Ford Edge зарежда от горивата на OMV MaxxMotion за максимална мощност и защита.
Снимки OMV България
Вносители на нови коли препоръчаха качествените и изпитани горива

Бензин с октаново число над 100 пускат у нас

Денислав Стоянов - сряда, 24-05-2017 - 20:47

Новият MaxxMotion извлича максималната мощност и щади двигателите

„Нашите търговци препоръчват на клиентите да зареждат автомобилите си с качествени горива, без да посочват определена марка”, каза Атанас Фурнаджиев, управител на „Мото-Пфое”, при представянето на новия бензин MaxxMotion 100plus предлаган от OMV в България. Той допълни, че подкрепя инициативата на OMV да предлага качествени горива, като новия бензин OMV MaxxMotion 100plus, защото по този начин автомобилите, които „Мото-Пфое” продава у нас от марките Ford, Volvo, Land Rover и Jaguar, извличат максималната мощност и динамика от двигателите си и в същото време са максимално защитени от повреди на горивната система.

Управителят на „Мото-Пфое” Атанас Фурнаджиев подкрепи новото гориво на OMV България.

В подкрепа на новото гориво OMV MaxxMotion 100plus се изказа и изпълнителният директор на „Порше БГ” Маркус Татцер, който заяви, че за RS и S-сериите на Audi, както и за моделите Golf R и Golf GTI също е много важно качественото гориво. Той обяви, че от няколко години са партньори с OMV, тъй като горивата им изпълняват най-високите изисквания на автомобилните производители Audi и Volkswagen, които „Порше БГ” представлява у нас.

Д-р Максимилан Щаудахер (в дясно) от OMV разкри предимствата на новия над 100-октанов бензин.

Според представителите на OMV, новият бензин MaxxMotion 100plus увеличава както ефективната работа на двигателя, така и оптималната функционалност и живот. Горивото повишава мощността и подобрява ускорението в ниските обороти на двигателя. Новият бензин съдържа компоненти, които са силно устойчиви на детонация, което носи предимства особено при съвременните двигатели с директно впръскване. Подобрената ефективност на работа и на горене се дължи на високото октаново число - минимум 100, и на почистващия ефект на горивото върху входящите клапани.

Популярният актьор Захари Бахаров е лицето на новата кампания за летните горива на OMV в България.

Бензинът играе важна роля в запазването на функционалността и ефективността на съвременните автомобили и двигатели. Иновативните добавки в горивото предотвратяват появата на корозия по частите на двигателя и цялата горивна система. Съществуващите отлагания по входящите клапани ефективно се премахват. Това удължава живота и ефективната работата на двигателя. OMV България представи лицето на новата си кампания за летните горива – популярния актьор Захари Бахаров „Поканата да застана зад горивата MaxxMotion наистина ме зарадва. За мен OMV е символ на качество – OMV MaxxMotion е едно от правилата ми за добро пътуване”, заяви актьорът.

Тагове:  Мото-Пфое

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.