Хороскоп за 24 март, петък

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 24-03-2017 - 08:33

Овен 21 март – 20 април

Ден на кривите сметки. Всеки вярва в своите достижения и си дава нереална самооценка. По незначитени поводи ще избухват конфликти. Ще се сърдим на тези, които не ни разбират и на тези, които много добре ни разбират, но се опитват да ни криткуват. Така лесно се стига до преразход на сили и средства, до излишни изказвания и ходове, от които ще ви се иска да се откажете. Стремежът е към повече обективност. Трудно ще свалим маските, но поне може да се опитаме да оценим всеки факт и непремерено действие.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят е зареден с желание за разправии. Лесно се влиза в конфликти, още по лесно се разпалват семейни, съседски и колегиални войни. Опитваме да се надприказваме и така затъваме в дреболии. От неразбирателството ви с партньри ще се възползва конкуренцията, но и в нейните редове ще има провали. На всички нива ще се свърши малко работа поради неразбиране и взаимно незачитане. С пълна сила действа грубият материализъм. Всеки си прави сметката, а така общата ни сметка излиза крива и не покрива разходите.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Не се включвайте с действия и изявления в голямата говорилня наоколо. Предстоят избори и промени, които ще завъртят отношенията ви към противоположния полюс. Приятелите ще станат врагове, но и обратното. Прекъснете вредни връзки. Желателно е да се срещнете с учителите си, с консултанти и наставници, на които вярвате и които никога не са ви подвеждали. Ще се правят опити да се руши чуждия имидж, ще се залагат капани за наивници и ще се търси вазможност за провокации.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Един от критичните и опасни дни за месеца, в който хората лесно могат да бъдат провокирани и разговорите бързо да прераснат в скандали. Движете се по линята на най-малкото съпротивление, не правете забележки и отминавайте без коментар чуждите. В този ден лесно се стига до преразход на сили, енергия и пари. Дозирайте нещата, не се хвърляйте на първата предложена възможност. Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност в работата и в живота. Не си давайте много зор.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на конфликти и противопоставяне. Вероятно е група хора да обединят интересите си срещу вашите. Не влизайте в пререкания, отложете за следващите два дни важните преговори и делови въпроси. Препоръчва се пост и въздържение, като последното е по-важно. Желателно е да посетите учители и консултанти, на които вярвате. Търсете съвет от капацитет и след добро обмисляне на ситуацията стартирайте утре новите си проекти и начинания. Бъдете избирателни във връзките, пресечете вредните контакти навреме.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес конкурентите ви взаимно може да се елиминират, а това ще помогне да се внедрите в нова пазарна ниша. Не се разправяйте с никого за нищо, а тихо и кротко си вършете работата и си гонете интереса. И докато другите се карат вие може да оберете екстрите. Всичко да се прави внимателно, без много тичане и бързане. Пазарете се, не давайте повече отколкото сте определили за стоки и услуги. Днес всеки си прави сметката и се стреми да прекара другия. Наоколо е голямо суетене. Използвайте го, уредете си проблемите.

Работа-5

Пари-5

Любов-05

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Може да изиграете ролята на арбитър между двама и от двете страни да получите пари и оферти. Бъдете внимателни. Може да пострада третият, който се меси в отношенията на други двама. Ден и на последни политически сблъсъци преди голямата изборна промяна. На всички нива действа грубият материализъм. Всеки си прави сметките, но доста от тях ще са без кръчмаря. Впрочем ролята на кръчмаря в момента е ваша. Възползвайте се.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Конфликтен ден. Лесно може да се разруши крехкото семейно и професионално равновесие. Ругаем се за дреболии, суетим се в желанието да направим правилен избор и така пропускаме моментите за разбирателство. На всики нива ще има разправии. Преговорите ще вървят трудно, ще получавате неприятни знаци от съдбата. Съветът е да изчакате, да насрочите важните за бъдещето ви срещи за укенда, когато всичко при вас ще тръгне по вода. Утре ще получите на ниска цена това, което днес ви се дава с големи лихви.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес чуждият късмет идва при вас. Може да направите стабилизиращ ход в момент, когато околните се колебаят или влизат в конфикти, които им отнемат силата и възможноста да преценят реално плюсовете и минусите на всяка ситуация. Не се разправяйте с никого и за нищо, а се постарайте да грабнете в движение това, което съдбата ви предлага като възможност и вариант. Може да използвате и посреднически услуги или сами да влезете в ролята на консултант. Днес печелите от чуждите нужди и проблеми.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят носи остри сблъсъци на интереси и позиции, както у дома, така и на работното място. Като добавим и политическите битки за предстоящите избори, положението наоколо ще е доста напечено. Ако си позволите критикарско и наставническо поведение ще сбъркате. Стойте настрана от конфликтите, постарайте се да извлечете максимални ползи от битките на другите. Денят е зареден с опасни експлозиви на емоци и чувства. Усещаме се по някакъв начин прекарани и ощетени. Отложенто за утре ще тръгне по правилата.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес печелят хората, които могат успешно да изиграят ролята на арбитър, рефер и съдия в игрите на другите. Отредена ви е такава роля, възползайте се. Разбира се, че понякога и арбитърът може да бъде ощетен или да пострада, но ако в момента водите умна и последователна игра със сигуност ще спечелите и от двете страни участващи в споровете. И в политически план ще спечелат повече тези партии, които играят ролята на смазка в отношенията, които стоят леко встрани от битките на големите и чакат своя шанс.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на заблуди и конфликти. Някой се опиянява от постигнатите временни победи и позволява на друг да влезе в личната му територия, да му попречи и въздейства. Очертават се остри сблъсъци на интереси, битки за влияние, престиж и пари. Никой не е склонен да пусне кокала, а и към чуждия поглежда. В такъв момент е нужна трезва оценка на реалностите и напасване на изискванията на средата, в която се движим, работим и обичаме. Отложете за уикенда участието във всякакъв вид избори. Днес скандалите са почти неизбежни.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Не се помайвайте, търсте ново място за внедряване, нова работа и нова връзка. Добре е да подпишете нови договори предимно на Асцендента си. Ще получите покани и защити, ще извлечете пози от имотни и наследствени делби и може да намерите новото си седалище или място в живота. Не е време за изчакване, действайте изпреварващо.

Родените днес имат дарба да работят екипно и да увличат с личния си ентусизъм околните. Умът им е настроен на космическия ум, а това ще помогне да улавят бъдещите тенденции за развитие. Слушайте ги един ден какво ви казват и съветват. Ще бъдат много добри прогностици.

Заченатите днес ще бъдат богати, ще получат имоти и придобивки и от двата рода, както и от рода на партньора, с когото ще работят и живеят съвместно. За тях ще е в сила поговорката, че каквото посеят това ще пожънат.

 

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.