Хороскоп за 6 ноември – неделя

С НЕДА ИВАНОВА - събота, 05-11-2016 - 22:00

Овен 21 март – 20 април

 

Край на лятното часово време. Време е да сверим и часовниците си в политически план. Съобразете се с изискванията на момента. Денят ще донесе тенденция към проблеми, неприятности при пътуване, загуби на документи и разговори, след които може за дълго да останете разделени или скарани с някого. Родените в третата декада ще бъдат подложени на атаки и провокации. С всички сили се стремете да запазите неутралитет, независимо какво се случва наоколо. Отложеното за утре ще тръгне на ниво.

 

Телец 21 април - 20 май

 

Всичко предприето днес ще носи късмет и ползи, ще устройва семейството и бизнеса ви на нова позиция и ще ви среща с нужните хора. По някакъв начин напипвате златоносна жила, която ще обезпечи и бъдещето на децата. За вечерта не планирайте срещи с много хора. Ограничете се в тесен семеен кръг, постойте край огнището, запалете лапите, не мислете за негативни неща. Навлизаме в дена на феникса. Някои надежди ще възкръснат, други ще потънат в прахта на забравата, но при всички положения вие печелите.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

 

Денят не започва добре. Води ви някакви усещания за проблеми и притеснения, които ще се засилват до обед, но след това за вас ще се появи светлина в тунела на отношенията. Навлизате в доминантен период. В следващите два дни ще водите в играта и ще направлявате избора на околните. Този ден включва в действие фините енергии, излизат на преден план нещата скривани дълбоко в душите. Може да се приготвят лекарства и за най-тежките болести и да се разреши проблем, който тегне на главата ви от доста време.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Неблагоприятен и рисков ден за родните в третата декада. Изпълвате се с агресия, стоварвате личната си неудовлетвореност на най-близките и на тези, които ви подкрепят. В обедните часове предстои за вас смяна на караула, възможност да се променят нещата, да се коригира тактиката, да се изберат нови методи и действия, които ще са печеливши. Бъдете внимателни с документацията си, не си позволявайте да изгубите самообладание на място, където ще ви оглеждат и провокират. пътувайте, обмислете бъдещите си действия.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Денят дава възможност да надникнете в чуждия живот и избор, да парирате нечия атака и да отговорите на удара. До обед имате повече предимства, възможности за пътувания и срещи полезни за бъдещето. От обед навлизате в неблагоприятен период, в който някои приятелства и кармични връзки ще ви притесняват и застопоряват. За утре следобед не планирайте нищо важно. Концентрирайте усилия и действия до обед. Тази вечер може да сънувате пророчески сън, показващ истинското ви предназначение.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Благоприятен ден за инициативите на родените след 11 септември. Ще намерите сили да се противопоставите на интересите на хора, които ви  притесняват от доста време. Заедно с лятното часово време сменяте и подхода към околните. Навлизаме в деня на феникса, възраждат се неподозирани апетити, но тази вечер спазвайте диета. Ограничете страничните контакти и в любовта. Сондирайте с близките намеренията си. Постойте край огън и мислено изгорете в него всичко негативно и вредно.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

За родените в третата декада предстоят притеснения и нежелани въздействия, които ще променят отношенията и плановете ви до вечерта. Очертават се непредвидени пътувания. Едно отсъствие от важна за вас инициатива, ще настрои близки и приятели срещу вас. Следобед навлизате в силен и възраждащ период. Ще намерите верния подход във всяка ситуация и ще постигнете нужното примирие. За утре преди обед насрочете срещите, от които очаквате ползи. Денят носи освобождение от греховете, волни или неволни.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Важното свършете до обед, без да провокирате околните и да се намесвате в чуждия избор. Каквото си пожелаете ще се сбъдне и стане факт след време. Към обед се включват фините енергии, започват трансформации в мисленето и тези, които нещо са ви обещали може да се отметнат. Трудно ще налагате исканията си. Обърнете внимание на здравето си. До утре на обед може да намерите нужното ви лекарство или съвет от капацитет. Оставеното без внимание и контрол ще се развие негативно и ще ви коства много.

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

Ако нещо не стане както сте го намислили друго ще се получи и ще ви обнадежди. Този ден ви дава повече ползи и варианти, възможност да правите промени в движение и да изберете най-доброто за себе си и семейството в момента. Следобедните часове са заредени с повече емоционалност. Очертават се признания, от които един ще се зарадва, а друг ще се притесни, но като цяло отношенията у дома ще се променят в една благоприятна и честна посока. Не оставайте нищо неизчистено. Ще ви олекне на душата.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените в третата декада лесно ще губят самообладание и ще влизат в разправии. Луна и Марс са в съвпад с рожденото ви Слънце, а като се прибави и пречупващият аспект с Уран от Овен нещата съвсем ще излязат от контрол. Може да си докарате и здравословен проблем с прекалено емоционалната си реакция. Обедните часове са най-притеснителни. На семейната трапеза пламват войни, готви се скандал. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Щадете се, вероятни са травми на състезания.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

До обед се чувствате неуверени, провокирани и в известен смисъл ощетени. Не се напрягайте, не приказвайте излишно, не провокирайте околните. Към обед Луната навлиза във вашия знак. Започва трансформация на отношения и усещания. Ще намерите своето място на сила. До утре на обед ще направите един от най-силните си ходове за месеца. Съдбата ще ви даде шансове, за които не сте мислили и дори не сте се постарали. Възможно е да получите покани за нова работа и да се окажете в среда, адекватна на разбиранията ви.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Мислите и мечтите от тази сутрин може да се сбъднат и станат реалност. Подсъзнателно усещате как ще се развие една привидно невъзможна за другите ситуация. Към обед се включват фините енергии. Мисленето ви преминава на нова навивка на отношения и действия и до вечерта може да промените планове и намерeния. Ден за покаяние и прошка. Посетете тези, които сте забравили в забързаното си ежедневие. Ще получите свежи идеи, които още утре ще реализирате. Нищо не е случайно, жестовете ще се запомнят.

 

Ч.Р.Д. Личната ви година е осмица. Приключвате с придобивки и възмчожност да уредите имотни и наследствени отношения. Съдбата дава възможност да вземете това, което си е ваше. В следващата година се ориентирайте към приключвания и инвентаризация в чувствата и начина на живот. Предстоят раздели, които разчистват пътя.

Родените днес са прекалено емоционални и склонни да доминират на всяка цена в кръга си от лични и професионални интереси. Трудно ще ги контролирате, по вероятно е те да ви контролират. Притежават свръхсетивни способности и възможности за въздействие и манипулация. Родените около 1 октомври са вечните им покровители.

Заченатите днес ще изживеят ярък и многообразен живот. Ще пътуват много, ще бъдат известни, ще са добри оратори, учители и лекари. Ще направляват чуждия избор.

Тагове:  хороскоп

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.