Хубавец сее СПИН и паника в Рим – поне 17 заразени

Румен Михайлов, Италия - събота, 12-12-2015 - 16:19

Не стига страхът от терористи, който тревожи от доста време Рим, ами през последните дни Вечният град бе връхлетян и от СПИН-психоза. Защото се разбра, че вихрилият се през последната година из неговия център трийсетгодишен плейбой е заразил с опасната болест 17 девойки. Поне толкова са си признали досега, че са преспали поне веднъж с него, а анализът на кръвта им е доказал присъствието в нея на смъртоносния вирус HIV. За нещастие две от въпросните дами са лепнали жестоката болест и на партньорите си след скъсването на мимолетната връзка със „сеяча” на СПИН.

В началото на декември Валентино Т. бе задържан с обвинението „умишлено разпространение на епидемия”. Защото според прокуратурата той знаел много добре, че е заразен със СПИН, но въпреки това и дори нарочно преспивал с многобройните си гаджета без да ползва задължителния в неговия случай поне от морална гледна точка презерватив. А иначе плейбоят бил изключително харесван от дамите – печелел ги както с хубостта си, така и с безупречното си поведение и добре имитирана сърдечност. Изобщо не подбирал дали те са ученички, студентки, омъжени или дори в зраля възраст – свалял наред, стремейки се да преспи с максимален брой мераклийки за ласките му. Затова специалистите по инфекциозни болести в италианската столица пък и в цялата страна се опасяват, че заразените от СПИН - терориста могат да бъдат много повече от вече официално известните 17 дами.

За жалост вчера масло в разгорелия се огън на психозата наля съобщението, че Валентино Т. може да бъде пуснат на свобода под гаранция и да се развихри на терени, където все още е непознат за дамите.