Новия IPad

Агенция Монитор - понеделник, 03-04-2017 - 12:04

Новия таблет на Apple се нарича просто IPad, без наставки или определения, като “Air” или “Pro”. С 9.7-инчовия си дисплей, това e един типичен IPad.

Този таблет заменя IPad Air 2 при моделите на Apple, като външно изглеждат абсолютно идентични. Версията за 2017 има дисплей със същия размер, както и познатия алуминиев корпус, както всеки IPad. Размерите на новия модел и на неговия предшественик Air 2 се различават с милиметри, както размерите на новия са идентични с тези на първия IPad Air от 2013. Новият IPad е преиздание на модела IPad Air 1, но с някои вътрешни актуализации.

 

Допълнителната дебелина и тегло при Air 2, вероятно заради по-голяма батерия и по-мощни вътрешни елементи, но с цел запазване на цената, прави по-трудно завръщането към теглото на IPad Air 1.

От дисплея на този IPad има още какво да се желае. Големите снимки от социалните медии изглеждат малко зърнеста, но точността на цветовете или липсата на такава е по-неприятна от резолюцията. Цветовете липсват, а по някога са малко пренаситени.

IPad 2017 използва хадуер, различен от този на вече остарелия Air 2, като работи с последно поколение A9 процесор на Apple, който не бе поставян до сега в таблет. Стартирането, обработката на данни,  работата с уеб приложения и сърфиране с този таблет са безпроблемни. Базирайки се на IOS 10, потребителите няма от какво да се оплакват, но и от какво да се развълнуват.


IPad 2017 вече се предлага, като цените започват от $ 329 за конфигурацията само с Wi-Fi и едва 32 GB за съхранение.

 
Тагове:  IPADKApple

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.