Плакетите с изобразена на тях монета, сечена от император Каракала връчи на стилна церемония насред античната улица в регионалния старозагорски исторически музей тазгодишната носителка на короната на Царица Августиада, 17-годишната Мартина Танева.
Христо Христов

Златна „Августиада“ грабна „Angels Share“

Христо ХРИСТОВ - неделя, 15-10-2017 - 16:49

 

 

Червено сухо вино със защитено географско указание от Тракийската низина завоюва приза „Златна Августиада“ по силата на дадения от публиката на Фестивала за вино и културно наследство  в Стара Загора вот.

Вината, реколта 2016 година,  носи щемпела на изба „Мидалидаре естейт“ в братядскаловското село Могилово, а гроздето от което е направено е набрано в местността  Дабовец, а лозето е в процес на биосертификация.

Над 30 винарски къщи от България и Гърция взеха участие в шестото издание на фестивала „Августиада“, подгласници на златния призьор станаха бели вина  на избите „Бонония естейт“ и „Тодоров“.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.