Христо Мутафчиев (вляво) получи ключовете за новото Mondeo от управителя на „Мото-Пфое“ Димо Николов.
Снимка Мото-Пфое

Христо Мутафчиев яхва новото Mondeo

Денислав Стоянов - сряда, 09-12-2015 - 13:34

Флагманът на Ford е сред основните претенденти в конкурса за кола на годината у нас

Ключовете за чисто нов Ford Mondeo получи председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев от представителите на марката у нас „Мото-Пфое“.

Събитието се състоя в Сердика център, на брандирания изцяло с Ford партерен етаж.

По този начин от компанията отбелязват 15-годишното успешно партньорство със съюза на артистите. „В България се играят много постановки в цялата страна и всички актьори ще са много доволни, че ще имам възможността да обикалям повече и да стигам при тях по-бързо. Благодаря на „Мото-Пфое“ за подкрепата и приятелството през всичките тези години“, каза Христо Мутафчиев при получаването на ключовете от Димо Николов, управител на „Мото-Пфое“. „Аз всъщност съм първото рекламно лице на Ford в България, още от 1992 година, когато заснехме първия въобще рекламен клип у нас, с Ford Sierra. После рекламирах и Ford Escort”, допълни актьорът.

Mondeo-то, което Съюзът на артистите в България получи е сред основните претенденти на тазгодишния конкурс за кола на годината у нас. Освен с него от „Мото-Пфое“ се впускат в конкурса с друг основен играч в категорията 4х4 автомобил на годината. Там всъдеходът на Volvo – XC90, признат за най-сигурния автомобил на планетата, е сред основните конкуренти за спечелване на приза. Той се бори също така и в категорията за премиум кола на годината. Компанията има състезател и в другата основна категория - Ford S-Max, който ще претендира за ван на годината.

 
 
Тагове:  FordMondeo