Хороскопът ви за неделя - 5 юли

С НЕДА ИВАНОВА - петък, 03-07-2015 - 21:14


Овен 21 март – 20 априлДен с негативно излъчване. Доминира желанието за ползване. Всеки си прави сметка, дори и в най-интимните и задушевни неща. Лош ден за брак и обвързване. Някаква задкулисност витае във въздуха, отравя чувства и привързаности, бележи със знака на неравностойноста всеки опит за разбирателство и задушевен контакт. Не допускайте непознати в обкръжението си. Работете на свой терен, със свои средства и ресурси и не теглете кредит. Ако ви хрумнат нови идеи, не бързайте да ги споделяте.
Телец 21 април – 20 май


Тежък ден за родените след 10 май. В желанието да придобиете контрол над някого и нещо може да отидете в крайности и с това да дистанцирате тези, които искате да привлечете. Ден на паяка. Плетат се мрежи, ловят се мухи. Не е изключено и вие да попаднете в неприятни и ограничаващи ситуации поради желанието да имате нещо на всяка цена. Вероятни са изневери, за които ще се плаща в бъдеще. Не е изключено да ви спретнат компромат. Трудно се овладява лакомията и чувството за недосегаемост.

Близнаци 21 май – 21 юни


Съдбата работи за вашия интерес и лична кауза. В момента враговете ви сами влизат в капана на страсти и амбиции, създават компрометиращи ги връзки или завиват в посока на порока, от който няма отърване. Родените в третата декада да не бързат. Пътят пред тях ще се разчисти след елиминирането на основните им конкуренти. Обмисляйте начинанията си, правете всичко по съвест, а не по необходимост. В този ден е особено опасно да слушаш шута зад гърба си. Вечерта не се събирайте с непознати компании.
Рак 22 юни – 21 юли


Неблагоприятен ден за обвързване, за съвместни инициативи и работа в екип. Договорите и подписаните бракове ще са неравностойни. Едната страна винаги ще дава, а другата ще ползва, без да се чувства задължена или благодарна. Днес енергията тече от слабите към силните, с което те стават още по-силни. Не влизайте в излишни разправии, стойте далече от хора в нетрезво състояние. Вечерта настъпва успокоение, ако се намирате в своя среда, ако разчитате на свои средства и не се лакомите за чуждото.
Лъв 22 юли – 22 август


Родените след 11 август днес си правят крива сметка. Не е изключено да попаднете в капани, ако сами готвите капан за някого. Ще се окажете в подчинена и притеснителна позиция, особено ако позволите намеси в избора и начина ви на живот. Не гледайте какво правят другите, може би играят театър предназначен за вас. В този ден се играе само една игра, тази на хищникът и неговата жертва. Всичко останало са само думи, лустро и завоалирани действия. Не е изключено вие да сте големият играч, стига да знаете кой стои зад кадър.
Дева 23 август - 22 септември


Според статистиката почти е изключено да срещнеш Дева на най-високото стъпало в йерархията, политиката и бизнеса. Винаги над вас стои някаква шапка, има някаква сянка, която пренасочва инициативата, амбициите и парите ви в изгодна нему посока. Бъдете внимателни в този ден. Не е изключено зарибяване и попадане под въздействие. Тази вечер в най-неблагоприятна позиция са родените в края на август. Кукувицата на чуждите идеи и присъствия снася яйце в гнездото на личната и семейната ви инициатива.Везни 23 септември – 22 октомври

Ще постигнете в този ден повече, ако не се съгласявате на компромиси, ако се опитате да реализирате своите идеи, без да разчитате на чуждите пари, подкрепа и екстри. Бъдете сигурни, че ако влезете в чужда територия, и за вашата ще има кой да претендира. Не се препоръчват обвързвания, лесно се попада под влияние и въздействие. Може би самите вие ще опитате да повлияете на някого при взимане на отговорно решение. Бъдете сигурни, че в бъдеще ще изпитвате вина или ще ви държат отговорни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден ден за родените след 11 ноември. Готвейки капан за някого, сами може да попаднете в него. Опитайте да се откажете поне мислено от лъжите, от илюзиите, които сами подхранвате, и от гордостта, която вече избива във високомерие. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома, движете се в тесен кръг на приятели и познати и внимавайте с алкохола. Вечерта ще ви хрумнат почти гениални идеи, които е добре да реализирате в следващите два дни. Не споделяйте намеренията си, конкуренцията не спи.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Важното свършете до обед. Работете сами, не търсете подкрепа и услуга, за да не платите двойна и тройна цена. Трудно се овладява желанието за използване, за оказване на натиск и притискане с всички възможни средства. До обед ще се справите сами с почти всички задачи. Напрежението при вас ще нараства до вечерта, когато ще изникнат няколко неразрешими въпроса, за които ще ви трябват услуги. В такъв момент може да изпаднете в зависимост от някого и да платите двойна сметка. Не е ден за предложения и брак.

Козирог 22 декември – 20 януари

Каквото и да ви кажат, предложат или съобщят в този ден, приемете го с резерви. В момента тече тенденция за зарибяване, за оказване на натиск и възползване от чуждите пари, сили и енергии. Който не успее да си осигури защити, ще бъде използван и употребен. Не се предоверявайте и не се движете в рискови компании. Насаме с мислите и амбициите си може да ви хрумнат почти гениални идеи, които още утре ще ви донесат ползи и предимства. Ограничете контактите и работете на свой терен. Хубаво е да се поседи край огън. Пречиствате се.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете внимателни. Може да се окажете посредник между двама, които имат неравностойни сили, интереси и предпочитания. И най-добрите ви намерения може да бъдат опорочени. Не взимайте страна в спорове, вървете си по пътя, отделете повече време за личните си дела и проекти, а не за чуждите, които ще ви ограбят и дотежат, а може би ще влошат и отношенията ви с партньори. Тази вечер ще ви подхвърлят и губеща идея или такава, която ще работи за чужд интерес. Нищо не приемайте на гола вяра, а проверете по два канала.

Риби 20 февруари – 20 март

До обед лесно ставате жертва на нечии амбиции, губите време и пари за проекти и начинания, които друг ще ползва. Следобед ситуацията ще се преобърне във ваш интерес, но нещата пак ще са неравностойни. Не смятайте, че ограбвайки и заемайки чужди положения, ще добиете повече сигурност. Не взимайте това, което не е ваше и никога няма да стане такова. И в любовната люлка ще се чувства сянката на третия, който може да ви залюлее в юридически дела и интриги. С колкото по-малко хора контактувате, толкова по-добре.