се насочи към някой вътрешен орган и да ви разболее. Излейте и негативните чувства навън. Намерете си отдушник и душеприказчик, но бъдете внимателни в споделянето. Този ден ни облъчва с любов, с желание за взаимност и интимност. Ето една чудесна посока, в която да вложите усилия и страсти. Добре е да се работи с метали, да се точат сечива, да се поправят уреди и машини.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък ден за родените в първата декада. Може да бъдете обект на нечия агресия не само в работата, но и в любовта. Венера и Луна ви гледат в пречупващ апект от знака на Рака тази вечер. Вероятни са скандали с близки и любими, усещане за лъжи и изневери, които ще отровят семейния и приятелски мир. Не може да стоите пасивни и да се надявате нещата да се оправят сами. Пригответе се за тежка конкурентна битка, за защита на личните си и професионални позиции. Ако не нападнеш ще те нападнат. Конкуренцията е безпощадна.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден с възраждаща и регенерираща сила. Енергията ви достига високи нива и търси поле за изява. Може да се справите с лекота с лични и професионални проблеми. Прегледайте машините, с които ще работите. Наточете сечивата, подгответе се за новите селскостопански дейности, за пътуванията, преговорите и срещите, които предстоят. Вечерта непременно си уредете среща и с любовта. Вървите към нови запознанства. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Овена. Откраднете си малко забранено или забравено щастие.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август - 22 септември

Ден на тежки битки за територии, права и любов. Конкуренцията е безпощадна. Ще се използват всички позволени и непозволени средства за елиминация. Пригответе се за битки на работното място и в любовта. Ще си проличат истинските биткаджии, ще успеят хората, които не са склонни да се предават, да отстъпват от своята територия и права. Пасивността разболява и вреди. Не се свивайте, за да не ви притеснят и притиснат още повече. Нужно ви е максимално физическо натоварване. Енергията ви търси поле за изява.

Работа – 6

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес Луна и Венера гледат в опозиция родените до 2 октомври. Може да очаквате проблеми в любовта, изневери и изненадващи случайности, които ще обтегнат отношенията с близки и партньори. Нещо скривано от доста време се разкрива и настройва за атака хора, които до момента са се държали съвсем дипломатично и спокойно. Не правете това, което не искате да ви направят и причинят. Лош ден за изневери. Очертават се и предателства на работното място, особено ако там се предоверявате или поддържате и странична връзка.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на любовни изкушения. Луна и Венера се целуват в знака на Овена, който понякога ви бие по сексуалност. Ще попаднете в любовни капани и ще заложите такива. Пасивността е нежелателна. В организма ни се пробуждат латентни сили и страсти, които търсят поле за удовлетворение и изява. Увеличете физическото натоварване с любов или с упражнения във фитнеса. Сънищата ви ще се сбъднат и ще бъдат своеобразна проверка на възможностите ви. В момента за вас върви тестова програма. Оглеждат ви, преценяват ви.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на високите енергии, на още по-високите амбиции и очаквания от ваша страна и от страна на тези, с които ще влезете в контакт. Вдигате летвата, работата ви потръгва и в любовта няма да останете на сухо. Днес Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Овена. Настроени сте на атака. Не мислите да отстъпите от позициите си. И на чуждото ще посегнете. Ако не нападнете ще ви атакуват. Пасивността в този момент разболява. Дайте воля на събуждащата се енергия в тялото и в душата. Всичко може да се постигне и уреди.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес проблемите ще са повече за родените в първата декада, а утре и за останалите. Тръгвате с рогата напред на работното място и в личните връзки. Не може да си позволите да останете пасивни, да изчаквате някой друг да помисли за вас и да реши личните ви проблеми. Вървите към неприятни разкрития в любовта. Може да се решите на изневери, които ще променят тотално живота и положението ви на работното място. Очаквайте провокации. Днес клюката върши мръсната си работа. Очертават се тежки битки на интереси.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес е трудно да избягаш от любовта, да не споделиш и да не признаеш чувствата си. Престанете да се криете зад приятелските чувства. Покажете какво наистина усещате и към какво се стремите. Всякакъв тип изчакване ще ви носи само загуби и ще задълбочава личната криза. Сега е момента да се изправиш срещу страховете си и да направиш нужните признания. Влезете в битки за защита на приятелски и роднински интереси. Любовта е основното ви оръжие, възползвайте се, вземете си глътка щастие.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Луната преминава през градусите на обсебването. Денят изисква да се противопоставите на хора и обстоятелства, които ви оказват негативно влияние и използват енергийния ви потенциал. Вървите към обяснения в любовта, към признания и еуфорични състояния. Настроени сте на битки, от които в миналото сте се отказали по една или друга причина. Днешният ден изисква активност, противопоставяне и решимост да си гониш интереса, да не се примириш с разделите в любовта, да защитиш правото си на обич и щастие.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви ще се увеличи. Ще имате допълнителна лична или професионална отговорност, за която може и да не ви се плаща толкова. Не се опитвайте да бягате от задълженията си. Организирайте и развийте една стабилна база, която ще бъде трамплин за големия ви скок напред в бизнес и в живота през 2018г.

Родените днес са изключително чувствителни и емоционални деца. Те не могат да живеят без любов, те дишат любов и ще бъдат щастливи един ден, ако намерят своята половинка родена под Овен. Ще имат много и ще раздават много. Научете ги да ценят парите. Ще се занимават с благотворителност.

Страсти и активност на всички нива ще владеят душата на заченатите днес. Ще бъдат борци за права и справедливост, но може да станат и хулигани. Важното е в каква среда ще попаднат.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.