Хороскоп за 17 април - неделя

С НЕДА ИВАНОВА - неделя, 17-04-2016 - 10:30

Овен 21 март – 20 април

Вашата управляваща планета Марс тръгва в ретроградна посока. Опитайте да рестартирате строителни дейности и ремонти. Поправете всичко, което се нуждае от редакция и поправка. И в отношенията се препоръчва да смирите агресията, да насочите енергийния си потенциал към нещо по-градивно и обезпечаващо. Планирайте за следобед или за утре срещи с потенциални инвеститори и благодетели. Всяка среща, всеки разговор и покана са от значение за бъдещето и личните ви връзки. Направете инвентаризация на наличностите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

До вторник на обед е вашето време, вашият шанс да уредите и подредите живота и работата си по нов начин. Днес се препоръчват всякакъв тип преустройствени и обезпечаващи живота и труда ви дейности. Не се скъпете на сили средства и материали. Всичко, което направите нека да е поставено на сигурна основа, да е достатъчно здраво и надеждно. Чакайте обаждания и покани, които ще ви осигурят допълнителни доходи и ще пренасочат усилията ви в една престижна посока. Вървите към перспективни запознанства.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в първата декада денят носи повече притеснения и промени, които ще разбъркат личните ви и семейни планове. Обстановката се изостря. Някой тръгва да се изнася, друг да се нанася преди да е помислил за последствията. Спазвайте закона, пасивноста е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. С действията си в момента помагате на конкуренцията и затруднявате тези, които ви приемат, разбират и обичат. Бъдете внимателни с храната, вероятни са стомашни неразположения.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за активни действия по всички флангове на личната ви амбиция и заетост. Енергията ви блика като фонтан. Ще ви стигнат сили и за най-трудните и тежки задачи. Не изоставайте от графика, който сте си направили, за да не ви изпревари конкуренцията. Днес всеки захапва кокала и не е склонен да дели с чуждите. Семейството се сплотява, правят се ремонти и реустройства даващи възможност да се намери място за всеки и да се освободят пазените и натрупани средства и ресурси за нови инициативи.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Енергиен ден помагащ да стигнете далече и да се изкачите нависоко. Всяка среща и разговор са от значение. Планирайте срещи с евентуални спонсори и бизнес партньори. Съдбата ви дава шанс да направите голяма крачка напред в личното и духовно израстване. И най-големите проблеми ще се решат, а за по-малките ще има кой да се погрижи. Една покана за вечета може да ви срещне и с точните хора в любовта. По някакъв начин днес откривате пещерата на Аладин. Не взимайте нищо освен универсала в лицето на вълшебната лампа.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес и вие може да си отчупите едно нескромно парче от баницата на живота. Действайте активно на всички нива. Съберете семейния съвет и решете проблемите със собственоста, с ремонтите и брокерските инициативи. Ще намерите изход от ситуация, която от доста време ви притеснява и пречи на развитието и просперитета на фамилията ви. Пасивността е нежелателна, но и не бива да се претоварвате. Не позволявайте на странични хора да определят избора ви. В социален и политически план за вас се очертават сблъсъци на интереси.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Участвайте в спонсорски и дарителски инициативи и до два дни сами ще станете обект на подкрепа. Ден за ремонти, за определяне на приоритетите на семейството и децата. Не чакайте друг да ви свърши работата, защото ще притегли към себе си общата черга. Не се ядосвайте за нищо. Всичко случващо се в момента отваря новата посока в живота ви и колкото и да е тежка ситуацията ще се изчисти от вредното и задържащото. Днес и утре може да намерите нужното финансиране, материали и строители за предстоящите ремонти.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят разчиства сметки и отношения, дава възможност да излезете от задържащи и зациклящи обстоятелства, да се съберете и разберете с близките и да решите кой с какво ще се натовари в предстоящите инициативи. Планирайте за утре среща с инвеститори, строители и бизнес партньори. Навлизате в период, в който с всеки може да се разберете и договорите. Не се препоръчва пасивно изчакване. Ден за първа копка и първа целувка. В момента всеки се бори за място под слънцето, направете го и вие.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес Марс тръгва ретроградно във вашия знак. Дава ви се шанс и възможност до средата на август да разрешите проблемите от настоящия момент. Случващото се в тези дни ще задвижи една дългосрочна програма, която няма да стане за ден или два, ще изисква дълго да се потрудите, за да успеете и реализирате печалби. Предстои да се разчистят сметките, да се извадят на светло дела и отношения, които дълго време сте оставили да се развиват без ваш контрол и участие. Заемете се активно с проблемите на семейството и рода.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Днес и утре имате максимални шансове за успех. Натиснете педала на амбицията, тръгнете в посоката, която отдавна ви привлича и започнете благоустройствени дейности, които ще помогнат на семейството ви да живее по-добре и по нашироко. Планирайте срещи с посредници, покровители и спонсори. С лекота ще придвижите задачите, които в предните дни са ви пречели и разсейвали. Ще ви се обадят с предложение за работа и покана за съвместна инициатива. Анализирайте и споделете с близките всеки свой ход. Печели екипната работа.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден свързан с традициите, с личното ви хоби и заниманията на децата, които изискват цялото ви внимание и подкрепа. Ще намерите решението на всеки проблем. Концентрирайте и усилията на фамилията в точно определена посока. Не бива да се преуморявате, но и да чакате пасивно не си е работа. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, не се стопирайте, а продължете и стигнете до края. Денят разчиства отношенията, дава шанс на всеки да тръгне по пътя си и да бъде там, където ще се почувства обезпечен и щастлив.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Със сигурност днес някой ще се възползва от парите, ентусиазма и желанията ви и дано това бъдат децата и най-близките ви хора. Ще работите на чужда нива и ще правите услуги. Внимавайте и спазвайте закона. Не се занимавайте с нищо, което може да ви навреди и зацикли във времето. Девизът на деня е съзидание и градеж, а не разрушение. Родените около 1 март може да преживеят стресиращи обстоятелства, но точно те ще им покажат истинската посока, която трябва да следват и хората, с които да вървят напред.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка. Предстои ви успешен преход към нова работа и в нова среда. Материалното ви положение ще се стабилизира, ще се натоварите и с допълнителна работа или отговорност, които в следващата година ще нарастват. Септември 2017 г ще изисква взимане на отговорни решения, на базата на задвиженото и предприетото през тази година.

Родените днес имат заложена програма за градеж, строителство, реставрация и ремонт на всички нива в живота. Това ще са строителите на новото време и новите отношения. От особено значение за бъдещето им е да се ограждат с хора родени около 20-30 август, на които винаги ще може да разчитат.

Заченатите днес ще бъдат пътешественици, ще гонят делечни цели и идеали, ще имат подкрепата на семейството и предците. Независимо колко ще пътуват и отсъстват все ще се връщат при корените си.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.